NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:38

NRK - 13 Mar 18 kl. 07:48

Vil ikke si opp ansatte

Svært få bedrifter vil si opp folk, mens flere bedriftsledere enn på mange år vil ha flere nyansatte i løpet av våren. Det viser en undersøkelse gjort av bemanningsselskapet Manpowers..
Les mer på NRK


Les mer om:
Manpowers

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikkesi , opp, ansatte
Hegnar.no - 23 Aug 18 kl. 17:00

NSB-ansatte i mekling neste uke - fare for togstreik

Mandag starter meklingen i tariffoppgjøret for NSB-ansatte. Dersom partene ikke blir enige, går i første omgang 48 ansatte ut i streik fra tirsdag morgen..

NRK - 21 Jun 18 kl. 15:02

Elkjøp-ansatte truer med streik

Ansatte ved Elkjøps lager på Lørenskog går ut i streik fredag dersom de ikke får tariffavtale med NTF. Ansatte i flere butikker varsler sympatistreik, skriver Fri Fagbevegelse..

P4 - 09 Mar 18 kl. 12:47

Hevdet de måtte dope ned sykehjemspasienter

Ansatte ved et sykehjem i Åmot kommune mener ledelsen ba dem dope ned demente beboerer for å slippe ha flere ansatte på jobb. De sendte derfor bekymringsmelding om dette til Fylkeslegen, skriver NRK. Leder i Sykepleieforbundet, Eli Gunhild By kjenner ikke til den konkrete saken, men sier det er behov for flere ansatte på sykehjem.

P4 - 26 Feb 18 kl. 10:44

- Helt avgjørende at Bane Nor ordner opp i dag

- Det er svært krevende for de ansatte at ledelsen i Bane Nor ikke har kommet til en enighet om en tariffavtale. Det sier leder i Norsk lokomotivmannsforbund, Rolf Ringdal. I morgen går 101 ansatte i Bane Nor ut i streik dersom meklingen mellom ledelsen og de ansatte ikke fører frem hos Riksmekleren i dag.

Hegnar.no - 21 Jun 18 kl. 15:22

Elkjøp-ansatte krever tariffavtale – truer med streik

Ansatte ved Elkjøps lager på Lørenskog går ut i streik fredag dersom de ikke får tariffavtale med NTF. Ansatte i flere butikker varsler sympatistreik..

NRK - 25 Jan 18 kl. 20:25

Får ikke komme på landsstyremøtet

Politiske rådgivere og andre ansatte i Arbeiderpartiet får ikke være til stede når partiet holder ekstraordinært landsstyremøte neste uke, skriver VG. Ifølge klubbleder Yssen er det uenighet mellom de ansatte på Stortinget og partiledelsen om dette..

Hegnar.no - 12 Sep 18 kl. 15:07

Lønnsutbetaling til offentlige ansatte forsinket av IT-trøbbel

Flere tusen ansatte i offentlig sektor har ikke fått lønn i dag som følge av en feil hos bankenes IT-leverandør..

Hegnar.no - 12 Dec 17 kl. 14:46

Helse-ansatte rapporterer ikke ekstrajobber

Om lag 7.000 ansatte i helseforetakene unnlot å melde fra om bijobber i samme bransje, selv om de har plikt til å gjøre det. .

Dagbladet - 23 Aug 18 kl. 15:44

Fare for togstreik til uka

Mandag starter meklingen i tariffoppgjøret for NSB-ansatte. Dersom partene ikke blir enige, går i første omgang 48 ansatte ut i streik fra tirsdag morgen..

NRK - 23 Aug 18 kl. 14:50

Fare for togstreik

Mandag starter meklingen i tariffoppgjøret for NSB-ansatte. Dersom partene ikke blir enige innen midnatt, går 48 ansatte ut i streik fra tirsdag morgen, skriver Fri Fagbevegelse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 30 minutter siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Steinblokk sperrer vei i Selje

En steinblokk på to ganger to og en halv meter falt i ettermiddag ned på fylkesvei 618 i Selje i Sogn og Fjordane. Veien blir stengt frem til i morgen tidlig. Ingen mennesker eller biler ble truffet av steinblokken..

NRK - 1 time siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Det er ventet kraftig vind og snøfokk i Langfjella til helgen. Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel som gjelder Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Rogaland og Hordaland fra lørdag kveld til søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump nekter å ha instruert Cohen

President Donald Trump sier at han aldri ba sin tidligere advokat Michael Cohen om å begå lovbrudd. – Jeg oppfordret aldri Michael Cohen til å bryte loven. Han var en advokat og skal kjenne til loven, skriver Trump på Twitter.

NRK - 1 time siden

Knivstikking i Oslo

En person er knivstukket på Grønland i Oslo. Politiet har kontroll på en mistenkt person. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Penelope (14) ber Norge våkne

Lederen i Barnas klimapanel sender videokronikk fra FNs klimatoppmøte i Polen. – Vi må snakke om det som virkelig betyr noe, sier 14 år gamle Penelope..

NRK - 1 time siden

EU forlenger Russland-sanksjoner

EUs president Donald Tusk sier at organisasjonen vil forlenge de økonomiske sanksjonene mot Russland som er innført på grunn av landets anektering av Krim og støtte til separatister i Øst-Ukraina..

NRK - 1 time siden

Ni siktet i stor narkotikasak

Ni menn er siktet i en omfattende narkotikasak der politiet blant annet fant 17 kilo heroin og kokain i et skogholt. Det melder TV2. Politiet bruker den såkalte mafiaparagrafen fordi politiet mener de har handlet som en organisert kriminell gruppe..

NRK - 2 timer siden

Fire tiltalt for hallikvirksomhet

13 DES 2018 TOR 18:08 To kvinner og to menn fra Romania er tiltalt for å ha lagt til rette for sexsalg i Bergen. Ingen av dem er i Norge, men statsadvokaten vil ha rettssak uansett, skriver BT..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt