VG > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:07

VG - 15 Mar 19 kl. 10:45

Viljar ble skutt på Utøya: – Dette viser at hatet lever videre

Mannen som i natt drepte minst 49 mennesker på New Zealand hadde ifølge hans manifest latt seg inspirere av Anders Behring Breiviks massedrap på Utøya..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
New Zealand, Anders Behring Breiviks, Utøya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viljar, ble, skutt, Utøya, Dette, viserat , hatet, lever videre
NRK - 01 Nov 18 kl. 11:10

Enda en ulv skutt

En ulv ble i dag skutt i Tynset kommune. Det pågår lisensjakt i Hedmark, og tre av seks ulver er nå skutt, melder Nationen. De to første ulvene ble felt i går..

NRK - 03 Jan 19 kl. 15:17

Ulv skutt i Stange

En ulv ble i formiddag skutt i Stange, det melder Østlendingen. Dette er utenfor ulvesonen, og betyr at kvoten på 12 dyr i region 4 og 5 nå er fylt. I følge Jan H.

NRK - 20 Jan 19 kl. 14:08

Israel hevder å ha skutt ned missil

Israel har skutt ned en syrisk missil, ifølge den israelske hæren. Tidligere søndag ble israelske missiler skutt ned over Damaskus, ifølge syriske medier. Missilet ble avfyrt mot Golanhøydene, men ble skutt ned, hevder den israelske hæren..

Aftenposten - 27 Feb 19 kl. 07:29

Pakistansk forsvar sier de har skutt ned to indiske jagerfly og pågrepet en pilot. India sier de har skutt ned pakistansk F16.

Pakistan har skutt ned to indiske fly inne i pakistansk luftrom, ifølge militærkilder. Det indiske forsvaret sier de har skutt ned et pakistansk F16..

NRK - 14 Mar 19 kl. 21:26

Raketter skutt mot Tel Aviv

To raketter er blitt skutt mot Tel Aviv fra Gazastripen, ifølge den israelske hæren. Det har ikke kommet meldinger om sårede. Den ene raketten ble skutt ned av Ingen har foreløpig tatt på seg skylda for torsdagens rakettangrep..

NRK - 23 Jan 19 kl. 21:08

Flere skutt i gisseldrama i Florida

Flere mennesker skal ha blitt skutt i forbindelse med en gisselsituasjon ved Suntrust Bank i Sebring i Florida i USA, melder CNN. Det er uklart om de som ble skutt er bankansatte eller kunder skriver kanalen..

NRK - 12 Mar 19 kl. 11:04

Hannulv skutt i Rendalen

Like over klokken 08.00 tirsdag morgen ble en hannulv skutt ved Åkrestrømmen i Rendalen, skriver Østlendingen. Den ble felt på lisensfelling, og det gjenstår tre ulver på kvoten.

NRK - 03 Nov 18 kl. 00:05

Minst fire skutt i yogastudio i USA

Amerikansk politi er på stedet etter meldinger om at flere personer skal være skutt i et yogalokale i delstaten Florida. Offisielle kilder bekrefter at fire personer er skutt og at gjerningspersonen har tatt sitt eget liv..

NRK - 19 Mar 19 kl. 17:13

Seks moskuser skutt på Dovrefjell

Seks moskuser ble skutt på Dovre tirsdag, skriver Nationen. Til sammen er det skutt 17 moskus denne vinteren. Målet med uttaket skal være å hindre konflikt mellom folk og dyr, begrense sykdommer og bedre kjønns- og aldersbalanse i flokken..

Aftenposten - 20 Jan 19 kl. 14:03

Israel hevder å ha skutt ned missil avfyrt fra Syria

Israel har skutt ned en syrisk missil, ifølge den israelske hæren. Tidligere søndag ble israelske missiler skutt ned over Damaskus, ifølge syriske medier..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

De ubesvarte spørsmålene om Muellers rapport

Demokratenes leder i Kongressen mener justisministerens sammendrag fører til flere spørsmål enn svar. Representantenes hus krever å få utlevert den fullstendige rapporten innen en uke..

VG - 11 timer siden

NRK: To døde etter skred

Det har gått et snøskred i Durmålstinden i Sørfold i Nordland. To personer i hver sin anleggsmaskin er tatt, og politiet opplyser til NRK at én person er meldt omkommet..

VG - 11 timer siden

Mistenker at to er tatt i skred

Det har gått et snøskred i Durmålstinden i Sørfold i Nordland. Politiet har mistanke om at to personer er tatt..

VG - 11 timer siden

Lege frikjent for uaktsomt drap på Anne Linell Sundt

En 60 år gammel lege ble under dissens i Borgarting lagmannsrett frifunnet for uaktsomt drap på sin samboer Anne Linell Sundt..

VG - 12 timer siden

Kvinne med barnevogn angrepet - etterforskes som overfallsvoldtekt

Politiet leter fortsatt etter den mistenkte etter at en kvinne med barnevogn ble overfalt og truet i Sem i Vestfold søndag kveld..

VG - 12 timer siden

Kona til «Viking Sky»-kapteinen: Imponert over mannskapet

Mens ektemannen kjempet en intens kamp mot uværet om bord på cruiseskipet «Viking Sky», fulgte kona Jenny Anne Gustafsson med fra TV-skjermen hjemme i Finland..

VG - 13 timer siden

Regjeringen tillater bruk av elsykler i Oslomarka

Regjeringen tillater bruk av elsykler i Oslomarka og lar hver enkelt av de 19 kommunene som omfattes av markaloven, selv avgjøre om de innfører begrensninger..

VG - 17 timer siden

Åpner for fyrverkeriforbud

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) åpner for at Norge forbyr privat bruk av fyrverkeri..

VG - 21 timer siden

Pentagon setter av en milliard dollar til grensemur

Det amerikanske forsvarsdepartementet har godkjent en bevilgning på en milliard dollar til bygging av president Donald Trumps mur langs grensen mot Mexico..

VG - Igår: 00:09

Erdogan: Hagia Sofia kan bli moské

Hagia Sofia i Istanbul, som tidligere har vært både katedral og moské, kan igjen bli moské, ifølge Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt