NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 01:39

NRK - 17 Jun 19 kl. 03:35

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkong

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, tømme, gatene, for, demonstranter
Klartale - 12 Jun 19 kl. 09:10

Kaos i gatene i Hongkong

Uvanlig mange mennesker fyller gatene i Hongkong. De vil stoppe et lovforslag..

NRK - 03 Mar 19 kl. 17:06

Guaidó ber om støtte i gatene

I en Twitter-melding ber Venezuelas oposisjonsleder Juan Guaidó det venezuelanske folk vise støtte til ham i gatene på mandag. Da kommer han tilbake til Venezuela, etter å ha besøkt sine allierte, Ecuador og Argentina..

NRK - 15 Oct 19 kl. 20:26

Nye protester i gatene i Barcelona

Flere tusen mennesker er i gatene i Barcelona for å demonstrere mot at katalanske politikere ble dømt til lange fengselsstraffer. I mandagens demonstrasjoner ble over 170 personer skadet i sammenstøt mellom demonstranter og spansk politi..

Klartale - 15 Nov 19 kl. 16:58

Vasser i gatene i Venezia

Markusplassen er stengt. Gatene er fulle av vann. En storflom har satt deler av Venezia under vann.

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 21:00

I stedet for å ta til gatene sammen, skylder vi på oss selv | Minda Drangsholt Linde

Det som kunne blitt et raserianfall i gatene, blir i stedet et samfunnsopprør på individnivå..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 06:01

Politiet i Hongkong vil tømme gatene for demonstranter

Politiet i Hongkong opplyste mandag at de ville tømme gatene etter de massive protestene søndag De ble møtt av syngende demonstrantene som sto på kne foran dem..

NRK - 31 Aug 19 kl. 15:55

Flammer lyser opp gatene i Hongkong

Barrikader i flammer lyser opp kveldsmørket i Hongkong lørdag. – Dette er vårt svar til myndighetene fordi de ikke vil høre, sier en av demonstrantene til NRK. Til tross for forbudet mot å demonstrere er gatene fulle av folk som krever demokrati..

P4 - 17 Jun 19 kl. 05:33

Vil rydde gatene for demonstranter

Politiet i Hongkong sier de nå vil tømme gatene for demonstranter etter nye, massive protester i går. Aktivister oppgir at opptil to millioner da deltok, mens politiets tall er 338 000. Demonstrasjonene fortsatte selv om byens leder Carrie Lam dagen før la det omstridte lovforslaget, som åpner for å utlevere borgere til Kina, på is.

Aftenposten - 04 Feb 19 kl. 05:41

Krokodiller i gatene etter hundreårsflom i Australia

Over 1.100 personer er evakuert etter at en hundreårsflom rammet den nordlige delen av delstaten Queensland. Krokodiller har blitt observert i gatene..

NRK - 07 Sep 19 kl. 21:57

Gule vester tilbake i gatene

Protestbevegelsen Gule vester var tilbake i gatene i flere byer i Frankrike lørdag. I Montpellier i Sør-Frankrike var det mellom 2000 og 5000 demonstranter. Også i Paris, Marseille, Lille, Strasbourg, Dijon og Toulouse var det demonstranter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tyrkia truer med nye angrep i Syria

Tyrkia mener USA og Russland ikke holder seg til våpenhvileavtalen nord i Syria Med mindre kurdiske militssoldater forlater grenseområdet nordøst i Syria, vil Tyrkia starte nye angrep i området, advarte utenriksminister Mevlüt Çavusoglu mandag..

NRK - 1 time siden

EUs syn på bosetninger er uendret

EU tar avstand fra USAs avgjørelse om å godta Israels bosetninger på Vestbredden. EUs syn på bosetningene er uendret, sier unionens utenrikssjef Frederica Mogherini. – Bosetningene er ulovlige i henhold til folkeretten, sier hun..

NRK - 2 timer siden

Demonstranter pågrepet i Georgia

I det som beskrives som den største protesten mot regjeringen på flere år, samlet mer enn 20.000 personer seg i hovedstaden Tbilisi søndag og protesterte mot at regjeringen likevel ikke vil gjennomføre en valgreform. Flere er pågrepet og skadd..

NRK - 3 timer siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

NRK - 3 timer siden

Se Urix direkte

NRK - 6 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 4 timer siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 5 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 5 timer siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 5 timer siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt