NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 20:08

NRK - 23 May 19 kl. 14:30

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, FN, Unrawa, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, leggje, ned, FN-organisasjon
VG - 20 Apr 19 kl. 11:48

IOC-makten bekymrer: Bør vurdere skilsmisse

I hvor stor grad kan en demokratisk organisasjon underlegge seg en udemokratisk organisasjon før det oppstår et demokratisk problem?.

VG - 21 Mar 19 kl. 22:55

Unge Venstre-lederen: Vil kutte statsstøtten til organisasjon som fronter «Rockesokk»

Sondre Hansmark mener de som feirer FNs verdensdag for Downs syndrom med kampanjen «Rockesokk» er med på å legitimere organisasjon som er totalmotstandere av abort..

NRK - 21 Jan 19 kl. 16:56

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 09 Apr 19 kl. 14:35

Ber May om klar plan

EU vil berre stemme for ein utsetjing av Brexit om britanes statsminister Theresa May klarer å leggje fram ein klar plan med truverdig politisk støtte, under morgondagens toppmøte i Brussel..

NRK - 03 May 19 kl. 21:22

Semenya kan måtte leggje opp

Caster Semenya var overlegen på dagens 800 meter i Diamond League. Løpet kan bli Semenyas siste, om ho ikkje byrjar å medisinere seg. Utøvaren har nemleg for høgt testosteronnivå ifølgje dei nye reglane til idrettens voldgiftsrett (CAS)..

Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 14:06

Mowi vil bruke over 400 millioner på anlegg - møter motstand

Organisasjon har tatt ut søksmål mot Mowi. .

Dagbladet - 24 Jan 19 kl. 07:49

Bompenger og veiprising hører ikke sammen

Som organisasjon for 500.000 medlemmer med bil, er det klart at vi ønsker nivået på bilavgiftene ned. Vi har tre krav til veiprising som politikerne må ta med seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 9 timer siden

Hove: Åtte millioner i gjeld

Seaside Production AS, som står bak Hove Music Festival hadde åtte millioner kroner i gjeld da selskapet begjærte seg konkurs onsdag. Selskapet har opplyst at verdiene er 770.000 kroner, ifølge konkurskjennelsen fra Aust-Agder Tingrett..

NRK - 1 time siden

Hunt skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene..

NRK - 1 time siden

Hun skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene,.

NRK - 1 time siden

Hunt står igjen mot Johnson

Boris Johnson og utenriksminister Jeremy Hunt skal kjempe mot hverandre om å bli britisk statsminister. Det ble klart etter en avstemning torsdag kveld. Dermed er miljøvernminister Michael Gove ute av statsministerkampen..

NRK - 1 time siden

– Nedskyting kan ha vært en feil

USAs president Donald Trump sier Irans nedskyting av en amerikansk drone kan ha skjedd på grunn av en feil. Uttalelsen kommer etter at Trump tidligere tvitret at Iran har gjort en svært stor tabbe, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en USA-drone..

NRK - 1 time siden

Fikk fengselsstraff etter hatytring

Gulating lagmannsrett har dømt en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali. I et kommentarfelt under en artikkel i 2017 omtalte kvinnen Ali blant annet som en «korrupt kakerlakk»..

NRK - 10 timer siden

Dette betyr rentehevingen for deg

NRK - 1 time siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 1 time siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 1 time siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt