NRK > Nyheter

Torsdag, 02 Juli, 17:59

NRK - 17 nov. 19 kl. 19:25

Vil se på Berg-saken

Stortingets kontrollutvalg for etterretnings-, overvåkings- og sikkerhetstjenesten vil undersøke Frode Berg-saken. – Vi vil se om enkeltpersoners rettigheter er krenket og om e-tjenesten har opptrådt innenfor loven, sier leder Svein Grønnern..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Frode Berg, Svein Grønnern, Berg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilse på , Berg-saken
VG - 05 feb. 20 kl. 11:44

Frode Berg vitnet i Ølen Betong-saken: – To helt forskjellige saker

OSLO TINGRETT (VG) Saksøker Ølen Betong forsøkte å trekke paralleller til Frode Berg-saken, da Frode Berg ble avhørt som vitne i tvistesaken med staten onsdag..

P4 - 20 nov. 19 kl. 13:15

E-tjenesten avventer rapport i Berg-saken

- Forsvarets etterretningstjeneste har tillit til at EOS-utvalget, som kontrollerer de hemmelige tjenestene, vil gå grundig inn i Frode Berg-saken. Det kommer frem i en pressemelding fra E-tjenesten. De vil ikke kommentere saken ytterligere.

Dagbladet - 01 feb. 20 kl. 08:01

- Frode Berg-saken, en komplett skandale

Ola Kaldager, tidligere seksjonssjef i E-tjenesten, beskriver Frode Berg-saken som amatørenes festaften..

P4 - 13 nov. 19 kl. 15:53

Vil ikke kommentere Berg-saken

Russiske myndigheter vil ikke kommentere Frode Berg-saken. Russiske journalister spurte i dag president Vladimir Putins pressetalsmann om Berg snart vil bli satt fri. Bergs advokater sier de tror på en løsning snart, noe talsmannen hverken kunne bekrefte eller avkrefte..

P4 - 22 nov. 19 kl. 13:44

Berg møter EOS-utvalg

Spiondømte Frode Berg skal møte EOS-uvtalget, etterretningstjenestens kontrollorgan på Stortinget, neste uke. Det opplyser hans advokat Brynjulf Risnes til NTB. EOS-utvalget skal se på saken for at Stortinget skal få vite om det er sider ved rekrutteringen av Berg som trenger en nærmere gjennomgang.

VG - 20 nov. 19 kl. 12:43

E-sjefen: Stoler på at kontrollutvalg går grundig inn i Frode Berg-saken

Etterretningssjef Morten Haga Lunde har tillit til at Stortingets kontrollutvalg vil gå grundig inn i Frode Berg-saken. EOS-utvalget kan komme med en «særskilt melding» om saken..

NRK - 20 okt. 19 kl. 12:54

Tror på rask løsning i Berg-saken

Ordfører i Sør-Varanger Rune Rafaelsen tror på en rask løsning i Frode Berg-saken, men vil ikke spekulere i om den blir løst før frigjøringsjubileet. Han frykter ikke at saken skal overskygge markeringen..

NRK - 06 nov. 19 kl. 10:50

Benådningsanmodning i Berg-saken

Russiske myndigheter har mottatt en formell benådningsanmodning fra Norge i Frode Berg-saken, skriver nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 24 okt. 19 kl. 15:22

UD vil ikke kommentere ny utvikling i Berg-saken

Utenriksdepartementet ønsker ikke å kommentere de nye opplysningene i Berg-saken. De gjentar et svar fra august..

VG - 17 nov. 19 kl. 19:38

EOS-utvalget undersøker Frode Berg-saken

EOS-utvalgets leder Svein Grønnern bekrefter overfor NRK at de undersøker Frode Berg-saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 14 timer siden

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - 14 timer siden

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - 14 timer siden

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - 13 timer siden

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 12 timer siden

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - 12 timer siden

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - 12 timer siden

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - 12 timer siden

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - 11 timer siden

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - 11 timer siden

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt