VG > Økonomi

Wednesday, 16 October, 06:50

VG - 09 Oct 19 kl. 20:40

Vil stanse norsk våpeneksport til Tyrkia: - Kurderne er blitt forrådt

SV vil stoppe norsk eksport av våpen og forsvarsmateriell til Tyrkia så lenge krigen mot kurderne pågår..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tyrkia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, stanse, norsk, våpeneksport, til, Tyrkia, Kurderneer , blitt, forrådt
P4 - 12 Oct 19 kl. 19:50

Tyskland stanser våpeneksport

Tyskland følger etter Norge og stanser våpeneksport til Tyrkia på grunn av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Det opplyser myndigheten i landet til avisen Bild am Sonntag. Norge besluttet torsdag å stanse ny eksport av militærutstyr til Tyrkia, og fredag gjorde Nederland det samme..

NRK - 13 timer siden

Medier: Svensk stans i våpeneksport

Sverige stanser våpeneksport til Tyrkia, melder flere svenske medier. Beslutningen er tatt av Inspektionen för strategiska produkter (ISP). Bakgrunnen er Tyrkias invasjon av Nord-Syria..

NRK - 12 Oct 19 kl. 21:26

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Frankrike gjør som Norge og Tyskland og stanser våpeneksport til Tyrkia på grunn av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria..

NRK - 12 Oct 19 kl. 17:22

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Tyskland følger etter Norge og stanser våpeneksport til Tyrkia på grunn av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Det opplyser utenriksminister Heiko Maas til avisen Bild am Sonntag..

Dagbladet - 29 Jul 19 kl. 10:18

- Umulig å stanse

I teorien kan man stanse en ny «russerlaks»-invasjon i 2021, men i praksis går det neppe, ifølge norsk ekspert, som ber myndighetene rette blikket mot 2023..

NRK - 22 Jun 19 kl. 20:03

Selger mer våpen

Norge selger mer våpen og militært utstyr til landene som er med i konflikten i Jemen. Det viser den siste stortingsmeldingen om norsk våpeneksport. Blant landene som Norge handler med, er Kuwait..

Dagbladet - 30 Sep 19 kl. 06:00

Erna, du må stanse naturødeleggende vind-industri

Norsk natur er enestående. Utlendinger vet det. Men forstår vi det selv?.

NRK - 10 Oct 19 kl. 07:28

– Ber Tyrkia stanse angrep

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide ber Tyrkia stanse angrepene mot kurderne i Nord-Syria. Hun frykter at militæroperasjonen kan sette på spill det som er oppnådd i kampen mot IS..

NRK - 04 Oct 19 kl. 16:16

Kina støtter maskeforbudet

Forbudet mot ansiktsmasker er nødvendig for å stanse voldsforbrytelser og å gjenopprette lov og orden, sier Kinas talsperson for Hongkong Yang Guang. – Det er tid for å stanse stormen med en mer tydelig holdning og effektive metoder, sier han..

NRK - 11 Jul 19 kl. 19:37

Utkledd som sikkerhetsstyrker

Tre ytre høyre-aktivister er i Frankrike tiltalt for å ha utgitt seg for å være fra de franske sikkerhetsstyrkene for å stanse migranter, ifølge NTB. Det var i april i fjor de tre og omtrent 100 aktivister forsøkte å stanse migranter i alpene..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Biden presset om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

VG - 4 timer siden

Miranda Kerr og mannen Evan Spiegel ble foreldre for andre gang

Superparet bekrefter familieforøkelsen, og røper samtidig barnets navn. – Vi er overlykkelige, sier de i en uttalelse..

VG - 7 timer siden

Nå er Norges beste EM-håp Nations League i mars

BUCURESTI/OSLO (VG) Håpet om å bli topp to og kvalifisere seg til EM-sluttspillet er bortimot borte for Norge. Men i slutten av mars kan Lars Lagerbäcks menn likevel skaffe seg EM-billett..

VG - 8 timer siden

Sverige-seier røk på overtid: – Brutalt tungt

(Sverige – Spania 1–1) Sverige var på vei mot en stor triumf, men innbytter Rodrigo sendte Spania til EM og ødela festkvelden for svenskene på overtid..

VG - 8 timer siden

Norges kvalikhåp trolig ute etter uavgjort i Romania: – Det føles som et tap

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..

VG - 8 timer siden

Tabbene felte Norge – igjen

(Romania-Norge 1–1) Et utkast fra Rune Almenning Jarstein til Joshua King, som ikke fulgte med da han skulle motta ballen – og noen sekunder senere lå ballen i mål – og Norges EM-skjebne var i realiteten avgjort..

VG - 7 timer siden

Familie som «ventet på dommedag» funnet på gård etter ni år: – Aldri sett noe lignende

En familie på seks ble funnet på en isolert gård i provinsen Drenthe i Nederland, mens de ifølge lokale medier skal ha ventet på dommedag..

VG - 8 timer siden

Christine Koht med ny oppdatering: – Jeg får helt sjokk når jeg ser meg i speilet

Den kjente komikeren skriver at hun føler seg annerledes på innsiden enn på utsiden. Samtidig hyller hun norsk helsevesen..

VG - 8 timer siden

Karl Ove Knausgårds tale

Karl Ove Knausgård gjorde en sjelden opptreden på bokmessen i Frankfurt. Her er hans tale, som VG har fått tilgang til å gjengi..

VG - 10 timer siden

Norges U21-landslag utspilt av Nederland

DRAMMEN (VG) (Norge U21 – Nederland U21 0-4) De norske spillerne løp og løp, men fikk aldri tak i ballen før Nederland hadde scoret tre ganger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt