NRK > Nyheter

Wednesday, 23 May, 11:13

NRK - 07 Dec 17 kl. 13:30

Vil stanse norsk våpeneksport

Norge bør stanse våpeneksport til partene i krigen i Jemen, sier Tuva Krogh Widskjold i Changemaker. Samtidig går UNICEF hardt ut mot våpensalg til de krigførende partene i Jemen.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jemen, Tuva Krogh Widskjold, Changemaker, UNICEF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, stanse, norsk, våpeneksport
Dagbladet - 03 Nov 17 kl. 06:00

Regjeringen må slutte å gjøre reguleringen av norsk våpeneksport til ei hellig ku

Debatten blir ofte styrt av følelser der regjeringen får dette til å handle om at du enten er for eller imot norsk våpeneksport..

Hegnar.no - 04 Feb 18 kl. 18:44

SV og Venstre i våpenfeide på Stortinget

Venstre beskyldes for å feige ut i spørsmålet om å stanse norsk våpeneksport til landene i den Saudi-ledede koalisjonen som fører krig i Jemen..

Dagbladet - 31 Oct 17 kl. 06:00

Stopp våpeneksport til Emiratene

Norge må stanse eksporten av våpen og ammunisjon til landet som beskyldes for krigsforbrytelser i Jemen..

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 22:19

Hareide: - Positiv til å stanse våpeneksport til land som kriger i Jemen

Om to uker avgjør Stortinget om norske våpeneksportregler skal strammes inn..

E24 - 03 Jan 18 kl. 15:16

UD stanser våpeneksport til Emiratene: Slik rammes norsk forsvarsindustri

Utenriksdepartementet suspenderer all våpeneksport fra Norge til De forente arabiske emirater inntil videre. Kongsberg Gruppen sier de ikke eksporterer våpen dit, mens Nammo er ordknappe..

NRK - 27 Oct 17 kl. 12:30

Kraftig vekst i norsk våpeneksport

Norsk eksport av våpen, ammunisjon og annet forsvarsmateriell økte med 10 prosent i fjor, til 3,6 milliarder kroner, skriver NTB. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) oppgir at eksporten i hovedsak gikk til nordiske land og NATO-allierte..

NRK - 08 Feb 18 kl. 18:09

PST pågriper to for våpeneksport

To menn av utenlandsk opprinnelse er pågrepet i et av Agder-fylkene, siktet for å drive ulovlig våpeneksport til utlandet. Ifølge Agderposten er de siktet for å kjøpe våpendeler i Norge og deretter eksportert eller forsøkt å eksportere til utlandet..

P4 - 08 Feb 18 kl. 18:19

Siktet for ulovlig våpeneksport

To menn av utenlandsk opprinnelse er pågrepet i Kristiansand, siktet for å drive ulovlig våpeneksport til utlandet. Ifølge Agderposten er de siktet for å kjøpe våpendeler i Norge og for deretter å ha eksportert eller forsøkt å eksportere delene til utlandet..

Aftenposten - 13 Jan 18 kl. 07:45

FN-rapport: Iran brøt eksportforbud til Jemen

Iran har brutt forbudet mot våpeneksport til Jemen ved ikke å stanse tilførselen av militært utstyr til Houthi-opprørerne, ifølge en ny FN-rapport..

NRK - 13 Jan 18 kl. 06:53

Iran brøt eksportforbud til Jemen

Iran har brutt forbudet mot våpeneksport til Jemen ved ikke å stanse tilførselen av militært utstyr til Houthi-opprørerne, ifølge en FN-rapport. Rapporten nevner ikke leverandøren, men gjør det klart at rester fra oppskutte missiler stammer fra Iran..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 May 18 kl. 13:00

Det er nå journaliststreik i NRK

1700 medlemmer av Norsk Journalistlag (NJ) i NRK er nå i streik fordi det er brudd i meklingen mellom NJ og arbeidsgiver Spekter/NRK. Det betyr at ingen NJ-medlemmer ansatt i NRK lager innhold for radio, tv eller nrk.no, så lenge streiken varer..

NRK - 15 May 18 kl. 12:09

-Uakseptabel svekkelse av beredskap

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å flytte 6 helikoptre til Rygge, og kun la 3 helikoptre stå igjen på Bardufoss.- Dette er en helt uakseptabel svekkelse av beredskapen, uttaler stortingsrepresentantene fra Arbeiderpartiet i Troms..

NRK - 15 May 18 kl. 12:37

Arbeidsulykke i Tvedestrand

Luftambulansen og nødetatene rykket ut etter at en mann havnet i klem i en arbeidsulykke i Tvedestrand. Personen skal være livstruende skadd. Arbeidsulykken skjedde på anleggsområdet til den nye E18 mellom Tvedestrand og Arendal, skriver Agderposten..

NRK - 15 May 18 kl. 12:38

Overfylte sykehus i Gaza

Røde Kors sier kapasiteten ved sentralsykehuset i Gaza er sprengt etter det som omtales som den dødeligste dagen siden 2014. Tirsdag er det varslet nye demonstrasjoner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:55

Det blir streik i NRK

Det er brudd i meklingen mellom Norsk Journalistlag og NRK/Spekter. 1700 medlemmer i Norsk Journalistlag går ut i streik fra 13:01 tirsdag..

NRK - 15 May 18 kl. 11:44

Vil styrke nødhjelpen til Jemen

Nødhjelpen til krigsherjede Jemen og Kongo foreslås økt i revidert nasjonalbudsjett. – De humanitære behovene globalt er økende, fastslår regjeringen i forslaget. Budsjettposten «nødhjelp og humanitær bistand» skal derfor økes med 116,2 millioner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:24

Fare for skogbrann

Lite regn og høye temperaturer gjør at det er stor skogbrannfare i store deler av landet. Noen steder et faren for skogbrann på rødt nivå..

NRK - 15 May 18 kl. 11:33

2,5 millionar kroner til Vikersund

Vikersund hoppsenter får 2,5 millionar kroner i revidert statsbudsjett, melder Bygdeposten. Aldri før har eit idrettsanlegg fått driftsmidlar over statsbudsjettet..

NRK - 15 May 18 kl. 11:41

– Dommen vil bli anket

Forsvarer Aasmund Olav Sandland kommenterer dommen mot Angelica som døde 13 år gammel..

NRK - 15 May 18 kl. 11:42

Nye uroligheter i Gaza

Nye uroligheter i Gaza.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt