NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:08

NRK - 13 Mar 18 kl. 07:48

Vil ikke si opp ansatte

Svært få bedrifter vil si opp folk, mens flere bedriftsledere enn på mange år vil ha flere nyansatte i løpet av våren. Det viser en undersøkelse gjort av bemanningsselskapet Manpowers..
Les mer på NRK


Les mer om:
Manpowers

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikkesi , opp, ansatte
NRK - 21 Jun 18 kl. 15:02

Elkjøp-ansatte truer med streik

Ansatte ved Elkjøps lager på Lørenskog går ut i streik fredag dersom de ikke får tariffavtale med NTF. Ansatte i flere butikker varsler sympatistreik, skriver Fri Fagbevegelse..

P4 - 09 Mar 18 kl. 12:47

Hevdet de måtte dope ned sykehjemspasienter

Ansatte ved et sykehjem i Åmot kommune mener ledelsen ba dem dope ned demente beboerer for å slippe ha flere ansatte på jobb. De sendte derfor bekymringsmelding om dette til Fylkeslegen, skriver NRK. Leder i Sykepleieforbundet, Eli Gunhild By kjenner ikke til den konkrete saken, men sier det er behov for flere ansatte på sykehjem.

P4 - 26 Feb 18 kl. 10:44

- Helt avgjørende at Bane Nor ordner opp i dag

- Det er svært krevende for de ansatte at ledelsen i Bane Nor ikke har kommet til en enighet om en tariffavtale. Det sier leder i Norsk lokomotivmannsforbund, Rolf Ringdal. I morgen går 101 ansatte i Bane Nor ut i streik dersom meklingen mellom ledelsen og de ansatte ikke fører frem hos Riksmekleren i dag.

Hegnar.no - 21 Jun 18 kl. 15:22

Elkjøp-ansatte krever tariffavtale – truer med streik

Ansatte ved Elkjøps lager på Lørenskog går ut i streik fredag dersom de ikke får tariffavtale med NTF. Ansatte i flere butikker varsler sympatistreik..

NRK - 25 Jan 18 kl. 20:25

Får ikke komme på landsstyremøtet

Politiske rådgivere og andre ansatte i Arbeiderpartiet får ikke være til stede når partiet holder ekstraordinært landsstyremøte neste uke, skriver VG. Ifølge klubbleder Yssen er det uenighet mellom de ansatte på Stortinget og partiledelsen om dette..

Hegnar.no - 12 Dec 17 kl. 14:46

Helse-ansatte rapporterer ikke ekstrajobber

Om lag 7.000 ansatte i helseforetakene unnlot å melde fra om bijobber i samme bransje, selv om de har plikt til å gjøre det. .

P4 - I førrgår: 17:08

Elkjøp-ansatte ut i streik

Samtlige 43 ansatte ved elektronikk-kjeden Elkjøps lager i Lørenskog har nå gått ut i streik. Det skjer etter at kjeden ikke ble enige med de ansatte om opprettelse av tariffavtale. Streiken vil stoppe utkjøring til enkeltkunder på Østlandet.

Hegnar.no - 02 Jun 18 kl. 10:06

Ansatte i departementene raser mot dårlige arbeidsforhold

Nærmere 2.500 ansatte i departementene har skrevet under på en protest mot at de ikke får faste kontorplasser i det nye regjeringskvartalet..

P4 - 24 Mar 18 kl. 12:18

Mener restaurantbransjen bryter konsekvent norsk lov

Fellesforbundet slår alarm om restauranteiere som konsekvent bryter norske lover og truer ansatte til taushet. NRK melder i dag om ansatte som må jobbe 70 timer i uken til luselønn, og blir truet til taushet om kritiske arbeidsforhold. Forbundet sier det ofte er utenlandske ansatte som blir unyttet, og som ikke tør å melde fra på grunn av frykt og språkutfordringer..

NRK - 12 Jan 18 kl. 09:43

Tyrkiske ansatte får jobben tilbake

1823 offentlig ansatte i Tyrkia har fått tilbake jobbene sine etter at myndighetene slo fast at de ikke var tilknyttet gruppen som anklages for kuppforsøket i 2016..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 45 minutter siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 1 time siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 2 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..

NRK - 3 timer siden

Erdogan leder foreløpig

Den sittende presidenten Recep Tayyip Erdogan leder med 56,5 prosent når mer enn halvparten av stemmene i presidentvalget er talt, ifølge AFP. Hovedutfordreren har så langt fått 28,8 prosent av stemmene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt