NRK > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:22

NRK - 15 jan. 20 kl. 09:33

Vil ikke kommentere straffskyld

Mannen i 30-årene, som er den tredje drapssiktede i drapssaken i Arna, satt i avhør med politiet tirsdag kveld. Forsvarer Erik Mjell vil ikke kommentere hvordan hans klient stiller seg til siktelsen. – Han er i en tøff situasjon, sier Mjell..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arna, Erik Mjell, Mjell

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikke, kommentere, straffskyld
NRK - 11 okt. 19 kl. 11:31

– Snakker ikke om diskusjonene

Nobelkomiteens leder Berit Reiss-Andersen ønsker ikke å kommentere om det var aktuelt å dele prisen med Eritreas president Isaias Afwerki. – Du ber meg om å kommentere interne prosesser, det gjør vi ikke, sier Reiss-Andersen..

P4 - 02 mai 20 kl. 07:00

Trump vil ikke kommentere Jong-un

USAs president Donald Trump vil ikke kommentere at Nord-Koreas leder viste seg på en åpning av en gjødselfabrikk i går. Trump har tidligere uttalt at han vet hvordan det går med lederen, som ikke har vist seg på tre uker. Men til pressen i det hvite hus i går sa han at han vil ha noe å si på et passende tidspunk, melder nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 24 okt. 19 kl. 15:22

UD vil ikke kommentere ny utvikling i Berg-saken

Utenriksdepartementet ønsker ikke å kommentere de nye opplysningene i Berg-saken. De gjentar et svar fra august..

NRK - 21 april 20 kl. 09:27

Erkjenner delvis straffskyld

Aktor går nå gjennom alle de fem tiltalepunktene mot tiltalte. Han erkjenner straffskyld for drap og overgrep mot sønnen, og frihetsberøvelse på kona. Han erkjente ikke straffskyld på punktet som går på seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, men erkjente straffskyld for seksuell omgang med barn under 14 år..

NRK - 04 nov. 19 kl. 09:14

Erkjenner ikke straffskyld

Den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund, erkjente ikke straffskyld da rettssaken startet i dag. På spørsmål om han erkjenner de faktiske forholdene, sa han at han ikke husker mye av det..

P4 - 24 okt. 19 kl. 16:08

Vil ikke kommentere Berg-utvikling

Utenriksdepartementet vil ikke kommentere opplysningene om at en russisk kommisjon i dag har anbefalt en benådning av spiondømte Frode Berg. Det er russiske medier som melder dette i dag. UD gjentar overfor NTB at de ønsker å få Berg hjem til Norge, og at de jobber langs ulyke spor, uten at de vil gå i detalj.

Dagbladet - 20 april 20 kl. 11:48

Vet ikke om han erkjenner straffskyld

Den 18 år gamle mannen som står tiltalt for drapet på Vinstra høsten 2018, sa i retten mandag at han ikke lenger vet om han erkjenner straffskyld..

Dagbladet - 19 jan. 20 kl. 13:49

- Erkjenner ikke straffskyld

Den terrorsiktede kvinnen erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier hennes advokat på pressemøtet. Hun godtar varetektsfengsling i fire uker..

NRK - 28 okt. 19 kl. 20:06

Siktede erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for å ha kjørt på og drept franske Daisy May Tran på Snartemo i sommer, erkjenner ikke straffskyld. Etterforskningen av saken pågår fremdeles..

NRK - 17 mars 20 kl. 20:57

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept en jevnaldrende mann i Fredrikstad mandag ettermiddag, erkjenner ikke straffskyld. Drapssiktede ble avhørt tirsdag, skriver Fredriksstad Blad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Redningsaksjon etter fallulykke

Det er satt i gang en stor redningsaksjon etter en fallulykke i forbindelse med klatring i Molladalstindane på Sunnmøre. Den Alpine redningsgruppa, luftambulanse og redningshelikopter deltar i aksjonen..

NRK - 15 minutter siden

Død etter ulykke med paraglider

Mannen som ble skadet i en paraglider-ulykke på Forbordsfjellet i ettermiddag, og fløyet til St. Olavs Hospital, har blitt erklært død. I samarbeid med Norsk Luftsportforbund, vil politiet nå etterforske ulykken..

NRK - 15 minutter siden

34 prosent økning i avskoging

Avskogingen i Amazonas i skogåret 2019–2020 var på 9205 km². Det er en økning på 34 prosent sammenlignet med forrige periode, viser tall fra INPE. – Avskogingen er et resultat av bevisst politikk, sier generalsekretær i Regnskogfondet, Øyvind Eggen..

NRK - 10 minutter siden

Kvinne drept under militæroperasjon

En 23 år gammel palestinsk kvinne ble skutt og drept da israelske soldater rykket inn i byen Jenin på den okkuperte Vestbredden fredag. Det melder nyhetsbyrået AP. Hun skal ha vært hjemme i leiligheten sin og blitt truffet av et streifskudd..

NRK - 15 minutter siden

Tre koronasmittet i Halden

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 15 minutter siden

Canada gjengjelder USAs toll-krav

Canada kaller USAs krav om toll på aluminium for absurd og svarer med å innføre toll på import av amerikanske aluminiumsprodukter for over 24 milliarder kroner. Torsdag kunngjorde USA at de gjeninnfører tollsatsen på 10 prosent på canadisk aluminium.

NRK - 15 minutter siden

34 % økning i avskoging

Avskogingen i Amazonas i skogåret 2019–2020 var på 9205 km². Det er en økning på 34 prosent sammenlignet med forrige periode, viser tall fra INPE. – Avskogingen er et resultat av bevisst politikk, sier generalsekretær i Regnskogfondet, Øyvind Eggen..

NRK - 30 minutter siden

Minst 16 drept i flykrasj

Tallet på antall døde etter at et fly krasjet ved rullebanen på en flyplass i India er nå oppe i 16. Det melder nyhetsbyrået AP. Ifølge politiet er over 123 mennesker skadd.

NRK - 30 minutter siden

Marokko fjernes fra EU-liste

EU har fjernet Marokko fra listen over land man kan besøke under koronapandemien. Listen er kun for land som EU mener har koronasmitten under kontroll, skriver Reuters. Den siste uken har det blitt registrert 6385 nye smittede i Marokko..

NRK - 30 minutter siden

Leteaksjon etter kvinne i 70 årene

Det er startet leteaksjon etter en kvinne i 70- årene. Kvinnen skal ha gått tur fra en hytte i området Henning/ Aunvatna, og har ikke latt seg høre fra siden 16- tiden i ettermiddag. Mannskaper fra Røde Kors og politi settes inn i søket..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt