NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:28

NRK - 08 april 21 kl. 07:16

Vil slå sammen selskap i Malaysia

Telenor og Axiata ønsker å slå sammen de malaysiske selskapene Digi og Celcom, der begge partene får en eierandel på 33,1 prosent, ifølge en pressemelding. De håper selskapet blir en ledende telekommunikasjonsaktør i Malaysia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Axiata, Digi, Celcom, Malaysia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, slå, sammen, selskapi , Malaysia
NRK - 08 april 21 kl. 07:16

Slår sammen selskap i Malaysia

Telenor og Axiata er i samtaler om å slå sammen de malaysiske selskapene Digi og Celcom, der begge partene får en eierandel på 33,1 prosent, ifølge en pressemelding. De håper selskapet blir en ledende telekommunikasjonsaktør i Malaysia..

E24 - 03 mars 21 kl. 09:27

Aker-selskap landet Baker Hughes-avtale etter 20 år: Akastor henter ut én mrd.

Aker-systemet og den amerikanske oljeservicegiganten Baker Hughes slår sammen borevirksomhetene sine til et nytt felles selskap. Partene henter ut 3,2 milliarder kroner - og mer skal det bli..

E24 - 11 jan. 21 kl. 08:30

Aker BioMarine allierer seg med amerikansk selskap: Vil hente 250 mill. til Lysoveta-satsingen

Etter annonseringen av «helsegjennombruddet» Lysoveta i desember har Aker BioMarine nå funnet seg en amerikansk partner. Sammen vil de etablere et felleseid selskap som skal utvikle farmasøytiske produkter på det nye krissbaserte produktet..

E24 - 11 april 21 kl. 21:07

Medier: Microsoft nær nytt gigantoppkjøp – vil betale 136 milliarder for AI-selskap

Allerede mandag kan teknologigiganten kjøpe opp et kunstig intelligens-selskap. Prislappen ventes å bli 136 milliarder kroner..

VG - 08 feb. 21 kl. 19:08

Universal Music og TikTok slår seg sammen

Verdens største plateselskap slår seg sammen med verdens kanskje heteste applikasjon de siste årene..

E24 - 12 feb. 21 kl. 12:18

Eksportkreditt Norge og GIEK slås sammen

Regjeringen ønsker å slå sammen Eksportkreditt Norge og Garantiinstituttet for eksportkreditt (GIEK) fra sommeren av. Målet er økt effektivitet..

NRK - 16 mars 21 kl. 17:24

Sorgenfri og Erlik slår seg sammen

Stiftelsene bak gatemagasinene Sorgenfri og =Oslo slår seg sammen. Sammenslåingen gir muligheter for en betydelig innsparinger, særlig i administrasjonen av Sorgenfri i Trondheim. Dette skriver stiftelsene i en felles pressemelding..

NRK - Igår: 08:53

Slår sammen tingretter

Fra mandag blir Gjøvik, Valdres, Sør-Gudbrandsdal og Nord-Gudbrandsdal tingretter slått sammen til Vestre Innlandet tingrett. Domstolen blir ledet av en felles administrasjon og sorenskriver. Dommere og saksbehandlere skal fortsette å jobbe der de er ansatt..

VG - 09 jan. 21 kl. 18:30

Bjørn Eidsvågs selskap kutter hardt i millionkrav om kompensasjon

Etter å ha søkt om 2,8 millioner og fått kun 46.000, ber artistveteranens selskap Norsk kulturråd om halvparten av opprinnelig sum i erstatning for tapte inntekter fra fjorårets festivalsesong..

E24 - 15 jan. 21 kl. 11:56

Ukens Investtech: To kjøp og ett salg

En stadig mer populær bank, et selskap med vane for å stige før resultatfremleggelse og et selskap du bør holde deg unna. Dette er denne ukens anbefalinger fra Investtech..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 2 timer siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 3 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 4 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 4 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt