NRK > Nyheter

Wednesday, 22 January, 00:33

NRK - 15 Jan 20 kl. 09:33

Vil ikke kommentere straffskyld

Mannen i 30-årene, som er den tredje drapssiktede i drapssaken i Arna, satt i avhør med politiet tirsdag kveld. Forsvarer Erik Mjell vil ikke kommentere hvordan hans klient stiller seg til siktelsen. – Han er i en tøff situasjon, sier Mjell..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arna, Erik Mjell, Mjell

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikke, kommentere, straffskyld
NRK - 11 Oct 19 kl. 11:31

– Snakker ikke om diskusjonene

Nobelkomiteens leder Berit Reiss-Andersen ønsker ikke å kommentere om det var aktuelt å dele prisen med Eritreas president Isaias Afwerki. – Du ber meg om å kommentere interne prosesser, det gjør vi ikke, sier Reiss-Andersen..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 15:22

UD vil ikke kommentere ny utvikling i Berg-saken

Utenriksdepartementet ønsker ikke å kommentere de nye opplysningene i Berg-saken. De gjentar et svar fra august..

NRK - 04 Nov 19 kl. 09:14

Erkjenner ikke straffskyld

Den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund, erkjente ikke straffskyld da rettssaken startet i dag. På spørsmål om han erkjenner de faktiske forholdene, sa han at han ikke husker mye av det..

P4 - 24 Oct 19 kl. 16:08

Vil ikke kommentere Berg-utvikling

Utenriksdepartementet vil ikke kommentere opplysningene om at en russisk kommisjon i dag har anbefalt en benådning av spiondømte Frode Berg. Det er russiske medier som melder dette i dag. UD gjentar overfor NTB at de ønsker å få Berg hjem til Norge, og at de jobber langs ulyke spor, uten at de vil gå i detalj.

Dagbladet - I førrgår: 13:49

- Erkjenner ikke straffskyld

Den terrorsiktede kvinnen erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier hennes advokat på pressemøtet. Hun godtar varetektsfengsling i fire uker..

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:06

Siktede erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for å ha kjørt på og drept franske Daisy May Tran på Snartemo i sommer, erkjenner ikke straffskyld. Etterforskningen av saken pågår fremdeles..

NRK - 28 Oct 19 kl. 11:20

Erkjenner ikke straffskyld

Siktede i Snartemo-saken erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser forsvarer Berit Knudsen til NRK..

P4 - 30 Sep 19 kl. 09:33

Erkjenner ikke straffskyld

Den ene av de to Tromsø-advokatene som er tiltalt for å ha innført 87 kilo amfetamin til Tromsø erkjenner ikke straffskyld. Det ble kjent da rettssaken mot advokatene og tre andre startet i dag. Den andre advokaten erkjenner delvis straffskyld for å ha bidratt til innføringen.

P4 - 13 Nov 19 kl. 15:53

Vil ikke kommentere Berg-saken

Russiske myndigheter vil ikke kommentere Frode Berg-saken. Russiske journalister spurte i dag president Vladimir Putins pressetalsmann om Berg snart vil bli satt fri. Bergs advokater sier de tror på en løsning snart, noe talsmannen hverken kunne bekrefte eller avkrefte..

NRK - 05 Dec 19 kl. 18:57

Lakselv: Erkjenner ikke straffskyld

31-åringen som er siktet for knivdrapet i Lakselv erkjenner ikke straffskyld, men knytter seg til hendelsen. Det ble gjennomført et avhør med siktede i går kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Trusler mot flere skoler

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet. Sørøst politidistrikt sier de ser truslene som uspesifikke. De oppfordrer skoler og bedrifter til normal drift..

NRK - 1 time siden

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..

NRK - 1 time siden

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..

NRK - 1 time siden

Kamp om finansministeren

Både Venstre og KrF skal være svært interessert i å sikre seg finansministeren. En sentral KrF-kilde opplyser til NRK at partiet jobber for å sikre seg posten. Også en sentralt plassert Venstre-kilde sier at denne posten står høyt på ønskelisten..

NRK - 2 timer siden

35.000 drept i Mexico i fjor

35.588 drap ble begått i Mexico i 2019, viser tall fra myndighetene ifølge nyhetsbyrået AP. Det tilsvarer 95 drap om dagen i gjennomsnitt.

NRK - 2 timer siden

Tre omkom i vinterstorm i Spania

Det nordøstlige Spania er rammet av den verste vinterstormen på nesten 40 år. Tre mennesker er omkommet, og 220.000 mistet tirsdag strømmen i flere timer, melder AFP.

NRK - 2 timer siden

Økt klimagassutslipp i Danmark

Danmarks utslipp av klimagasser steg med fire prosent i i 2018, skriver Politiken. Det viser en foreløpig rapport fra Danmark til EU og FN som Aarhus Universitet har laget. Stigningen er i strid med regjeringens mål og ambisjonrne i klimaloven..

NRK - 2 timer siden

Tre palestinere drept i Israel

Israelske soldater har skutt og drept tre palestinske menn, som ifølge den israelske hæren hadde tatt seg inn i landet fra Gazastripen. Ifølge hæren kastet de en sprengladning mot soldatene. De ble drept 400 meter inne i Israel, skriver Haaretz..

NRK - 2 timer siden

36 sivile drept i Burkina Faso

Væpnede menn har drept 36 sivile i angrep mot landsbyer nord i Burkina Faso, opplyser myndighetene. Massakrene skjedde i Sanmatenga-provinsen og betegnes av regjeringen som et terrorangrep..

NRK - 2 timer siden

Stengte fjelloverganger

Fjellovergangene Rv7 Hardangervidda, Fv 50 Hol–Aurland, Fv 53 Tyin–Årdal og Rv 15 Strynefjellet er stengt på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring på Rv 52 over Hemsedalsfjellet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt