NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 09:29

NRK - 13 Mar 18 kl. 07:48

Vil ikke si opp ansatte

Svært få bedrifter vil si opp folk, mens flere bedriftsledere enn på mange år vil ha flere nyansatte i løpet av våren. Det viser en undersøkelse gjort av bemanningsselskapet Manpowers..
Les mer på NRK


Les mer om:
Manpowers

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikkesi , opp, ansatte
Hegnar.no - 23 Aug 18 kl. 17:00

NSB-ansatte i mekling neste uke - fare for togstreik

Mandag starter meklingen i tariffoppgjøret for NSB-ansatte. Dersom partene ikke blir enige, går i første omgang 48 ansatte ut i streik fra tirsdag morgen..

NRK - 21 Jun 18 kl. 15:02

Elkjøp-ansatte truer med streik

Ansatte ved Elkjøps lager på Lørenskog går ut i streik fredag dersom de ikke får tariffavtale med NTF. Ansatte i flere butikker varsler sympatistreik, skriver Fri Fagbevegelse..

P4 - 09 Mar 18 kl. 12:47

Hevdet de måtte dope ned sykehjemspasienter

Ansatte ved et sykehjem i Åmot kommune mener ledelsen ba dem dope ned demente beboerer for å slippe ha flere ansatte på jobb. De sendte derfor bekymringsmelding om dette til Fylkeslegen, skriver NRK. Leder i Sykepleieforbundet, Eli Gunhild By kjenner ikke til den konkrete saken, men sier det er behov for flere ansatte på sykehjem.

P4 - 26 Feb 18 kl. 10:44

- Helt avgjørende at Bane Nor ordner opp i dag

- Det er svært krevende for de ansatte at ledelsen i Bane Nor ikke har kommet til en enighet om en tariffavtale. Det sier leder i Norsk lokomotivmannsforbund, Rolf Ringdal. I morgen går 101 ansatte i Bane Nor ut i streik dersom meklingen mellom ledelsen og de ansatte ikke fører frem hos Riksmekleren i dag.

Hegnar.no - 21 Jun 18 kl. 15:22

Elkjøp-ansatte krever tariffavtale – truer med streik

Ansatte ved Elkjøps lager på Lørenskog går ut i streik fredag dersom de ikke får tariffavtale med NTF. Ansatte i flere butikker varsler sympatistreik..

NRK - 25 Jan 18 kl. 20:25

Får ikke komme på landsstyremøtet

Politiske rådgivere og andre ansatte i Arbeiderpartiet får ikke være til stede når partiet holder ekstraordinært landsstyremøte neste uke, skriver VG. Ifølge klubbleder Yssen er det uenighet mellom de ansatte på Stortinget og partiledelsen om dette..

Hegnar.no - 12 Sep 18 kl. 15:07

Lønnsutbetaling til offentlige ansatte forsinket av IT-trøbbel

Flere tusen ansatte i offentlig sektor har ikke fått lønn i dag som følge av en feil hos bankenes IT-leverandør..

Hegnar.no - 12 Dec 17 kl. 14:46

Helse-ansatte rapporterer ikke ekstrajobber

Om lag 7.000 ansatte i helseforetakene unnlot å melde fra om bijobber i samme bransje, selv om de har plikt til å gjøre det. .

Dagbladet - 23 Aug 18 kl. 15:44

Fare for togstreik til uka

Mandag starter meklingen i tariffoppgjøret for NSB-ansatte. Dersom partene ikke blir enige, går i første omgang 48 ansatte ut i streik fra tirsdag morgen..

NRK - 23 Aug 18 kl. 14:50

Fare for togstreik

Mandag starter meklingen i tariffoppgjøret for NSB-ansatte. Dersom partene ikke blir enige innen midnatt, går 48 ansatte ut i streik fra tirsdag morgen, skriver Fri Fagbevegelse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 13 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 15 minutter siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 15 minutter siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 1 time siden

Stormen nærmer seg

Det blir mye vind utover dagen og man må forberede seg på at det blir problemer flere steder i Agder i dag, både med strømbrudd, trær over veiene og båter som sliter seg, ifølge statsmeteorolog John Smits. Det skal også bli en god del regn..

NRK - 15 minutter siden

Nå skal utenlandsformuer avdekkes

Nettet snører seg inn rundt folk som har skjulte formuer i utlandet. Fra 30. september får norske myndigheter bank- og investeringsopplysninger fra 103 land.

NRK - 45 minutter siden

Skoler kan bli lagt ned

Økonomikrisen i den videregående skolen i Finnmark betyr at det kan være aktuelt med nedlegging av videregående skoler i fylket. Det sier Johnny Ingebrigtsen, leder av hovedutvalget med ansvar for videregående opplæring..

NRK - 45 minutter siden

940 kunder uten strøm

Antallet husstander uten strøm er på vei ned. BKK melder nå på sine nettsider at under tusen kunder er uten strøm. Fredag morgen var antallet nærmere 1700..

NRK - 30 minutter siden

Uvêret kan gå ut over togtrafikken

NSB seier at dei ikkje kan garantera at den som reiser med sørlandsbanen i dag, kjem til å få ei god reiseoppleving. Det varsla uvêret, gjer at det er fare for både ras og at tre kan leggje seg over linja..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt