NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 10:44

NRK - 26 Mar 20 kl. 15:42

Vil tiltale Maduro for narko-terror

USA planlegger å sikte presidenten i Venezuela, Nicolas Maduro, for narkotika-terrorisme. Det opplyser senator Marco Rubio på twitter. Ifølge AFP blir han tiltalt av det amerikankse justisdepartementet for å ha samarbeidet med narkotika-karteller..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Venezuela, Maduro, Marco Rubio, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, tiltale, Maduro, for, narko-terror
NRK - 04 Dec 19 kl. 05:03

Reiseforbud mot Maduro

15 amerikanske land ble tirsdag enige om å forby 29 venezuelanere, inkludert president Nicolás Maduro og hans allierte, fra å reise innen landene. Forbudet er en del av et diplomatisk samarbeid for å få Maduro til å trekke seg, skriver Reuters..

NRK - 26 Mar 20 kl. 21:55

Kaller siktelsen av Maduro et kupp

Venezuelas utenriksminister kaller USAs siktelse av landets president Nicolas Maduro en ny for form statskupp. USAs justisdepartement siktet torsdag Maduro for «narko-terrorisme», og anklager han for å ha samarbeidet med narkokarteller..

P4 - 20 Dec 19 kl. 14:07

Tiltale mot Manshaus klar på nyåret

Innstillingen til tiltale mot terrorsiktede Philip Manshaus er nå oversendt statsadvokaten. Det bekrefter Oslo politidistrikt til VG. Det betyr at en tiltale fra Riksadvokaten mot 22-åringen vil være klar på nyåret.

P4 - 23 Jan 20 kl. 17:45

Krimekspert: - En rystende tiltale mot Bertheussen

- Laila Anita Bertheussen har fått en rystende tiltale mot seg. Det sier krimekspert i VG, Øystein Milli. I dag ble det klart at statsadvokaten tar ut tiltale mot samboeren til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara for å stå bak en rekke trusselhendelser mot familien.

Aftenposten - 26 Mar 20 kl. 16:35

USA sikter Maduro for «narkoterror»

USAs justisdepartement har siktet Venezuelas president Nicolás Maduro og flere av hans medarbeidere for «narko-terrorisme»..

NRK - 13 Dec 19 kl. 12:50

Varsler Manshaus-tiltale på nyåret

Politiadvokat Hilde Strand i Oslo politidistrikt sier til NRK at politiet at de vil oversende innstilling i Mashaus-saken statsadvokaten til før jul, og at det kan komme en tiltale fra riksadvokaten på nyåret..

NRK - 26 Mar 20 kl. 15:42

Vil sikte Maduro for narkoterror

USA planlegger å sikte presidenten i Venezuela, Nicolas Maduro, for narkotika-terrorisme. Det opplyser senator Marco Rubio på twitter. Ifølge AFP blir han tiltalt av det amerikankse justisdepartementet for å ha samarbeidet med narkotika-karteller..

NRK - 03 Jan 20 kl. 00:33

USA svartelister Cubas forsvarssjef

Cubas forsvarssjef er uønsket i USA fordi han støtter Venezuelas president Nicolás Maduro, opplyser USAs utenriksdepartement. De mener at han har ansvaret for den delen av cubansk politikk som bidrar til å holde venstreorienterte Maduro ved makten..

Dagbladet - 10 Dec 19 kl. 15:33

Dette vil de tiltale Trump for

Demokratene la tirsdag fram punktene de vil tiltale USAs president Donald Trump for i riksrettsaken..

NRK - 27 Mar 20 kl. 06:50

Maduro åtvarar USA etter sikting

Nicolás Maduro kallar Donald Trump for ein «rasistisk cowboy», og seier at han er klar til kamp dersom USA eller Colombia kjem for å invadere Venezuela. Reaksjonen kjem etter at USA har sikta den venezuelanske presidenten narkotikahandel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Koronadødsfall i Kristiansand

Ein bebuar ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døydde søndag ettermiddag, opplyser Kristiansand kommune. Fire personar har døydd av covid-19-sjukdom i Kristiansand..

NRK - 30 minutter siden

Kaos ved avfallsanlegg i Oslo

Politiet melder om kø og trafikale problem ved fleire avfallsanlegg i Oslo, Bærum og Asker. Gjenvinningsstasjonar har hatt ekstra stort besøk dei siste vekene, fordi mange nyttar karantenetida til å rydde heime..

NRK - 30 minutter siden

Trondheim opnar ikkje skolane

Skolane i Trondheim vil ikkje opne etter påske, skriv Trondheim kommune i ei pressemelding. – Vi treng lenger tid på å planlegge dette godt nok, seier oppvekst- og utdanningsdirektør Camilla Trud Nereid..

NRK - 30 minutter siden

11.400 nye søknader om dagpenger

Siden fredag har Nav fått 11.400 nye søknader om dagpenger. Til sammen har mer enn 350.

NRK - 11 timer siden

Slutt på gratis ferjer fra mandag

Mandag er det slutt på gratis reise med riksveiferjene, melder Vegvesenet. Som et smitteverntiltak ble alt manuelt billettsalg stanset 15. mars.

NRK - 1 time siden

Filter: Tiltakene har stoppa smitte

Beregninger fra helsemyndighetene viser at hver koronasmittet person i Norge nå i snitt overfører smitten til under én ny person, ifølge Filter Nyheter. De skriver at de har fått det bekreftet av kilder som har innsyn i tallmaterialet..

NRK - 1 time siden

Importerer mindre fra Kina

Statistikken over utenrikshandel med varer viser stor nedgang i importen fra Kina. Importen fra Kina falt med over 15 prosent i uke 12 og 13, melder Statistisk sentralbyrå (SSB) mandag..

NRK - 1 time siden

Helikopterulykke i Sandnes

Politiet melder om en helikopterulykke i Sandnes. Piloten skal ifølge meldingen være uskadd. Nødetatene er på vei til stedet, i område Kråkeberget i Sandnes.

NRK - 1 time siden

Siktes for drapsforsøk mot politiet

En mann i 50-årene er siktet for drapsforsøk mot flere politifolk ved Dale i Sandnes i Rogaland. Agder politidistrikt etterforsker saken mot mannen. Mannen løsnet fredag flere skudd mot politiet.

NRK - 1 time siden

Spania flest døde per million

Spania er landet i verda med flest døde per million innbyggarar, ifølge avisa El País. I Spania har 265 døde per million innbyggarar, medan Italia som nummer to har 263 døde per million innbyggarar. Det er framleis Italia som har flest døde totalt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt