NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 06:22

NRK - 13 Feb 18 kl. 19:18

Vil ta ut tiltale mot Netanyahu

Israelsk politi anbefaler at Israels statsminister Benjamin Netanyahu tiltales for korrupsjon, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israels, Benjamin Netanyahu, AFP, Netanyahu

Dele artikeln

59 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilta ut , tiltalemot , Netanyahu
NRK - 02 Dec 18 kl. 12:32

Vil korrupsjons-tiltale Netanyahu

Israelsk politi anbefaler påtalemyndigheten å ta ut tiltale mot statsminister Benjamin Netanyahu. Ifølge Haaretz har landets største mediemogul fått fordeler mot at han og kona hans skulle få positiv omtale i mediene. Han selv tilbakeviser anklagene..

Hegnar.no - 02 Dec 18 kl. 16:59

Anbefaler tiltale mot Netanyahu i korrupsjonssak

Israelsk politi anbefaler å ta ut tiltale mot statsminister Benjamin Netanyahu og hans kone i en korrupsjonssak rundt den israelske telegiganten Bezeq..

P4 - 13 Feb 18 kl. 20:19

Vil tiltale Netanyahu for korrupsjon

Israelsk politi anbefaler at landets statsminister, Benjamin Netanyahu, tiltales for korrupsjon. Det melder israelske medier. Netanyahu er blant annet anklaget for å ha mottatt dyre gaver fra en forretningsmann, i bytte mot politiske tjenester.

NRK - 02 Dec 18 kl. 12:32

Vil korrupsjonstiltale Netanyahu

Israelsk politi anbefaler påtalemyndigheten å ta ut tiltale mot statsminister Benjamin Netanyahu. Ifølge Haaretz har landets største mediemogul fått fordeler mot at han og kona hans skulle få positiv omtale i mediene. Han selv tilbakeviser anklagene..

NRK - 14 Feb 18 kl. 15:59

Netanyahu korrupsjonsetterforska

Etter langvarig etterforsking tilrår israelsk politi at statsminister Benjamin Netanyahu vert tiltala for korrupsjon. Sjølv nektar Netanyahu for å ha gjort noko gale. Han er mistenkt i to korrupsjonssaker..

NRK - 10 Dec 17 kl. 16:46

Netanyahu med skuldingar mot Iran

Israels statsminister Benjamin Netanyahu skuldar Iran for å prøve å etablere land-, luft- og marinebasar i Syria for å kjempe mot og øydelegge Israel. Netanyahu kom med skuldingane under ein pressekonferanse saman med den franske presidenten Macron..

NRK - 08 Nov 18 kl. 13:39

Korrupsjonssak nær Netanyahu

Israelsk politi ber om at det tas ut tiltale mot statsminister Netanyahus advokat David Shimron i en korrupsjonssak knyttet til en milliardkontrakt om kjøp av ubåter og andre marinefartøyer fra Tyskland og selskapet ThyssenKrupp, skriver Haaretz..

NRK - 16 Feb 18 kl. 15:30

Demonstrasjoner mot Netanyahu

I Tel Aviv i Israel deltok flere tusen personer fredag i en demonstrasjon mot korrupsjon. Det er den første markeringen siden politiet i landet tirsdag anbefalte at statsminister Benjamin Netanyahu tiltales for korrupsjon. Netanyahu avviser anklagene..

NRK - 03 Dec 17 kl. 15:27

Netanyahu endrer lovforslag

I går demonstrerte over 20 000 i Tel Aviv mot statlig korrupsjon. Idag endrer statsminister Benjamin Netanyahu på lovforslaget som skulle hindre politiet å komme med anbefalinger i pågående straffesaker – også kalt Netanyahu-loven, skriver Haaretz..

NRK - 11 Dec 17 kl. 04:34

Legger press på Netanyahu

Europa vil legge press på Israels statsminister Benjamin Netanyahu til å gjenoppta fredssamtalene med Palestina, når han kommer til Brussel mandag, skriver NTB. Møtet kommer dagen etter at Netanyahu møtte Frankrikes president Emmanuel Macron i Paris.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 10 minutter siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 1 time siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 1 time siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 2 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 3 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 4 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..

NRK - 4 timer siden

Tre traff biler i Oslo

Schultz gate i Oslo har et nesten 15 meter høyt tre falt ned og truffet flere biler. Brannvesenet er i ferd med å kappe og fjerne treet, melder politiet på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Ærklærer støtte til Guaido

Venezuelas militærattaché i FN har offisielt anerkjent opposisjonsleder Juan Guaido som landets midlertidige president. I en video på Twitter går oberst Pedro Chirinos ut med sin erklæring og offentlige støtte til Guaido som midlertidig president..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt