E24 > Økonomi

Fredag, 27 November, 21:21

E24 - 16 sep. 20 kl. 13:42

Vil satse på hydrogenbåt til oppdrett: – Det går en del diesel

Moen verft og Moen Marin søker om penger til å utvikle et nytt hydrogenskip til Midtnorsk Havbruk, med lokalprodusert hydrogen som kan erstatte fossil energi. – Det går en del diesel, sier Roger Eiternes i Midtnorsk Havbruk..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Moen Marin, Midtnorsk Havbruk, Roger Eiternes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, satse, hydrogenbåt, til, oppdrettDet , gåren , del diesel
NRK - 22 sep. 20 kl. 22:13

Utvikler hydrogenbåter

Båtbyggeriet GOT Skogsøy i Mandal er i gang med å utvikle verdens første fiskebåter som skal gå på hydrogen, skriver Lindesnes. – Prosjektet ble igangsatt for et år siden, men vi er fremdeles i startfasen, sier direktør Andre Rustad til avisen..

Aftenposten - 27 sep. 20 kl. 14:42

Nilsen peker på fire unge AaFK-spillere han vil satse på: – De har det som skal til for å lykkes

Lars Arne Nilsen har begynt å danne seg et inntrykk av hvem han vil satse på fremover. Der står fire unge spillere sentralt..

E24 - 17 sep. 20 kl. 07:15

Mitt voksenpoeng: Javad Mushtaq

Han sa opp en karriere i et enormt norsk konsern for å satse på - hva, egentlig? Javad Mushtaq forteller om hvorfor han sa opp en trygg jobb for å satse på en litt uklar drømmekarriere, og hvordan han bygget seg opp et nettverk og en milelang CV langt før han fylte 30 år..

Aftenposten - 16 nov. 20 kl. 21:21

Så mye vil opposisjonen vil gi til jernbane, vei, fly, havner og rassikring

Opposisjonen vil gi mer penger til person- og varetransport enn regjeringen. De vil satse mer på sjøtransport. Og flere vil ha fortgang på Ringeriksbanen..

NRK - 11 sep. 20 kl. 13:22

Vil ha nordisk nullutslippsone

Høyre vil ta initiativ til å gjøre ferjetrafikken mellom de nordiske landene til en nullutslippssone. Det varslet Erna Solberg i sin tale til Høyres landsmøte. Hun sa også at Høyre vil satse på hydrogen der elektriske ferjer ikke egner seg..

P4 - 24 sep. 20 kl. 21:15

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..

NRK - 24 sep. 20 kl. 20:57

Ap vil satse mer på de eldre

Arbeiderpartiet vil styrke tilbudet i eldreomsorgen, viser programforslaget som legges fram fredag, skriver Nettavisen. Ap vil blant annet at par kan få bo sammen når den ene har fått sykehjemsplass og den andre også er avhengig av omsorgstjenester..

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 20:06

Nå skal Viking satse på kvinnelaget - vil til Toppserien fortest mulig

Kritikken har kommet fra flere hold i mange år. Nå tar Viking grep, øker satsingen på kvinnelaget og vil til Toppserien så snart som mulig..

NRK - 11 sep. 20 kl. 12:49

Høyre vil satse på hydrogen

Høyre vil ha egne knutepunkter for hydrogen der det legges til rette for kollektivtrafikk, båtruter, ferjer og industri. – Hydrogen byr på spennende muligheter for Norge, både som energinasjon og teknologinasjon, sa Erna Solberg i sin landsmøtetale..

E24 - 27 okt. 20 kl. 22:04

Mobilselskapet Nortel har så vidt fylt ett år: Nå vil de på børs

Mobilselskapet Nortel kaster seg på bølgen av nye selskaper som slår inn over Børsen. Selskapet vil hente 75 millioner i frisk kapital for å satse videre i bedriftsmarkedet, lansere trådløst bredbånd og for å ha nok penger til de klarer å gå i pluss..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Rolig på Black Friday: – Sammenliknet med andre år er dette ingenting

Henrik Filipsson kjørte innom for å se om det var forsvarlig å gå på Black Friday. – Smittevernet var helt greit, sier han..

E24 - 3 timer siden

Bellona anmelder Equinor for grov miljøkriminalitet etter granskingsrapport

Bellona varsler at de vil anmelde Equinor for grov miljøkriminalitet etter at Miljødirektoratet fredag kom med sterk kritikk av utslipp fra Mongstad..

E24 - 3 timer siden

Amputert Black Friday: – Galskapen er bort

Outlet-huset på Vestby skal ha vært det første til å bringe Black Friday-tradisjonen til Norge i 2010, og i flere år har det vært tilnærmet kaostilstander i butikk-klyngen 30 minutter utenfor Oslo. Ti år senere satte pandemien en effektiv stopper for det..

E24 - 4 timer siden

Analytikere mer positive til riggyndling: – Ligger godt an til utbytte

Odfjell Drilling har gjennom riggkrisen vært i kontakt med konkurrenter om avtaler, men holder seg unna gjeldstyngede rigger. – Å ta over eiendeler som ikke er omsettelige i markedet, og brenne cash for å holde de gående, er dødens vei, sier sjefen Simen Lieungh..

E24 - 5 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel for å ha forsøkt å sende «Tide Carrier» til beaching i Pakistan

Skipsreder Georg Eide er dømt til seks måneders ubetinget fengsel for brudd på forurensingsloven..

E24 - 5 timer siden

Frykter at ledelsen ikke tar miljøet på alvor

Myndighetene hardt ut mot Equinor etter oljeutslipp:.

E24 - 5 timer siden

Dømmes til seks måneders fengsel for å ha forsøkt å sende «Tide Carrier» til beaching i Pakistan

Skipsreder Georg Eide er dømt til seks måneders ubetinget fengsel for brudd på forurensingsloven..

E24 - 6 timer siden

5000 Equinor-medarbeidere blir sittende fast hvis vekterstreiken trappes opp

Oljearbeidere får verken reist til eller fra offshoreinstallasjoner fordi helikoptrene står. Nå kan gassanlegg stenges, store prosjekter utsatt og personell bli permittert..

E24 - 6 timer siden

Holder stengt ut året: Fredriksens tradisjonsrike julelunsj ryker

Det blir ikke noen tradisjonsrik julelunsj for John Fredriksen på Theatercaféen i år. I desember i fjor omsatte restauranten for 19 millioner kroner, i år får de i beste fall 300.000 kroner i støtte, ifølge konsernsjefen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt