NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 21:34

NRK - 04 mars 21 kl. 21:23

Vil innføre fullføringsrett på VGS

Regjeringen vil innføre fullføringsrett i videregående skoler. Over 5000 elever mister retten til videregående opplæring årlig, fordi de ikke fullfører innen tre år. Kunnskapsminister Melby mener elever kan klare å fullføre om de blir gitt bedre tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Melby, VGS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, innføre, fullføringsrett, VGS
NRK - 26 mars 21 kl. 10:50

Kan får rett til fullføring av vgs

Nå kan alle videregåendeelever få rett til å fullføre utdanningen. I dag er hovedregelen at videregåendeelever skal fullføre skolen innen tre år, men i den nye Fullføringsreformen foreslår regjeringen å fjerne tidsbegrensningen..

Dagbladet - 26 mars 21 kl. 11:42

Alle kan få fullføre utdanningen

I dag er hovedregelen at videregående elever skal fullføre skolen innen tre år. I den nye Fullføringsreformen foreslår regjeringen å fjerne tidsbegrensningen..

Klartale - 26 mars 21 kl. 11:31

Nå kan alle få rett til å fullføre videregående

Regjeringen vil at alle skal få rett til å fullføre videregående, selv om det tar mer enn tre år..

VG - 26 mars 21 kl. 11:59

Regjeringen: Gir elever rett til å fullføre videregående

Regjeringen mener å kunne redusere elev-frafallet kraftig i fremtiden. Løsningen er en ny fullførings-rett i videregående opplæring. En ny plikt til tidlig innsats kopieres fra grunnskolen..

Klartale - 26 mars 21 kl. 13:48

Nå har alle rett til å fullføre videregående

Det er ikke lenger en grense på å fullføre videregående utdanning på tre år..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 18:47

Kunnskapsministeren måtte beklage. Det ble en snublete start for en stor reform.

Fullføringsreformen skal sørge for at enda flere fullfører videregående. Da må noe av teorien ut..

VG - 15 jan. 21 kl. 02:09

VGs oversikt: Nå er smittetrenden i Norge flat

Tre uker etter julaften er smittetrenden i Norge igjen flat, viser VGs oversikt..

VG - 19 jan. 21 kl. 00:56

VGs oversikt: Nå har Norge synkende smittetrend

For første gang siden 12. desember er smittetrenden i landet synkende, ifølge VGs beregninger..

VG - 19 jan. 21 kl. 07:29

VG-fotografenes sterkeste bilder i desember

Hver måned velger VGs bildesjefer ut hvilke bilder som var de sterkeste visuelle øyeblikkene levert. Dette er høydepunktene fra VGs fotografer i desember..

VG - 20 jan. 21 kl. 18:56

VGs tall støtter Kristoffersens varsku: – Styggeste krasjene jeg har sett

Henrik Kristoffersen (26) har aldri opplevd så stygge fall i storslalåm som han har sett denne sesongen. VGs undersøkelser viser at farten har økt betraktelig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 3 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 3 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..

NRK - 4 timer siden

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..

NRK - 4 timer siden

Arbeidsulykke i Kviteseid

Ei kvinne i 30 åra er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei arbeidsulykke på ein låve i Kviteseid, der ei kvinne skal ha gått gjennom eit golv. Skadeomfanget er ikkje kjent. Politiet har etterforska ulykka på staden og oppretta sak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt