P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:14

P4 - 15 jan. 20 kl. 06:13

Vil stoppe felles grønt lys

Rødts Eivor Evenrud vil ha slutt på at flere veikryss lar både bilister og fotgjengere ha grønt lys samtidig.
Uttalelsen kommer at en to år gammel gutt ble påkjørt og drept i et slikt kryss i Oslo på mandag, skriver Aftenposten.
Bilisten hadde grønt lys da han kjørte på gutten som var på vei over fotgjengerfeltet med sine foreldre.
Evenrud mener det er meningsløst at det skal være farlig å krysse en vei selv om det er grønn mann..
Les mer på P4


Les mer om:
Eivor Evenrud, Oslo, Aftenposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, stoppe, felles, grønt, lys
NRK - 10 okt. 19 kl. 20:03

Ber Tyrkia stoppe angrepa

Dei fem europeiske landa i Tryggingsrådet i FN ber Tyrkia stoppe angrepa mot kurdiske område i Syria. Etter eit hastemøte i Tryggingsrådet kom landa med ei felles fråsegn, der dei seier at dei er svært uroa situasjonen..

NRK - 10 des. 19 kl. 19:23

– Vår felles fiende er fattigdom

Abiy Ahmed Ali la blant annet vekt på fredsbåndet mellom Eritrea og Etiopia i sin fredspristale. – Isaias Afwerki og jeg har bygget en fredsbro sammen. Vår felles fiende er fattigdom.

P4 - 23 mars 20 kl. 17:45

Vil ha global våpenhvile

FN ber nå om en umiddelbar våpenhvile i alle konflikter for å stoppe koronaviruset. Generalsekretær António Guterres sier verden nå står ovenfor en felles fiende, et virus som stiller seg likegyldig til hvilken nasjonalitet, etnisitet, gruppe eller religion man tilhører..

NRK - 19 juli 20 kl. 04:30

EU vil stoppe Libya-innblanding

Tyskland, Frankrike og Italia krever at andre land slutter å blande seg inn i Libya, og truer med sanksjoner mot dem som selger våpen til de krigførende partene. Det sa Angela Merkel, Emmanuel Macron og Giuseppe Conte i en felles erklæring lørdag..

NRK - 17 okt. 19 kl. 01:26

Catalonias leder: Volden må stoppe

Etter tre dager med protester i Barcelona ber Catalonias regionpresident Quim Torra demonstrantene stoppe med de voldelige sammenstøtene. – Vi vil ikke tillate hendelser som de vi ser i gatene. Dette er nødt til å stoppe nå, sa Torra i en TV-tale..

NRK - 27 juni 20 kl. 21:06

Tvang fartøy å stoppe

Saudi-Arabia tvang tre iranske fartøy å stoppe etter at de kom inn i saudiarabiske farvann. De nektet å stoppe til tross for gjentatte advarsler, noe som tvang saudiske myndigheter til avfyr advarselsskuddene, skriver Reuters..

Dagbladet - 26 juni 20 kl. 19:17

Stenger barer for å stoppe smitte

Amerikanske stater tar nye grep for å stoppe coronaviruset..

P4 - 06 jan. 20 kl. 11:33

Vil komme med felles svar

De europeiske landene i Atomavtalen vil komme med et felles svar på Iran ikke lenger vil holde seg til avtalen. Det opplyser Tysklands utenriksminister Heiko Maas. Iran kunngjorde i går at de skroter enda mer av atomavtalen fra 2015.

P4 - 26 mai 20 kl. 11:39

Spania vil ha felles reiseregler

Spania vil ha med de andre EU-landene på felles regler for reiser i Schengen-området nå som flere land snakker om å åpne grensene igjen. Selv om landene har valgt ulike datoer for når de vil åpne grensene, er det behov for felles prinsipper og regler for alle landene, mener spanske myndigheter. Beskjeden kommer dagen etter at Spania kunngjorde at de dropper kravet om karantene fra 1.

Dagbladet - 05 nov. 19 kl. 06:00

Vi har mange felles interesser med Russland

Norges forhold til Russland har vært, og er, sammensatt. Men vi har et felles ansvar for å holde døra på gløtt for hverandre, og videreføre et godt naboskap..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ingen positive prøver etter massetest

Trondheim kommune har nå fått tilbake prøvesvarene fra de 440 som testet seg for koronasmitte i går. Alle var negative. 1108 venter fortsatt på å bli testet.

P4 - 15 minutter siden

Tegnell vil likevel vurdere munnbind

Hvis situasjonen i Sverige endres kan det bli aktuelt å anbefale munnbind. Til SVT sier statsepdemiolog Anders Tegnell at hvis det kommer ny kunnskap eller mye trengsel kan munnbind være et supplement. Tegnell har tidligere advart om at bruk av munnbind kan gi falsk trygghet..

P4 - 15 minutter siden

Oppsving i hyttesalget

Hyttesalget opplever nå en oppsving. I årets andre kvartal ble det omsatt nær 10 prosent flere fritidsboliger i fritt salg, sammenlignet med samme tid i fjor. Totalt ble det omsatt 3.

P4 - 30 minutter siden

Brann-spiller har fått koronavirus

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist koronasmitte. Det skriver Brann på sin hjemmeside. Fotballspilleren fra Førøyene har vært i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en virussmittet person, og fikk nylig symptomer.

P4 - 45 minutter siden

Nedgang for Finlands økonomi

Finlands økonomi fortsetter å krympe. Brutto nasjonalprodukt krympet med 3,2 i andre kvartal sammenlignet med første, viser tall den finske Statistikksentralen la frem i dag. Også Danmark la frem tall i dag som viser historisk fall i samme periode med en nedgang på 7,4 prosent.

P4 - 30 minutter siden

Tre smittet og 72 i karantene på Lillehammer

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer har testet positivt for koronasmitte. 72 personer, 61 ungdommer og 11 voksne, er satt i karantene. Den første personen ble bekreftet smittet tirsdag.

P4 - 30 minutter siden

Innvandrerne faller utenfor

Rekordmange innvandrere står uten jobb. 13,7 prosent av innvandrere var arbeidsledige i mai - det er mer enn en dobling på tre måneder. Til sammenlikning var arbeidsledigheten blant resten av befolkningen 4,9 prosent på samme tidspunkt, viser tall Klassekampen har hentet fra SSB..

P4 - 1 time siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.

P4 - 1 time siden

19.000 lynnedslag på Østlandet

Tordenværet på Østlandet ble mer omfattende enn varslet. Meteorologisk institutt opplyser nå at det ble registrert hele 19.000 lynnedslag fra i går kveld til i natt.

P4 - 1 time siden

Kraftig fall for økonomien i Danmark

Den danske økonomien er i rekordstort fall. Økonomien krympet med 7,4 prosent i andre kvartal sammenlignet med første. Det er det største fallet siden landet begynte å føre kvartalsoversikt på 1990-tallet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt