P4 > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 02:04

P4 - 12 nov. 19 kl. 16:18

Vil nekte skole å spille musikk

Et nabolag i Bærum vil nekte en barneskole å spille musikk.
I løpet av 25 minutter i storefri hver fredag spilles elevenes favorittlåter på lydanlegget.
Men i et anonymt brev til kommuneledelsen - signert Foreldregruppen - bes det om en slutt på dette.
Gruppen mener musikken forstyrrer blant annet boksirkler og personer med hjemmekontor..
Les mer på P4


Les mer om:
Bærum, Foreldregruppen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, nekte, skoleå , spille, musikk
NRK - 19 aug. 19 kl. 12:24

Prinsessen på plass på ny skole

Prinsesse Ingrid Alexandra hadde mandag sin første dag i 10. klasse ved Uranienborg skole i Oslo. Prinsessen begynte i 2014 på privatskolen Oslo Internasjonale Skole på Bekkestua i Bærum.

NRK - 21 nov. 19 kl. 23:12

Kritiske til å nekte kroanbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 21 nov. 19 kl. 23:12

Kritiske til å nekte koranbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

Aftenposten - 21 nov. 19 kl. 21:18

Jusprofessorer er kritiske til politidirektørens ordre om å nekte koranbrenning

Både professor Eivind Smith og professor Anine Kierulf reagerer på politiets ordre om å nekte brenning av religiøse symboler..

NRK - 28 mai 20 kl. 15:43

Vil kunne nekte flyktningstatus

Regjeringen foreslår at Norge skal kunne nekte flyktningstatus til asylsøkere ved en ny flyktningskrise, sier justis- og beredskapsminister Monica Mæland i en pressemelding. Hun sier det er risiko for flere flyktninger etter koronakrisen..

Aftenposten - 21 sep. 19 kl. 10:05

Disse barna vil bare spille fotball, men har ingen å spille mot i Norge: – Det blir ensomt

Bendik O. Ultvedt (12) og lagkameratene skal spille sin første kamp på fem måneder. For dem er dét det viktigste de kommer til gjøre i høst..

NRK - 29 des. 19 kl. 07:41

Biden vil nekte å vitne

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden mener republikanerne ikke har rettslig grunnlag til å stevne ham som vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Det skriver Biden selv på Twitter. Biden har sagt til Des Moine Register at han vil nekte å vitne..

Aftenposten - 21 juni 20 kl. 12:17

Ap vil nekte sykehusleger som Thorbjørn Brook Steen å jobbe på si i det private

Arbeiderpartiet vil regulere det private helsevesenet mye strengere. Blant annet vil partiet nekte offentlige leger å jobbe med de samme pasientene i det private..

P4 - 22 juni 20 kl. 05:49

Ap vil nekte sykehusleger å jobbe privat

Arbeiderpartiet vil nekte sykehusleger å ta ekstrajobber i det private helsevesenet der de tilbyr den samme behandlingen. Helsepolitisk talsperson Ingvild Kjerkol sier til Aftenposten at de vil sikre at de kompetente fagfolkene jobber i den offentlige helsetjenesten der de leder an i den faglige utviklingen. Partiet vil ha slutt på det de kaller en todeling av helsevesenet..

P4 - 28 feb. 20 kl. 15:40

Advokat: – Bedriften kan nekte å betale sykepenger

Kan miste lønn. – Reiser du på privat reise til et område som er særlig utsatt for korona-viruset nå, kan arbeidsgiver nekte å utbetale lønn om du må i karantene når du kommer hjem. Det sier Margrethe Meder, avdelingsdirektor for NHOs advokatjenester.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 juni 20 kl. 07:12

Arbeidsledige og permitterte tilbys nettkurs

Arbeidsledige og permitterte over hele landet tilbys nå nettkurs. Det opplyser regjeringen. Prislappen er på 85 millioner kroner, og 235 nettbaserte kurs tilbys ved 46 utdanningsinstitusjoner.

P4 - 30 juni 20 kl. 07:22

Det hvite hus ble informert om skuddpremie

Det hvite hus visste allerede i fjor om rapportene som fortalte at Russland tilbød belønning til Taliban for å drepe amerikanske soldater. Det er ett år tidligere enn det som tidligere er opplyst, sier offisielle kilder med kunnskap om saken til nyhetsbyrået AP. Donald Trump nekter for å ha visst om informasjonen om skuddpremier..

P4 - 30 juni 20 kl. 07:50

Ap vil ha rasismeplan i skolen

Ap vil ha nulltoleranse mot rasisme og mobbing i skolen. Partiet vil til høsten på nytt legge fram for Stortinget en rekke forslag som regjeringen har stemt imot tidligere, skriver Dagsavisen. Grunnen til at Ap nå legger fram forslaget på nytt er at rasismedebatten har blitt løftet i Norge etter drapet på George Floyd i USA.

P4 - 30 juni 20 kl. 08:09

Korrupsjonssiktede får ikke dokumenter

Ordfører Hilde Thorkildsen og de tre andre som er siktet i korrupsjonssaken i Nittedal vil først i august få innsyn i dokumenter om sin egen sak. Det sier advokaten til en av de siktede til Aftenposten. Økokrim har ikke villet dele etterforskningsdokumentene med de siktede.

P4 - 30 juni 20 kl. 08:10

Advarer mot sandaler i bil

Sandaler i bil kan få alvorlige konsekvenser. Det advarer nå NAF som ber deg skifte fra flipflops og sandaler før du kjører bil i sommer. Uegnet fottøy kan kan henge fast i gulvmattene og skape farlige situasjoner melder medlemsorganisasjonen..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:16

SAS får krisehjelp

Flyselskapet SAS får nå krisehjelp fra de største eierene i selskapet Sverige, Danmark og Wallenberg-familien. Sammen gi de flyselskapet 14,3 milliarder svenske kroner melder Dagens Næringsliv. Norge står utenfor den nye redningspakken til det kriserammede selskapet..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:34

Søk etter savnet kvinne i Troms

Det pågår nå søk etter en savnet kvinne i 30-årene på Tjeldøya i Troms. Den savnede ble sist observert på Myklebostad i 2 tiden natt til mandag opplyser Troms politidistrikt..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:35

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å spørre

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å stille spørsmål under koronakrisen. Det tror generalsekretær Mina Gerhardsen i Nasjonalforeningen for folkehelsen. I dag overleverer de en rapport til Helsedirektør Bjørn Guldvog som oppsummerer tiden hvor frivillige på Koronalinjen har besvart spørsmål om koronaviruset siden Norge stengte ned..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:44

Livreddende førsthjelp etter ulykke på E6

Nødetatene jobber med livreddende førstehjelp på en person etter en ulykke på E6 i Saltdal i Nordland. Det skal være snakk om en bil som har kjørt ut av veien og det var kun denne personen involvert. Trafikken stanses på stedet på grunn av ulykken..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:56

Telenor får milliardbot

Telenor får nå en bot på 1,2 milliarder kroner for å ha misbrukt sin markedsmakt til å presse marginene hos andre operatører. ESA gir selskapet boten for å prise tjenester slik at utfordrere ville tape penger på å selge mobilt bredbånd til nettbrett og bærbare PCer fra 2008 til 2012..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt