NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:14

NRK - 10 Oct 19 kl. 19:33

Vil samle vaksineinformasjon

Helsedepartementet foreslår å samle informasjon om alle vaksiner nordmenn tar i et stort nasjonalt register. Både Datatilsynet, Helsetilsynet og Legeforeningen er kritiske..
Les mer på NRK


Les mer om:
Datatilsynet, Legeforeningen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, samle, vaksineinformasjon
NRK - 11 Oct 19 kl. 11:16

– Kan samle Etiopia

– Abiy samler etniske og religiøse forskjeller i Etiopia. Om det er en mann som kan samle folket i landet, er det Abiy, også på grunn av hans personlige egenskaper, sier NRKs utenriksmedarbeider Tomm Kristiansen..

NRK - 03 Oct 19 kl. 19:05

Ber folk samle inn bjørnebæsj

Jegere og turgåere blir oppfordret av Rovdata til å samle inn bjørnebæsj. Prøvene skal bidra til å kartlegge bestanden av brunbjørn i Norge. Rovdata har samlet inn DNA-prøver fra bjørn i Norge siden 2009..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 20:00

Innstilt styreleder etter kaoset i Fyllingsdalen: – Jeg vil samle klubben

Trond Leganger ville trekke pengestøtten til FK Fyllingsdalen for en måned siden. Nå er han innstilt på å lede jobben med å samle klubben..

P4 - 03 Oct 19 kl. 16:12

Ber jegere og turfolk samle bjørnebæsj

Folk som skal ut i skog og mark i høst oppfordres til å samle inn bjørnebæsj på turen. Det er Rovdata som står bak oppfordringen. Prøven brukes til å overvåke bestanden, og metoden omtales som fordelaktig fordi man da slipper å være i direkte kontakt med bjørnene.

P4 - 18 Oct 19 kl. 08:49

Vil det skal bli vanskeligere å samle inn persondata

Tre av fire nordmenn vil at det skal bli vanskeligere å samle inn persondata. Det viser en undersøkelse gjort for NRK. Forskere kaller det personvernparadokset – vi vil ha mindre overvåkning, men alle piler peker mot at vi spores stadig mer.

Dagbladet - 11 Jan 20 kl. 11:22

Noe er nifst i NRK

NRK skal samle Norge rundt et felles leirbål. Dessverre ligner dette bålet svært mye på Facebook..

Dagbladet - 26 Jun 19 kl. 22:33

Ernas negative vekst

Å samle firepartiregjeringen har vært en arbeidsseier for Erna Solberg. Men det er ikke alltid arbeid lønner seg, skriver Geir Ramnefjell..

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 16:54

- Overveldende. Har aldri opplevd lignende

Amazonas brenner: Torsdag startet Regnskogsfondet å samle inn penger. De håpet på 50 000, men har fått inn nær sju millioner kroner gjennom helga..

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 16:54

- Overveldende. Har aldri opplevd liknende

Amazonas brenner: Torsdag startet Regnskogsfondet å samle inn penger. De håpet på 50 000, men har fått inn nær sju millioner kroner gjennom helga..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 2 timer siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 3 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt