NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:12

NRK - 02 mars 21 kl. 18:41

Vil stenge for laksefiske i Tanna

En fersk rapport konkluderer med at hele Tanavassdraget bør stenges for laksefiske. Forsker Morten Falkegård sier det er alvorlig. Det er så lite laks i vassdraget. Flere storlaks må gyte. De har mange flere egg enn smålaks..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tanavassdraget, Morten Falkegård, Tanna

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, stenge, for, laksefiskei , Tanna
NRK - 08 april 21 kl. 09:30

Lakseforvaltning til Sametinget

Jon-Christer Mudenia i partiet Árja fremmer forslag om at Sametinget og Tanavassdragets fiskeforvaltning burde ha ansvaret for forvaltningen av laksefiske i Tanavassdraget. Det kommer etter myndightenes vedtak om å stenge alt laksefiske der i år..

E24 - 08 feb. 21 kl. 19:26

– Vi ser ikke logikken i å stenge alle byggeplasser fordi det har vært smitte på to

Tirsdag vil Bergen vurdere om store byggeplasser skal stenge ned. – Vi ser ikke helt logikken i å stenge alle byggeplasser fordi det har vært smitte på to, mener bransjen selv..

NRK - 23 mars 21 kl. 20:01

NHO sier hoteller må stenge

NHO Reiseliv varsler at de fleste hoteller og serveringssteder nå må stenge helt ned, og ber om nye krisepakker raskt. Sammen med skjenkeforbudet gjør tometersregelen at de fleste serveringssteder og hoteller må stenge helt ned, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør, til E24..

NRK - 07 april 21 kl. 20:51

Stopper laksefisket i Tana

Norske myndigheter stopper laksefiske i Tanavassdraget. Overfiske får skylden, men regler innført på 90-tallet kan ha vært med å bidra til den lave bestanden i dag..

NRK - 08 feb. 21 kl. 02:23

Dubai vil ikke stenge ned

Selv om smittetallene har skutt i været etter nyttår, vil ikke Dubai stenge grensene for turister. Dubai er blitt en tilfluktshavn for turister som vil slippe unna nedstengte hjemland. – Vi må jobbe oss gjennom pandemien, sier turistsjefen..

Dagbladet - 07 feb. 21 kl. 11:10

Vil stenge ned Bergen, Ulvik og Kvam

Etter flere mutantutbrudd i Bergen, vil Helsedirektoratet stenge ned byen og Ulvik og Kvam kommuner. I kommunene rundt, anbefaler de forsterkede tiltak..

E24 - 08 feb. 21 kl. 17:38

Slik rammes næringslivet: Vil stenge større byggeplasser i Bergen

Bergen kommune vil stenge alle større byggeplasser etter et større smitteutbrudd på en byggeplass på Fantoft i Bergen. – Dramatisk, mener byggebransjen..

Dagbladet - 12 feb. 21 kl. 18:17

Biden vil stenge Guantanamo

Biden-administrasjonen vil gjøre det president Barack Obama lovet, men aldri klarte: Å stenge ned Guantanamo-fengselet..

NRK - 03 mars 21 kl. 10:00

Vil stenge leir for bostedsløse

Politikere i Tønsberg vil stenge den midlertidige campingen på Trettepletten for EØS-borgere uten fast bosted. Siden 2014 har området blitt brukt av rumenere. Formannskapet behandlet saken på mandag, men kommunestyret fatter endelig vedtak om en uke..

NRK - 19 mars 21 kl. 11:21

Oslo vil trolig stenge barnehager

Oslo vil trolig stenge flere av kommunens barnehager neste uke, skriver VG. Årsaken er høyt sykefravær på grunn av korona, for få tilgjengelige vikarer og smittefrykt, ifølge avisen. «Flere bydeler har meldt om en arbeidssituasjon for de ansatte som nærmer seg det uforsvarlige,» skriver kommunaldirektøren for oppvekst i et brev VG omtaler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 2 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 3 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..

NRK - 3 timer siden

Mann døde etter skyteepisode

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Biden ber folk stå sammen

USAs president Joe Biden sier at dommen i George Floyd-saken kan være et stort skritt framover mot systemisk rasisme i USA. Biden amerikanerne stå sammen og unngå vold etter at kjennelsen i George Floyd saken ble kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt