NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:23

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:50

Vil styrke grensesikkerheten

Danmark ønsker nå å beskytte grensen mot Sverige bedre, sier landets statsminister Mette Frederiksen onsdag, melder DR. Hun vil også styrke politiets muligheter til å oppklare og forebygge. Uttalelsene kommer i etterkant av eksplosjonene i København..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sverige, Mette Frederiksen, DR, København

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, styrke, grensesikkerheten
NRK - 14 Aug 19 kl. 15:50

Vurderer å styrke grensesikkerheten

Danmark ønsker nå å beskytte grensen mot Sverige bedre, sier landets statsminister Mette Frederiksen onsdag. Hun vil også styrke politiets muligheter til å oppklare og forebygge. Uttalelsene kommer i etterkant av eksplosjonene i København, melder DR..

NRK - 16 May 19 kl. 21:41

Trump vil ha bedre grensesikkerhet

President Donald Trump annonserte torsdag at han vil bedre grensesikkerheten og en innvandringsplan som setter jobb, lønn og sikkerhet for amerikanere først, skriver CNN..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:46

Jordskjelv på Kreta

Det ble i natt registrert et jordskjelv med styrke 5,3 på den greske øya Kreta. Skjelv med styrke under 5,4 regnes av seismologer som mindre kraftige. De kan ofte merkes, men forårsaker gjerne minimalt med ødeleggelse..

Hegnar.no - 12 May 19 kl. 08:57

Helsepartiet vil verne og styrke lokalsykehusene

Helsepartiets landsmøte stilte seg lørdag bak forslaget om å verne og styrke lokalsykehusene i Norge..

NRK - 19 May 19 kl. 09:33

Regjeringen vil styrke fagskolene

Regjeringen vil styrke fagskolene i landet, og gir 40 millioner kroner i utviklingsmidler for å heve kvaliteten i fagskoleutdanningene. – Norge vil trenge opp mot 100 000 flere fagarbeidere innen 2030, sier kunnskapsminister Jan Tore Sanner. (NTB).

NRK - 13 Jul 19 kl. 20:04

«Barry» nedgradert i styrke

Da ekstremværet «Barry» traff den amerikanske kysten ble stormens styrke nedgradert til tropisk storm. Tidligere i kveld ble styrken oppgradert til orkan. Det er delstaten Louisiana som rammes hardest av stormen..

NRK - 06 Jul 19 kl. 05:36

Jordskjelv i Los Angeles

Brannvesenet i Los Angeles ber folk forberede seg på etterskjelv etter jordskjelv målt til 7,1 i styrke lørdag. Det er to dager siden forrige jordskjel i Los Angeles, da med en styrke på på 6,4..

P4 - 13 Jul 19 kl. 12:07

Over 50 skadd i jordskjelv på Filippinene

51 personer er skadd etter et jordskjelv sør på Filippinene i natt. Det opplyser politiet i landet i dag. Jordskjelvet hadde en styrke på 5,8 og rammet den nordøstlige kysten av Mindanao-øya.

P4 - 03 May 19 kl. 12:21

- Listhaug er en styrke for regjeringen

- Listhaug kommer til å bli en styrke for regjeringen. Det sa statsminister Erna Solberg da hun presenterte den nye ministeren litt tidligere i dag. Solberg fikk mange kritiske spørsmål fra pressen om hvorfor Listhaug får komme inn i varmen, bare ett år etter at hun måtte gå av som justisminister..

NRK - 19 May 19 kl. 12:15

Fagskolen i Østfold får millionsum

Fagskolen i Østfold får 1,3 millioner kroner av regjeringen for å styrke kvaliteten. Totalt er 40 millioner delt ut for å styrke fagskoler rundt om i landet. På Fagskolen i Østfold er det helsefag og bygg og anlegg som har fått tildelt midlene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 1 time siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt