NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 05:01

NRK - 25 Mar 19 kl. 06:56

Vil skattleggje Facebook

Skattedirektør Hans Christian Holte vil krevje skatt frå multinasjonale selskap som Facebook og Google. Han meiner dei undergrev velferdsstaten og skattemoralen, og seier det hastar å få nye reglar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hans Christian Holte, Facebook, Google

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, skattleggje, Facebook
Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 20:00

Blir vi sykere eller friskere av sosiale medier? | Rune Paulseth, Facebook

Facebook vil støtte grupper som hjelper andre på Facebook..

NRK - 14 Dec 18 kl. 16:00

Facebook-bilete kan vere på avvege

6,8 millionar Facebook-brukarar kan vere råka av ein feil som gjorde det mogleg for Facebook-applikasjonar å få tilgang til bilete på brukarane sin profil, sjølv om brukarane ikkje hadde gitt løyve til dette. Lekkasjen skjedde i september, og vart stansa etter 12 dagar. Det er Facebook som skriv om dette på sin eigen blogg..

NRK - 19 Dec 18 kl. 21:58

Facebook saksøkt etter skandale

Statsadvokaten i Washington D.C. har gått til sak mot Facebook fordi analyseselskapet Cambridge Analytica fekk tilgang til fleire millionar Facebook-kontoar utan samtykke, melder Washington Post..

NRK - 27 Nov 18 kl. 20:28

Facebook kjente til sikkerhetshull

Interne dokumenter viser at Facebook allerede i 2014 fikk varsel om mulig sikkerhetsbrist. Tirsdag lot Facebook-sjef Mark Zuckerberg være å stille på videolink i en høring i det britiske parlamentet der han skulle spørres ut om selskapets praksis..

Hegnar.no - 14 Dec 18 kl. 18:11

Facebook-feil kan ha gjort 7 millioner brukeres foto synlig uten tillatelse

Facebook innrømmer en feil som har gitt 1.500 ulike apper tilgang til upubliserte Facebook-bilder fra 6,8 millioner brukere..

NRK - 22 Nov 18 kl. 03:18

Facebook-topp beklagar sverting

Facebook hyra eit PR-byrå for å sverte milliardæren George Soros og andre som kritiserte IT-giganten for å vere «ein trussel mot samfunnet». No beklagar Elliot Schrage, Facebook-toppen som stod bak prosjektet. Det blei avsløra av New York Times..

Aftenposten - 13 Mar 19 kl. 22:56

Facebook med store problemer – avviser hackerangrep

Brukere melder om problemer med å komme inn på Facebook og nettverkets tjenester. Facebook ble nødt til å bruke konkurrenten Twitter for å informere brukerne sine..

Aftenposten - 22 Nov 18 kl. 10:27

Avtroppende Facebook-topp beklager svertekampanje mot kritiker

Facebook hyret et PR-byrå for å sverte George Soros og andre som kritiserte IT-giganten. Nå beklager Facebook-toppen som sto bak prosjektet..

NRK - 26 Feb 19 kl. 19:30

Høyreradikal slettet fra Facebook

Tommy Robinson, tidligere leder for antimuslimske English Defence League (EDL), er slettet fra Facebook og Instragram. I forrige uke mottok 36 år gamle Robinson en advarsel fra Facebook etter at han publiserte flere omstridte innlegg..

NRK - I førrgår: 13:16

Liten tro på Facebook-søksmål

Advokat Jon Wessel Aas har liten tro på at Merete Hodnes søksmål mot Facebook vinner frem. Hodne, som tidligere tapte søksmålet mot Løgnaslaget som kalte henne «nazifrisør» i et revyinnslag, har nå saksøkt Facebook for 10 milliarder kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Ligger an til å vinne valget

Tidligere førstedame Sandra Torres (63) leder på valgdagsmålingene over hvem som er favoritter til å bli Guatemalas nye president. Det viser målinger foretatt etter at valglokalene stengte søndag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 2 timer siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 4 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 5 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 5 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 6 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 7 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt