NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:11

NRK - 08 Jan 19 kl. 20:12

Vil ikkje erklære unntakstilstand

Trump har ingen planar om å erklære unntakstilstand i talen han skal halde i natt, ifølge ei ikkje namngjeven kjelde i Det kvite hus til Washington Post. Trump er venta å argumentere for kvifor han skal få pengar til å bygge muren mot Mexico..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det, Washington Post, Mexico

Dele artikeln

765 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikkje, erklære, unntakstilstand
NRK - 14 Jan 19 kl. 16:24

– Vil ikkje erklære unntakstilstand

President Donald Trump kjem ikkje til å erklære nasjonal unntakstilstand for å få pengar til grensemuren sin. Det skriv avisa Politico. – Eg har all rett til å gjere det, men det er ikkje noko eg ser på som sannsynleg, seier han i følgje avisa..

Hegnar.no - 26 Nov 18 kl. 14:53

Ukraina erklærer unntakstilstand

Ukrainas president Petro Porosjenko erklærer unntakstilstand etter at Russland tok arrest i tre ukrainske marinefartøy..

NRK - 06 Jul 19 kl. 11:51

Erklærer unntakstilstand

California guvernør Gavin Newsom erklærer unntakstilstand for San Bernardino County, etter det andre jordskjelvet i Los Angeles-området på fredag. Det melder CNN..

NRK - 26 Nov 18 kl. 14:48

Erklærer unntakstilstand

Ukrainas president Petro Porosjenko erklærer unntakstilstand i 60 dager etter at Russland tok arrest i tre ukrainske marinefartøy. Presidentordren må godkjennes av nasjonalforsamlingen..

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:28

Unntakstilstand i Georgia

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia har nå erklært unntakstilstand av frykt for orkanen Dorian. Den er ventet å ha enorm styrke når den når USAs østkyst om et par dager. USAs nasjonale orkansenter anslår at den vil komme opp i kategori 4, som er det nest høyeste orkannivået.

NRK - 28 Aug 19 kl. 07:52

Erklærer unntakstilstand før storm

USA erklærer unntakstilstand i forkant av stormen Dorian utenfor Puerto Rico. Uværet kan bli en orkan før den er ventet å treffe øygruppa onsdag. Flere tusen personer er satt inn i beredskap..

NRK - 30 Aug 19 kl. 00:55

Orkanfare utløser unntakstilstand

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia erklærer unntakstilstand. Torsdagens erklæring fra delstatens guvernør Brian Kemp kommer tre dager før Dorian er ventet å nå USAs fastland..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 05:46

Guatemala erklærer unntakstilstand i nord

Regjeringen i Guatemala har erklært 30 dager unntakstilstand i nordlige deler av landet etter at tre medlemmer av en militærpatrulje ble drept..

Hegnar.no - 10 Feb 19 kl. 07:53

Erklærer unntakstilstand etter «isbjørninvasjon»

52 isbjørner har blitt observert ved en bosetning på den russiske øya Novaja Zemlja. Myndighetene har derfor erklært unntakstilstand..

VG - 10 Feb 19 kl. 06:35

Russland erklærer unntakstilstand etter «isbjørninvasjon»

Over 50 isbjørner har blitt observert ved en bosetning på den russiske øya Novaja Zemlja. Myndighetene har derfor erklært unntakstilstand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Krever sletting av klimakvoter

Ap og SV går imot regjeringens plan om å sette av tre millioner utslippskvoter i en reserve i tilfelle Norge ikke når klimamålene. Lars Haltbrekken i SV mener kvotene må slettes, slik at de ikke kan brukes til å svekke innsatsen for å kutte utslipp..

NRK - 45 minutter siden

Kort besøk for fredsprisvinner

Etiopias statsminister Abiy Ahmed har ett og et halvt hektisk døgn i vente når han mandag ankommer Oslo for å motta Nobels fredspris. Han valgt å droppe både den tradisjonelle pressekonferansen dagen før prisutdelingen og barnas prisfest..

NRK - 30 minutter siden

Tusenvis demonstrerte i Hongkong

Flere tusen demonstranter fyller gatene i Hongkong i en demonstrasjon som sammenfaller med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. En av arrangørene har på forhånd oppfordret politiet til å begrense seg og ikke bruke tåregass..

NRK - 1 time siden

Advarer mot varierende kjøreforhold

Politiet i Trøndelag oppfordrer bilister i fylket om å være forsiktig. Flere steder er det underkjølt regn på vegene, skriver Adresseavisen, som har snakket med operasjonslederen søndag morgen..

NRK - 1 time siden

Økt traktor-beredskap på Ullevaal

Søndag morgen våknet NFF opp til snø på Ullevaal stadion, og derfor har forbundet gjort grep før cupfinalen 13.15. Banen er i ferd med å måkes, men forbundet har økt beredskapen før kampstart.

NRK - 1 time siden

Mann alvorlig skadd i bilulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter at han kjørte av veien i Fevik i Grimstad kommune natt til søndag. Bilen traff en annen bil på en parkeringsplass og landet på taket..

NRK - 2 timer siden

Flere pågripelser i Hongkong

Politiet i Hongkong sier de har pågrepet elleve personer for ulovlig våpenbesittelse i forkant av en varslet demonstrasjon søndag. Ifølge politiet har noen planlagt å angripe dem med våpen. De beslagla også skuddsikre vester, sabler og pepperspray..

NRK - 2 timer siden

Flere fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger og veier i Sør-Norge er stengt på grunn av uvær. Det gjelder blant annet Valdresflye og Gaularfjell. Det meldes om vanskelige forhold på Strynefjellet og Hemsedalsfjellet, og kolonnekjøring på Haukelifjell og Hardangervidda..

NRK - 3 timer siden

Minst 43 døde i brann i India

Minst 43 personer er nå bekreftet omkommet i en brann i Indias hovedstad New Delhi, opplyser politiet i byen. Minst 50 skal være skadd. Bygningen som brant huser flere små fabrikker, og flere ansatte skal ha sovet i lokalene da brannen brøt ut..

NRK - 3 timer siden

To menn slått ned og ranet

Tre mindreårige gutter er pågrepet i forbindelse med to ran i Trondheim lørdag kveld og natt til søndag, melder TV 2. Det siste ranet skjedde like etter klokken ett. Mannen fortalte politiet at han hadde blitt slått i hodet med en stein..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt