NRK > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:51

NRK - 13 Feb 18 kl. 19:18

Vil ta ut tiltale mot Netanyahu

Israelsk politi anbefaler at Israels statsminister Benjamin Netanyahu tiltales for korrupsjon, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israels, Benjamin Netanyahu, AFP, Netanyahu

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilta ut , tiltalemot , Netanyahu
P4 - 13 Feb 18 kl. 20:19

Vil tiltale Netanyahu for korrupsjon

Israelsk politi anbefaler at landets statsminister, Benjamin Netanyahu, tiltales for korrupsjon. Det melder israelske medier. Netanyahu er blant annet anklaget for å ha mottatt dyre gaver fra en forretningsmann, i bytte mot politiske tjenester.

NRK - 14 Feb 18 kl. 15:59

Netanyahu korrupsjonsetterforska

Etter langvarig etterforsking tilrår israelsk politi at statsminister Benjamin Netanyahu vert tiltala for korrupsjon. Sjølv nektar Netanyahu for å ha gjort noko gale. Han er mistenkt i to korrupsjonssaker..

NRK - 10 Dec 17 kl. 16:46

Netanyahu med skuldingar mot Iran

Israels statsminister Benjamin Netanyahu skuldar Iran for å prøve å etablere land-, luft- og marinebasar i Syria for å kjempe mot og øydelegge Israel. Netanyahu kom med skuldingane under ein pressekonferanse saman med den franske presidenten Macron..

NRK - 03 Dec 17 kl. 15:27

Netanyahu endrer lovforslag

I går demonstrerte over 20 000 i Tel Aviv mot statlig korrupsjon. Idag endrer statsminister Benjamin Netanyahu på lovforslaget som skulle hindre politiet å komme med anbefalinger i pågående straffesaker – også kalt Netanyahu-loven, skriver Haaretz..

NRK - 16 Feb 18 kl. 15:30

Demonstrasjoner mot Netanyahu

I Tel Aviv i Israel deltok flere tusen personer fredag i en demonstrasjon mot korrupsjon. Det er den første markeringen siden politiet i landet tirsdag anbefalte at statsminister Benjamin Netanyahu tiltales for korrupsjon. Netanyahu avviser anklagene..

NRK - 20 Nov 17 kl. 07:44

Netanyahu avhørt av politiet

Statsminister Benjamin Netanyahu er nå avhørt av israelsk politi for sjette gang etter mistanker om bestikkelser. Netanyahu skal blant annet ha mottatt bestikkelser fra den israelske filmprodusenten Arnon Milchan – med opphold i USA som motytelse..

NRK - 11 Dec 17 kl. 04:34

Legger press på Netanyahu

Europa vil legge press på Israels statsminister Benjamin Netanyahu til å gjenoppta fredssamtalene med Palestina, når han kommer til Brussel mandag, skriver NTB. Møtet kommer dagen etter at Netanyahu møtte Frankrikes president Emmanuel Macron i Paris.

NRK - 13 Oct 17 kl. 20:21

Netanyahu hyller Trump

Israels statsminister Benjamin Netanyahu gleder seg over at USAs president Donald Trump tar avstand fra Iran-avtalen. – Det er modig, sier Netanyahu. Trump trekker ikke USA ut av avtalen, men mener Iran opptrer i strid med avtalen..

NRK - 13 Feb 18 kl. 19:18

Vil ta ut siktelse mot Netanyahu

Israelsk politi anbefaler at Israels statsminister Benjamin Netanyahu siktes for korrupsjon, melder AFP..

Aftenposten - 27 Nov 17 kl. 22:38

Netanyahus regjering fremskynder lov som kan hindre politiet fra å anbefale korrupsjonstiltale

Israels regjering har satt fortgang i arbeidet med å innføre en lov som kan hindre politiet fra å anbefale tiltale mot statsminister Benjamin Netanyahu..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kan få millionlønn på Stortinget

SSBs prognoser viser at alle Stortingets 169 representanter vil bikke én million i lønn denne stortingsperioden, skriver Dagsavisen torsdag. I løpet av siste stortingsperiode økte representantenes lønn fra 836.579 kroner til 928.

NRK - 1 time siden

Ingen enighet om våpenhvile i Syria

Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag etter et krisemøte i Sikkerhetsrådet. FN-diplomater håper nå på votering over forslaget fredag..

NRK - 14 timer siden

Se: Nyhetssending med siste fra OL

Se: Nyhetssending med siste fra OL.

NRK - 8 timer siden

Trump: 21 års aldergrense for våpen

USAs president sier han vil innføre omfattende bakgrunnskontroll med fokus på mental helse for våpenkjøpere. Han foreslår også å øke aldersgrensa til 21 år. Trump avviser samtidig at alle lærere bør få våpen, men at lærere med erfaring bør ha våpen..

NRK - 1 time siden

Gransker rådmann og sønn i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

NRK - 1 time siden

Svarte og mentalt syke utsatt

Det er mer enn seks ganger så sannsynlig at en svart person dør av politiets bruk av elektrosjokkvåpen, som for en hvit. Det viser en undersøkelse som Reuters har gjort blant over 1000 slike dødsfall i USA. Mange av ofrene er mentalt syke..

NRK - 1 time siden

NSB sa opp mange, mangler folk

NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk..

NRK - 2 timer siden

1400 sveisesømmer må fikses

Alle sveisesømmene på det nye renseanlegget på Odderøya må gjøres på nytt. Det var konklusjonen da Kontrollutvalget besøkte renseanlegget torsdag. Rørene må kappes og hele arbeidet må gjøres om igjen av kvalifiserte fagfolk skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 2 timer siden

Tre henrettelser planlagt i dag

I tre amerikanske delstater er det planlagt henrettelser torsdag. De dødsdømte er Doyle Lee Hamm i Alabama, Thomas “Bart” Whitaker i Texas og Eric Scott Branch i Florida. Så langt i år er tre personer henrettet i Texas..

NRK - 2 timer siden

Vurderer trikk på Ring 2 i Oslo

Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede trikk på Ring 2. Et alternativ er å stenge deler av veien for biler, og la fotgjengere, sykler og trikk råde grunnen alene, skriver Aftenposten. Også enveiskjøring blir vurdert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt