NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 12:42

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:50

Vil styrke grensesikkerheten

Danmark ønsker nå å beskytte grensen mot Sverige bedre, sier landets statsminister Mette Frederiksen onsdag, melder DR. Hun vil også styrke politiets muligheter til å oppklare og forebygge. Uttalelsene kommer i etterkant av eksplosjonene i København..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sverige, Mette Frederiksen, DR, København

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, styrke, grensesikkerheten
NRK - 14 Aug 19 kl. 15:50

Vurderer å styrke grensesikkerheten

Danmark ønsker nå å beskytte grensen mot Sverige bedre, sier landets statsminister Mette Frederiksen onsdag. Hun vil også styrke politiets muligheter til å oppklare og forebygge. Uttalelsene kommer i etterkant av eksplosjonene i København, melder DR..

NRK - 16 May 19 kl. 21:41

Trump vil ha bedre grensesikkerhet

President Donald Trump annonserte torsdag at han vil bedre grensesikkerheten og en innvandringsplan som setter jobb, lønn og sikkerhet for amerikanere først, skriver CNN..

NRK - 07 Oct 19 kl. 10:25

Vil styrke fastlegeordningen

Regjeringen foreslår å bruke om lag 350 millioner kroner til å styrke og videreutvikle fastlegeordningen. De varsler flere tiltak for å styrke ordningen i en handlingsplan som skal komme våren 2020.

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 16:02

Jordskjelv med styrke 2,6 på Vestlandet

Et jordskjelv var torsdag godt merkbart i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Ifølge NORSAR hadde det en styrke på 2,6..

VG - 30 Aug 19 kl. 21:24

Orkanen Dorian: Kan bli den kraftigste på nær 30 år

Orkanens styrke er nå høynet til kategori tre, og er anslått til å ramme Florida med styrke fire natt til tirsdag..

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:18

Jordskjelv på 6 i styrke råka Chile

Eit jordskjelv på 6 i styrke råka Chile tysdag. Skjelvet trefte 34 kilometer frå kystbyen Arica. Det melder Reuters.

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:46

Jordskjelv på Kreta

Det ble i natt registrert et jordskjelv med styrke 5,3 på den greske øya Kreta. Skjelv med styrke under 5,4 regnes av seismologer som mindre kraftige. De kan ofte merkes, men forårsaker gjerne minimalt med ødeleggelse..

Hegnar.no - 12 May 19 kl. 08:57

Helsepartiet vil verne og styrke lokalsykehusene

Helsepartiets landsmøte stilte seg lørdag bak forslaget om å verne og styrke lokalsykehusene i Norge..

NRK - 13 Jul 19 kl. 20:04

«Barry» nedgradert i styrke

Da ekstremværet «Barry» traff den amerikanske kysten ble stormens styrke nedgradert til tropisk storm. Tidligere i kveld ble styrken oppgradert til orkan. Det er delstaten Louisiana som rammes hardest av stormen..

NRK - 01 Sep 19 kl. 14:19

Orkanen har økt kraftig i styrke

«Dorian» har økt i styrke og er en kategori-5-orkan nå. Det opplyser det nasjonale orkansenteret i Miami, melder Reuters. Orkanen Dorian nærmer seg land.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Syriske styrkar tek kontroll på veg

Syriske regjeringsstyrkar seier dei har gjenopna hovudvegen mellom provinsane Aleppo og Hasaka, som inntil nyleg var kontrollert av kurdiske soldatar. Opplysningane blir stadfesta av eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 10 minutter siden

Væpnet aksjon ved skole i Trondheim

Politiet har pågrepet en person i en væpnet aksjon ved en skole i Trondheim i dag. Mannen hadde militært antrekk på seg og også militære effekter..

NRK - 30 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 15 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 45 minutter siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 45 minutter siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 1 time siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 1 time siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt