NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:45

NRK - 10 Oct 19 kl. 19:33

Vil samle vaksineinformasjon

Helsedepartementet foreslår å samle informasjon om alle vaksiner nordmenn tar i et stort nasjonalt register. Både Datatilsynet, Helsetilsynet og Legeforeningen er kritiske..
Les mer på NRK


Les mer om:
Datatilsynet, Legeforeningen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, samle, vaksineinformasjon
NRK - 11 Oct 19 kl. 11:16

– Kan samle Etiopia

– Abiy samler etniske og religiøse forskjeller i Etiopia. Om det er en mann som kan samle folket i landet, er det Abiy, også på grunn av hans personlige egenskaper, sier NRKs utenriksmedarbeider Tomm Kristiansen..

NRK - 03 Oct 19 kl. 19:05

Ber folk samle inn bjørnebæsj

Jegere og turgåere blir oppfordret av Rovdata til å samle inn bjørnebæsj. Prøvene skal bidra til å kartlegge bestanden av brunbjørn i Norge. Rovdata har samlet inn DNA-prøver fra bjørn i Norge siden 2009..

P4 - 03 Oct 19 kl. 16:12

Ber jegere og turfolk samle bjørnebæsj

Folk som skal ut i skog og mark i høst oppfordres til å samle inn bjørnebæsj på turen. Det er Rovdata som står bak oppfordringen. Prøven brukes til å overvåke bestanden, og metoden omtales som fordelaktig fordi man da slipper å være i direkte kontakt med bjørnene.

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 16:54

- Overveldende. Har aldri opplevd lignende

Amazonas brenner: Torsdag startet Regnskogsfondet å samle inn penger. De håpet på 50 000, men har fått inn nær sju millioner kroner gjennom helga..

Dagbladet - 26 Jun 19 kl. 22:33

Ernas negative vekst

Å samle firepartiregjeringen har vært en arbeidsseier for Erna Solberg. Men det er ikke alltid arbeid lønner seg, skriver Geir Ramnefjell..

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 16:54

- Overveldende. Har aldri opplevd liknende

Amazonas brenner: Torsdag startet Regnskogsfondet å samle inn penger. De håpet på 50 000, men har fått inn nær sju millioner kroner gjennom helga..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 30 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 45 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 45 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt