P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:06

P4 - 15 Jan 20 kl. 06:13

Vil stoppe felles grønt lys

Rødts Eivor Evenrud vil ha slutt på at flere veikryss lar både bilister og fotgjengere ha grønt lys samtidig.
Uttalelsen kommer at en to år gammel gutt ble påkjørt og drept i et slikt kryss i Oslo på mandag, skriver Aftenposten.
Bilisten hadde grønt lys da han kjørte på gutten som var på vei over fotgjengerfeltet med sine foreldre.
Evenrud mener det er meningsløst at det skal være farlig å krysse en vei selv om det er grønn mann..
Les mer på P4


Les mer om:
Eivor Evenrud, Oslo, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, stoppe, felles, grønt, lys
NRK - 10 Oct 19 kl. 20:03

Ber Tyrkia stoppe angrepa

Dei fem europeiske landa i Tryggingsrådet i FN ber Tyrkia stoppe angrepa mot kurdiske område i Syria. Etter eit hastemøte i Tryggingsrådet kom landa med ei felles fråsegn, der dei seier at dei er svært uroa situasjonen..

NRK - 10 Dec 19 kl. 19:23

– Vår felles fiende er fattigdom

Abiy Ahmed Ali la blant annet vekt på fredsbåndet mellom Eritrea og Etiopia i sin fredspristale. – Isaias Afwerki og jeg har bygget en fredsbro sammen. Vår felles fiende er fattigdom.

NRK - 17 Oct 19 kl. 01:26

Catalonias leder: Volden må stoppe

Etter tre dager med protester i Barcelona ber Catalonias regionpresident Quim Torra demonstrantene stoppe med de voldelige sammenstøtene. – Vi vil ikke tillate hendelser som de vi ser i gatene. Dette er nødt til å stoppe nå, sa Torra i en TV-tale..

P4 - 06 Jan 20 kl. 11:33

Vil komme med felles svar

De europeiske landene i Atomavtalen vil komme med et felles svar på Iran ikke lenger vil holde seg til avtalen. Det opplyser Tysklands utenriksminister Heiko Maas. Iran kunngjorde i går at de skroter enda mer av atomavtalen fra 2015.

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 06:00

Vi har mange felles interesser med Russland

Norges forhold til Russland har vært, og er, sammensatt. Men vi har et felles ansvar for å holde døra på gløtt for hverandre, og videreføre et godt naboskap..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 22:00

God eldreomsorg er avhengig av åpenhet | Robert Steen

Vi skal sammen ta vare på eldre på sykehjem. Det må være vårt felles mål og vårt felles fokus. Men da må vi tørre å velge åpenhet..

Aftenposten - 01 Jan 20 kl. 01:31

Felles fyrverkeri på nyttårsaften - se ett av dem her

I Drøbak gikk det første av to felles fyrverkerier av allerede klokken 17, slik at også de minste skulle få glede av oppskytingen. Ved midnatt kom neste..

Aftenposten - 01 Jan 20 kl. 01:31

Felles fyrverkeri mange steder på nyttårsaften

I Drøbak gikk det første av to felles fyrverkerier av allerede klokken 17, slik at også de minste skulle få glede av oppskytingen. Ved midnatt kom neste..

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 20:00

Russland og Norge: felles fortid og pragmatisk fremtid | Sergey Lavrov

Med felles innsats kan vi bringe forholdet inn på en vei som peker fremover. Både våre stater og borgere og hele den euroarktiske regionen vil tjene på dette..

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 05:40

Mexico ber fransk auksjonshus stoppe kunstsalg

Mexico ber et auksjonshus i Paris om å stoppe salget av en samling av gjenstander fra førkolumbisk tid fordi flere av dem er en del av landets kulturarv..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

P4 - 45 minutter siden

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

P4 - 1 time siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 1 time siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 2 timer siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 2 timer siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 2 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 2 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 2 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 10 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt