NRK > Nyheter

Søndag, 20 September, 23:07

NRK - 14 feb. 20 kl. 20:02

Vil revurdere Flynn-saken

USAs Justisminister William Barr ber om en gjennomgang av straffesaken mot Michael Flynn, det sier kilder til New York Times. Flynn er tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver, og tiltalt for å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs Justisminister William Barr, Michael Flynn, New York Times, FBI, Russlands, Flynn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, revurdere, Flynn-saken
P4 - 24 juni 20 kl. 17:08

Forkaster anklager mot Flynn

Den føderale ankedomstolen i USA har nå beordret at saken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn henlegges. I 2017 innrømmet Flynn at han løy til FBI om sin kontakt med Russland, og ble dømt til fengsel. Flynn trakk senere tilståelsen, og bare dager før soningen brøt departementet inn i saken og Flynn ble frifunnet..

P4 - 13 mai 20 kl. 06:25

Dommer utsetter Flynn-avgjørelse

En føderal dommer har utsatt henleggelsen av saken mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn. Flynn innrømmet i 2017 å ha løyet om sin kontakt med russiske myndigheter men trakk senere tilståelsen. USAs justisdepartement henla nylig saken mot Flynn, og både justisminister William Barr og presidenten anklages nå for å ha grepet inn i saken.

P4 - 14 feb. 20 kl. 20:28

Vil se på Flynn-saken på nytt

USAs justisminister William Barr ber nå om en gjennomgang av straffesaken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Det New York Times. Flynn har innrømmet å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland før Trump ble president.

P4 - 07 mai 20 kl. 20:53

Dropper sak mot Flynn

Justisdepartementet i USA henlegger nå saken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Flynn har innrømmet å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland før Trump ble president.

P4 - 21 mai 20 kl. 07:20

Massiv kritikk mot henleggelse

Over 1.100 tidligere statsadvokater kritiserer USAs president Donald Trump for sin innblanding i saken mot hans tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. I 2017 innrømmet Flynn å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland, men trakk så senere tilståelsen.

NRK - 07 mai 20 kl. 20:40

Legger vekk saken mot Michael Flynn

Det amerikanske justisdepartementet sier det legger vekk saken mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn, skriver AP. Flynn har sagt seg skyldig i å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland i ukene før Trump ble president..

NRK - 24 juni 20 kl. 17:04

Saken mot Flynn blir henlagt

En føderal ankedomstol har beordret henleggelse av saken mot president Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Flynn tilsto i 2017 å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør i ukene før Trump ble innsatt..

NRK - 14 feb. 20 kl. 20:02

Vil gjennomgå Flynn-saken

USAs justisminister William Barr ber om en gjennomgang av straffesaken mot Michael Flynn, det sier kilder til New York Times. Flynn er tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver, og tiltalt for å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør..

NRK - 01 mai 20 kl. 01:01

Trump åpner for å benåde Flynn

USAs president Donald Trump gir sterk sterk støtte til sin tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn som har innrømmet å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland. Trump sier han vil overveie å bringe Flynn tilbake i staben i Det hvite hus..

VG - 13 mai 20 kl. 05:08

Dommer i Flynn-saken vil ha mer informasjon: – Et svært uvanlig steg

Dommeren som skal avgjøre om saken mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael T. Flynn henlegges inviterer utenforstående til å komme med synspunkter i saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt storbrann i California

En av de største skogbrannene i California tiltar i styrke. På ett døgn er over 120 kvadratkilometer svidd av utenfor Los Angeles. Brannfolk sier de har kontroll på bare 15 prosent av brannen som har fått navnet "Bobcat fire", melder tv-kanalen ABC..

NRK - 30 minutter siden

Fem nye smittetilfeller

Fem nye koronasmittede har blitt registrert i Sarpsborg og Fredrikstad i helgen. To av de smittede i Sarpsborg kan knyttes til høytidsmarkeringen i Skjeberg i månedsskiftet..

NRK - 30 minutter siden

Nye demonstrasjoner i Hviterussland

Flere titusen demonstranter var søndag ute i gatene i Minsk og andre hviterussiske byer for å demonstrere mot myndighetene. Myndigheten stengte t-banen og reduserte internettdekningen for å bremse demonstrasjonene. Over 100 ble pågrepet.

NRK - 1 time siden

Biden ber Senatet om å ikkje stemme

Demokratanes presidentkandidat, Joe Biden, ber Senatet om ikkje å stemme i valet av ei ny høgsterettsdommar. – Det er rå maktmisbruk å erstatta Ruth Bader Ginsburg så raskt, sa Biden under ein tale i Pennsylvania. Ginsberg døydde tidlegare denne veka..

NRK - 1 time siden

Riksrevisjonen startar gransking

Riksrevisjonen har bestemt å granske koronahandteringa til styresmaktene. Det seier Riksrevisor Per-Kristian Foss til Dagbladet. Dei skal ifølgje avisa undersøkje både krisepakkane og Nav.

NRK - 2 timer siden

Karantene etter koronasmitte

30 personar er nå i karantene etter koronasmitte i Skien, melder Skien kommune. I alt 40 personar har blitt testa for koronavirus etter at to personar fekk påvist smitte fredag. Dei to skal ha blitt smitta på reise, høvesvis i Follo og Oslo..

NRK - 2 timer siden

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Nye smittetilfelle på HINN

To studentar er bekrefta smitta med koronaviruset på Høgskulen i Innlandet i Lillehammer. To personar var smitta, og dei to nye tilfella er blant dei som har vore i karantene den siste tida. Høgskulen seier det framleis er moderat smitterisiko..

NRK - 2 timer siden

Hedda-dryss over Det Norske Teatret

Det Norske Teatret kapret nær alle de viktigste prisene under årets Heddapris-tildeling søndag, for både beste forestilling, beste mannlige og kvinnelig hovedrolle, beste regi, beste scenetekst og beste mannlige medrolle. Heddaprisen deles ut årlig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt