NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 01:51

NRK - 13 jan. 21 kl. 19:22

Vil ikke framskynde riksrett

Republikanernes flertallsleder Mitch McConnell kommer ikke til å tillate fremskyndet behandling av en riksrettssak i Senatet, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mitch McConnell, Senatet, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikke, framskynde, riksrett
NRK - 12 jan. 21 kl. 23:50

Republikanere stemmer for riksrett

Den republikanske representanten i Representantenes hus Liz Cheney sier at også hun vil stemme for å stille Donald Trump for riksrett under onsdagens avstemning. Det vil også republikanerne Adam Kinzinger og John Katko..

NRK - 12 jan. 21 kl. 23:11

Republikaner stemmer for riksrett

Den republikanske representanten John Katko sier han vil stemme for å stille Donald Trump for riksrett under onsdagens avstemning. Katko er dermed den første republikaneren som bekrefter at han vil stemme med Demokratene..

VG - 10 jan. 21 kl. 01:02

Ønsker Trump stilt for riksrett: – En stor del av vårt demokrati døde

WASHINGTON (VG) Da den pensjonerte bussjåføren Bill Zawacki så TV-bildene fra den okkuperte kongressbygningen satte han seg på den over seks timers lange flyturen fra Portland, Oregon til hovedstaden for å vise at han vil ha Trump stilt for riksrett..

NRK - 12 jan. 21 kl. 23:50

Liz Cheney stemmer for riksrett

Den republikanske representanten i Representantenes hus Liz Cheney sier at hun vil stemme for å stille Donald Trump for riksrett under onsdagens avstemning..

NRK - 13 jan. 21 kl. 10:09

5 republikanarar med riksrett-ja

Ifølgje CNN er det no fem republikanarar i Representanthuset som seir dei vil stemme ja til å stille president Donald Trump for riksrett..

Klartale - 11 jan. 21 kl. 10:30

Truer med riksrett om ikke Trump blir fjernet

Nancy Pelosi ber USAs regjering fjerne Donald Trump som president. Ellers blir det ny riksrett-sak..

VG - 11 jan. 21 kl. 17:43

La frem forslag om riksrett mot Donald Trump

Demokratene la mandag kveld formelt frem et forslag om riksrett mot Donald Trump. Dersom han ikke allerede er fjernet av sin egen regjering før den tid, kan det bli avstemning allerede onsdag..

NRK - 11 jan. 21 kl. 17:49

Forslag om riksrett lagt fram i USA

Demokratene har lagt fram forslag til en resolusjon om å stille president Donald Trump for riksrett før han går av 20. januar. Dersom visepresident Mike Pence ikke går med på å avsette Trump, kan Representantenes Hus stemme over forslaget på onsdag..

E24 - 11 jan. 21 kl. 17:49

La frem forslag om riksrett mot Donald Trump

Demokratene la mandag kveld formelt frem et forslag om riksrett mot Donald Trump. Dersom han ikke allerede er fjernet av sin egen regjering før den tid, kan det bli avstemning allerede onsdag..

VG - 15 jan. 21 kl. 15:45

Riksrett ble uunngåelig

Å stille Donald Trump for riksrett har ingenting med hevn eller hat å gjøre, som noen av presidentenes støttespillere påstår. Kongressen hadde sviktet sin grunnlovsfestede plikt til å føre tilsyn med den utøvende makt hvis de ikke hadde reist tiltale..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sp-nei til å tredoble co₂-avgiften

Senterpartiet sier nei til det kraftigste tiltaket i regjeringens nye klimaplan – å tredoble CO₂-avgiften fram til 2030, melder Klassekampen. Tidligere har også Frp gått imot forslaget om avgiften skal trappes opp..

NRK - 45 minutter siden

Tilbake til gammel grense-praksis

Justisdepartementet har opphevet Donald Trumps harde linje overfor dem som krysser grensen mellom Mexico og USA ulovlig. Departementet går tilbake til den mangeårige praksisen med å behandle sakene enkeltvis, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

279 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 279 koronasmittede i Norge. Det er 46 flere enn dagen før og 143 færre enn samme dag i forrige uke, melder NTB. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 61.

NRK - 3 timer siden

Mangel på personell på kritisk nivå

– Nordre Follo er på nivå tre, helt kritisk nivå, fordi vi mangler helsepersonell. Helsepersonell fra andre kommuner, får ikke gå på jobb i Nordre Follo, det sier ordfører Hanne Opdan i Debatten. Mangelen er meldt inn til Statsforvalteren i Oslo og Viken.

NRK - 2 timer siden

Nytt smittetilfelle i Harstad

Tirsdag kveld fikk Harstad en ny positiv covid-19-test. Vedkommende er nærkontakt tilknyttet det lokale utbruddet som har testet positivt, og personen satt allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter..

NRK - 2 timer siden

250.000 rammet av syklon i Mosambik

Syklonen Eloise som rammet Mosambik i helgen, har rammet 250.000 personer. Minst ni personer er døde.

NRK - 2 timer siden

Vaksiner mot covid-19 mutasjoner

Pfizer opplyste tirsdag at de sammen med Biontech utvikler en påfyll-vaksine som skal beskytte mot ulike mutasjoner av koronaviruset, skriver nyhetsbyrået Reuters. Mandag ble det kjent at Moderna vil teste en ny påfyll-vaksine, som er rettet mot den sørafrikanske varianten..

NRK - 2 timer siden

Biden:– Bruk munnbind

– Over 50.000 liv kan bli reddet dersom man bruker munnbind fra nå og til april, sa president Joe Biden på sin pressekonferanse tirsdag kveld. Videre sa han at munnbind er det beste redskapet mot å bli smittet av koronaviruset, og oppfordret alle amerikanere til å det i bruk.

NRK - 2 timer siden

USA vil øke antall vaksinasjoner

Fra nesteue vil USA øke antall vaksinasjoner per uke fra 8. millioner doser til 10. millioner doser, opplyste president Joe Biden på sin orientering om koronaviruset tirsdag kveld..

NRK - 3 timer siden

USA kjøper 200 millioner doser

USA kjøper ytterligere 200 millioner doser koronavaksiner, som er nok til å vaksinere 300 millioner amerikanere innen utgangen av sommeren, opplyser en talsmann for regjeringen. De kjøper 100 millioner doser fra Biontech og 100 millioner doser fra Moderna, som har blitt godkjent av Mat- og legemiddeltilsynet i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt