NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 22:59

NRK - 13 Feb 18 kl. 19:18

Vil ta ut tiltale mot Netanyahu

Israelsk politi anbefaler at Israels statsminister Benjamin Netanyahu tiltales for korrupsjon, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israels, Benjamin Netanyahu, AFP, Netanyahu

Dele artikeln

59 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilta ut , tiltalemot , Netanyahu
P4 - 13 Feb 18 kl. 20:19

Vil tiltale Netanyahu for korrupsjon

Israelsk politi anbefaler at landets statsminister, Benjamin Netanyahu, tiltales for korrupsjon. Det melder israelske medier. Netanyahu er blant annet anklaget for å ha mottatt dyre gaver fra en forretningsmann, i bytte mot politiske tjenester.

NRK - 14 Feb 18 kl. 15:59

Netanyahu korrupsjonsetterforska

Etter langvarig etterforsking tilrår israelsk politi at statsminister Benjamin Netanyahu vert tiltala for korrupsjon. Sjølv nektar Netanyahu for å ha gjort noko gale. Han er mistenkt i to korrupsjonssaker..

NRK - 10 Dec 17 kl. 16:46

Netanyahu med skuldingar mot Iran

Israels statsminister Benjamin Netanyahu skuldar Iran for å prøve å etablere land-, luft- og marinebasar i Syria for å kjempe mot og øydelegge Israel. Netanyahu kom med skuldingane under ein pressekonferanse saman med den franske presidenten Macron..

NRK - 08 Nov 18 kl. 13:39

Korrupsjonssak nær Netanyahu

Israelsk politi ber om at det tas ut tiltale mot statsminister Netanyahus advokat David Shimron i en korrupsjonssak knyttet til en milliardkontrakt om kjøp av ubåter og andre marinefartøyer fra Tyskland og selskapet ThyssenKrupp, skriver Haaretz..

NRK - 16 Feb 18 kl. 15:30

Demonstrasjoner mot Netanyahu

I Tel Aviv i Israel deltok flere tusen personer fredag i en demonstrasjon mot korrupsjon. Det er den første markeringen siden politiet i landet tirsdag anbefalte at statsminister Benjamin Netanyahu tiltales for korrupsjon. Netanyahu avviser anklagene..

NRK - 03 Dec 17 kl. 15:27

Netanyahu endrer lovforslag

I går demonstrerte over 20 000 i Tel Aviv mot statlig korrupsjon. Idag endrer statsminister Benjamin Netanyahu på lovforslaget som skulle hindre politiet å komme med anbefalinger i pågående straffesaker – også kalt Netanyahu-loven, skriver Haaretz..

NRK - 11 Dec 17 kl. 04:34

Legger press på Netanyahu

Europa vil legge press på Israels statsminister Benjamin Netanyahu til å gjenoppta fredssamtalene med Palestina, når han kommer til Brussel mandag, skriver NTB. Møtet kommer dagen etter at Netanyahu møtte Frankrikes president Emmanuel Macron i Paris.

NRK - 20 Nov 17 kl. 07:44

Netanyahu avhørt av politiet

Statsminister Benjamin Netanyahu er nå avhørt av israelsk politi for sjette gang etter mistanker om bestikkelser. Netanyahu skal blant annet ha mottatt bestikkelser fra den israelske filmprodusenten Arnon Milchan – med opphold i USA som motytelse..

NRK - 18 Jun 18 kl. 22:05

Netanyahu vitja kong Abdullah

Israels statsminister Benjamin Netanyahu hadde i dag samtalar med kong Abdullah i den jordanske hovudstaden Amman. Besøket, det første i Jordan på fleire år for Netanyahu, var ikkje varsla på førehand. Dei diskuterte blant anna utviklinga i regionen..

NRK - 04 Mar 18 kl. 11:22

Netanyahu vil invitere Trump

Israels statsminister Benjamin Netanyahu møter Donald Trump i morgen. Netanyahu sier han vil invitere Trump til åpningen av USAs ambassade i Jerusalem i mai. Avgjørelsen om å flytte ambassaden førte til kraftige protester fra palestinere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 13 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 45 minutter siden

Eksporterer olje fra Kirkuk

Irak er i gang med å eksportere olje fra byen Kirkuk igjen. Regionen vil eksportere mellom 50.000 og 100.

NRK - 1 time siden

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

NRK - 1 time siden

Lothepus fekk Dialektprisen 2018

Leif Einar «Lothepus» Lothe fekk Dialektprisen 2018 av Norsk Målungdom. Prisen blei overrekt på Det Norske Teatret fredag. – Ver stolt av språket ditt, og drit i kva andre seier, oppmoda Lothepus i takketala si..

NRK - 1 time siden

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 1 time siden

Dømt etter angrep mot flyplass

En tyrkisk domstol har dømt seks antatte IS-tilknyttede personer til fengsel på livstid etter et angrep mot Istanbuls hovedflyplass i 2016, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. 45 personer ble drept i angrepet mot Atatürk-flyplassen..

NRK - 2 timer siden

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

NRK - 2 timer siden

Samtaler mellom Erdogan og Trump

Tyrkias president Erdogan og USAs president Trump skal i en telefonsamtale i dag blant annet blitt enige om at alle aspekter ved drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi skal bli avdekket..

NRK - 2 timer siden

37 drept i sammenstøt

37 personer er funnet døde i byen Alindao i Den sentralafrikanske republikk etter kamper mellom væpnede grupper i området, opplyser FN til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt