E24 > Økonomi

Fredag, 27 November, 11:55

E24 - 21 sep. 20 kl. 06:29

Vil på børs med hydrogen-satsing: – Virker som det er litt medvind der ute

Den grønne bølgen på Børsen fortsetter. Teco 2030 ASA søker nå notering på Merkur Market, og hovedsatsingen er en hydrogen-brenselcelle til skip..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Børsen, ASA, Merkur Market

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, børsmed , hydrogen-satsing, Virkersom det er , litt medvind der ute
E24 - 11 nov. 20 kl. 08:00

Elkem får millionstøtte fra Enova: Vil utnytte hydrogen fra produksjonen

Elkem skal utnytte hydrogen som ellers går til spille ved smelteverket i Bremanger i Vestland fylke, og få ut nok til å drive én hydrogenferge. Når får prosjektet millionstøtte fra Enova..

E24 - 12 okt. 20 kl. 06:13

Tror høye kostnader bremser «grønt» hydrogen

Verden har store planer om å produsere hydrogen ved hjelp av fornybar energi, men høye kostnader kan dempe utbyggingen, tror Rystad Energy..

E24 - 23 nov. 20 kl. 11:51

Siemens satser på hydrogentog

Den tyske industrigiganten Siemens går sammen med togselskapet Deutsche Bahn i en satsing på tog drevet av brenselceller som forbrenner hydrogen..

E24 - 21 sep. 20 kl. 06:29

Vil på børs med hydrogensatsing: – Virker som det er litt medvind der ute

Den grønne bølgen på Børsen fortsetter. Teco 2030 ASA søker nå notering på Merkur Market, og hovedsatsingen er en hydrogen-brenselcelle til skip..

P4 - 21 sep. 20 kl. 07:42

Equinor legger ned kontor for landsatsing i USA

Equinor legger ned kontoret sitt i Austin i USA. Kontoret har rundt 250 ansatte og har vært selskapets senter for satsing på landboring i USA og resten av verden. Det er derimot uklart hvor mange som mister jobben.

P4 - 28 okt. 20 kl. 15:15

Krever økt satsing på Forsvaret

Opposisjonen på Stortinget krever økt satsing på Forsvaret. Forhandlingene om langtidsplanen for de neste fire årene er i gang. Og blant kravene fra er 500 flere ansatte neste år, og økt tilstedeværelse i Nord-Norge, melder NRK.

E24 - Igår: 10:45

DFDS vil drive danskebåten med hydrogen fra 2027

DFDS og flere partnere vil utvikle en hydrogendrevet ferge som skal gå på ruten Oslo-Frederikshavn-København. Hydrogenet skal produseres med havvind fra Ørsted..

P4 - 13 okt. 20 kl. 05:54

Felles front mot ulikhet

Den rødgrønne opposisjonen på Stortinget vil tvinge regjeringen til å utrede hvordan koronakrisa påvirker ulikheten i Norge. Det skriver Klassekampen. Ap, SV, MDG, Rødt og Senterpartiet går nå i en felles front mot det de mener er regjeringens manglende evne og interesse til å motvirke økt ulikhet under krisen.

E24 - 16 sep. 20 kl. 13:42

Vil satse på hydrogenbåt til oppdrett: – Det går en del diesel

Moen verft og Moen Marin søker om penger til å utvikle et nytt hydrogenskip til Midtnorsk Havbruk, med lokalprodusert hydrogen som kan erstatte fossil energi. – Det går en del diesel, sier Roger Eiternes i Midtnorsk Havbruk..

NRK - 02 okt. 20 kl. 12:25

Advarer mot hydrogensatsing

Ordførere i Lofoten sier deres kommuner ikke vil være prøvekaniner for hydrogenferger. Statsminister Erna Solberg, Høyre og flere i næringslivet mener hydrogen kan bli et industrieventyr i Norge. Fergestrekninger over Vestfjorden kan være starten..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Kampen om Entra: Kritisk analytiker må plutselig holde munn

DNB Markets-analytiker Simen Mortensen uttalte seg kritisk om finansiell risiko i Entra-beiler SBB. Nå kan han ikke si noe lenger, siden SBB har hyret inn DNB Markets som rådgiver..

E24 - 1 time siden

Vil fortsette med hjemmekontor: – Har blitt mindre stress

To av tre høyt utdannede ønsker å fortsette med hjemmekontor etter coronakrisen. Senioringeniør Mona Opsahl sier at familiehverdagen med hjemmekontor er preget av en helt annen ro..

E24 - 1 time siden

Slik unngår du å tape penger på selskaper som går konkurs

Her er syv tips til hva du bør tenke på før du leier inn håndverkere..

E24 - 1 time siden

Bring hadde tekniske problemer på Norges største handledag Black Friday

Post- og logistikkselskapet Bring opplevde fredag morgen tekniske problemer. Disse gjorde at de rammede nettbutikkene ikke fikk pakket de bestilte varene, og forbrukeren vil motta pakken sin forsinket..

E24 - 1 time siden

Strengere smitteverntiltak øker arbeidsledigheten i november

November er den første måneden med oppgang i antallet arbeidssøkere siden april. Totalt er 3,9 prosent av arbeidsstyrken nå helt ledige..

E24 - 1 time siden

Vaksineoptimisme gir tro på sterkere krone

Den norske kronen har styrket seg markant de siste ukene, i takt med vaksinehåp og høyere oljepris. Håp om normalisering av økonomien kan gi enda sterkere krone fremover..

E24 - 2 timer siden

Undersøkte Volvat etter private behandlinger - avslutter tilsynssak

Statens helsetilsyn mener det ikke er grunnlag for videre oppfølging av Volvat, etter at en ansatt ble tatt for å gi private behandlinger i sykehusets lokaler..

E24 - 3 timer siden

Over 5.000 er permittert eller oppsagt på Oslo lufthavn

Nesten 2.000 ansatte ved Oslo lufthavn er oppsagt og over 3.500 er permitterte på grunn av nedgangen i flytrafikken under koronapandemien..

E24 - 3 timer siden

Overraskende sterk shoppevekst i oktober

Saken oppdateres.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt