NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 05:21

NRK - 23 May 19 kl. 14:30

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, FN, Unrawa, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, leggje, ned, FN-organisasjon
VG - 20 Apr 19 kl. 11:48

IOC-makten bekymrer: Bør vurdere skilsmisse

I hvor stor grad kan en demokratisk organisasjon underlegge seg en udemokratisk organisasjon før det oppstår et demokratisk problem?.

VG - 21 Mar 19 kl. 22:55

Unge Venstre-lederen: Vil kutte statsstøtten til organisasjon som fronter «Rockesokk»

Sondre Hansmark mener de som feirer FNs verdensdag for Downs syndrom med kampanjen «Rockesokk» er med på å legitimere organisasjon som er totalmotstandere av abort..

NRK - 21 Jan 19 kl. 16:56

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

Dagbladet - 02 Sep 19 kl. 06:15

Politireformen - Kallmyrs hengemyr

Å leggje ned 122 lensmannskontor var ikkje eit grep for meir nærpoliti, og heller ikkje eit nødvendig grep for at politiet skulle kunne møte dei nye kriminalitetsformene..

NRK - 09 Apr 19 kl. 14:35

Ber May om klar plan

EU vil berre stemme for ein utsetjing av Brexit om britanes statsminister Theresa May klarer å leggje fram ein klar plan med truverdig politisk støtte, under morgondagens toppmøte i Brussel..

NRK - 03 May 19 kl. 21:22

Semenya kan måtte leggje opp

Caster Semenya var overlegen på dagens 800 meter i Diamond League. Løpet kan bli Semenyas siste, om ho ikkje byrjar å medisinere seg. Utøvaren har nemleg for høgt testosteronnivå ifølgje dei nye reglane til idrettens voldgiftsrett (CAS)..

Klartale - 30 Aug 19 kl. 12:25

Mange barn får ikke gå på skole

– Vi svikter flyktningene, sier organisasjon..

Dagbladet - 09 Sep 19 kl. 18:44

- Hver tredje private barnehage kan gå dukken

Bransjens egen organisasjon ber kunnskapsministeren gjøre spekulasjon i kjøp og salg av barnehager mindre lukrativt..

Klartale - 17 Jul 19 kl. 13:58

– Dette er en falsk sak

Mulla Krekar mener saken mot ham er drevet av politikk. Han sier han ikke er med i noen gruppe eller organisasjon..

Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 14:06

Mowi vil bruke over 400 millioner på anlegg - møter motstand

Organisasjon har tatt ut søksmål mot Mowi. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

«Humberto» blir en orkan

Den tropiske stormen «Humberto» er oppgradert til å være en orkan. ifølge meteorologer i USA. Den er foreløpig ventet å ikke treffe land.

NRK - 30 minutter siden

Venezuela-meklinger avsluttes

Samtalene mellom opposisjonen og president Maduro i Venezuela har feilet, ifølge opposisjonen. Formålet med samtalene var å finne en løsning på den politiske krisa i landet, melder Reuters. Det norske utenriksdepartementet har ledet samtalene..

NRK - 1 time siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 2 timer siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 3 timer siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 3 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 4 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 5 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 5 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 7 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt