NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 22:26

NRK - 25 Mar 19 kl. 06:56

Vil skattleggje Facebook

Skattedirektør Hans Christian Holte vil krevje skatt frå multinasjonale selskap som Facebook og Google. Han meiner dei undergrev velferdsstaten og skattemoralen, og seier det hastar å få nye reglar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hans Christian Holte, Facebook, Google

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, skattleggje, Facebook
Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 20:00

Blir vi sykere eller friskere av sosiale medier? | Rune Paulseth, Facebook

Facebook vil støtte grupper som hjelper andre på Facebook..

NRK - 14 Dec 18 kl. 16:00

Facebook-bilete kan vere på avvege

6,8 millionar Facebook-brukarar kan vere råka av ein feil som gjorde det mogleg for Facebook-applikasjonar å få tilgang til bilete på brukarane sin profil, sjølv om brukarane ikkje hadde gitt løyve til dette. Lekkasjen skjedde i september, og vart stansa etter 12 dagar. Det er Facebook som skriv om dette på sin eigen blogg..

NRK - 19 Dec 18 kl. 21:58

Facebook saksøkt etter skandale

Statsadvokaten i Washington D.C. har gått til sak mot Facebook fordi analyseselskapet Cambridge Analytica fekk tilgang til fleire millionar Facebook-kontoar utan samtykke, melder Washington Post..

NRK - 27 Nov 18 kl. 20:28

Facebook kjente til sikkerhetshull

Interne dokumenter viser at Facebook allerede i 2014 fikk varsel om mulig sikkerhetsbrist. Tirsdag lot Facebook-sjef Mark Zuckerberg være å stille på videolink i en høring i det britiske parlamentet der han skulle spørres ut om selskapets praksis..

Hegnar.no - 14 Dec 18 kl. 18:11

Facebook-feil kan ha gjort 7 millioner brukeres foto synlig uten tillatelse

Facebook innrømmer en feil som har gitt 1.500 ulike apper tilgang til upubliserte Facebook-bilder fra 6,8 millioner brukere..

Aftenposten - 22 Nov 18 kl. 10:27

Avtroppende Facebook-topp beklager svertekampanje mot kritiker

Facebook hyret et PR-byrå for å sverte George Soros og andre som kritiserte IT-giganten. Nå beklager Facebook-toppen som sto bak prosjektet..

Aftenposten - 13 Mar 19 kl. 22:56

Facebook med store problemer – avviser hackerangrep

Brukere melder om problemer med å komme inn på Facebook og nettverkets tjenester. Facebook ble nødt til å bruke konkurrenten Twitter for å informere brukerne sine..

NRK - 22 Nov 18 kl. 03:18

Facebook-topp beklagar sverting

Facebook hyra eit PR-byrå for å sverte milliardæren George Soros og andre som kritiserte IT-giganten for å vere «ein trussel mot samfunnet». No beklagar Elliot Schrage, Facebook-toppen som stod bak prosjektet. Det blei avsløra av New York Times..

NRK - 26 Feb 19 kl. 19:30

Høyreradikal slettet fra Facebook

Tommy Robinson, tidligere leder for antimuslimske English Defence League (EDL), er slettet fra Facebook og Instragram. I forrige uke mottok 36 år gamle Robinson en advarsel fra Facebook etter at han publiserte flere omstridte innlegg..

NRK - 07 Feb 19 kl. 11:50

Tyskland med nye krav til Facebook

Tyskland innfører nye krav til hvordan Facebook kan samle og bruke data, blant annet fra apper som WhatsApp og Instagram. Facebook skal ikke tvinge brukere til å godta ubegrenset innsamling, melder konkurransetilsynet i Tyskland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 45 minutter siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 30 minutter siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 1 time siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..

NRK - 1 time siden

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..

NRK - 1 time siden

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..

NRK - 1 time siden

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..

NRK - 5 timer siden

Avkrefter at bombe ble funnet

Tidligere i dag meldte Fædrelandsvennen om at en udetonert bombe ble funnet like ved Strømmestiftelsens kontorer på Sri Lanka. Generealsekretær Kristine Storesletten Sødal avkrefter søndag kveld dette..

NRK - 1 time siden

Flere unge sliter i påsken

Denne påsken har Kirkens SOS hatt dobbelt så mange samtaler med yngre mennesker, sammenlignet med i fjor. Fra palmesøndag til langfredag besvarte Kirkens SOS 231 chatsamtaler. De som tar kontakt er mellom 15 og 30 år, skriver Tvedestrandsposten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt