NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 12:10

NRK - 01 nov. 20 kl. 23:13

Vil ikke forkaste 127.000 stemmer

Høyesterett i delstaten Texas har avvist et krav fra Republikanerne om å forkaste 127.000 stemmer avlevert til en drive-in-stemmeurne i Harris County i Houston. Saken skal opp i en føderal domsstol mandag. Harris County mener søksmålet må avvises..
Les mer på NRK


Les mer om:
Texas, Republikanerne, Harris County, Houston, County

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikke, forkaste, 127.000, stemmer
VG - 09 des. 20 kl. 21:29

17 delstater støtter Texas’ ønske om å forkaste valgresultatet i fire vippestater

17 delstater støtter Texas, som har bedt amerikansk høyesterett forkaste valgresultatet i fire vippestater..

NRK - 15 nov. 20 kl. 12:31

127 koronapasienter på sykehus

127 koronasmittede pasienter er innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på ti pasienter fra dagen før. 13 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 20 nov. 20 kl. 12:48

127 innlagt med koronasykdom

Det er i dag 127 pasienter innlagt med koronasykdom på norske sykehus. Det er elleve færre enn i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet. 16 av pasientene får pustehjelp med respirator- det én flere enn i går..

NRK - 02 jan. 21 kl. 13:15

127 koronasmittede på sykehus

Lørdag var 127 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på én pasient fra dagen før. 14 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 07 jan. 21 kl. 13:02

127 innlagte på norske sykehus

127 pasienter med påvist korona er innlagt på sykehus i Norge. Det er to færre enn dagen før. 19 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 30 des. 20 kl. 04:19

Trump ber høyesterett om hjelp

Trump-kampanjen ber USAs høyesterett omstøte lavere domstolers kjennelser om presidentvalget i Wisconsin. Joe Biden fikk 21.000 flere stemmer i Wisconsin enn Trump, men Trumps støttespillere vil forkaste 220.

NRK - 30 des. 20 kl. 04:19

Trump ber høyesterett omgjøre valg

Trump-kampanjen ber USAs høyesterett omstøte lavere domstolers kjennelser om presidentvalget i Wisconsin. Joe Biden fikk 21.000 flere stemmer i Wisconsin enn Trump, men Trumps støttespillere vil forkaste 220.

NRK - 22 nov. 20 kl. 20:51

Tump vil anke dommers avgjørelse

Trumps administrasjon vil anke den føderale domstolen i Pennsylvanias avgjørelse om å avvise søksmålet fra Trump-kampanjen, som ville forkaste millioner av poststemmer, melder Reuters. Dommer Matthew Brann sa i natt at søksmålet er grunnløst..

NRK - 22 nov. 20 kl. 20:51

Trump vil anke dommers avgjørelse

Trumps administrasjon vil anke den føderale domstolen i Pennsylvanias avgjørelse om å avvise søksmålet fra Trump-kampanjen som ville forkaste millioner av poststemmer, melder Reuters. Dommer Matthew Brann sa i natt at søksmålet er grunnløst..

Aftenposten - 06 jan. 21 kl. 18:18

Pence: Kan ikke stanse Bidens valgseier

Visepresident Mike Pence sier han ikke har myndighet til å forkaste valgmannsstemmene som har gått til Joe Biden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trakk kniv mot butikkansatt

Politiet søker etter en person som skal ha trukket kniv mot en ansatt på kjøpesenteret PP-senteret i Porsgrunn. Ingen personer er skadet. I tillegg til gjerningspersonen, søker politiet også etter andre involverte.

NRK - 15 minutter siden

VG: Avlyser militærøvelse

Militærøvelsen Joint Viking 2021 i Troms i mars vil ikke ikke gjennomført som planlagt, ifølge opplysninger VG har fått. Om lag 3000 utenlandske soldater er nå på plass i Nord-Norge og skulle delta i øvelsen sammen med om lag 7 000 norske soldater..

NRK - 15 minutter siden

Leivningane på Karmøy obdusert

For ei tid tilbake blei det funne leivningar av eit barn, i ein redningsvest med ein kjeledress inni, i sjøen på Karmøy. Obduksjonsrapporten viser at barnet truleg døydde av drukning. Identiteten til barnet er ikkje klarlagt..

NRK - 45 minutter siden

Millionbeløp til Weinstein-ofre

I et konkursoppgjør har over 50 personer som har anklaget Harvey Weinstein for seksualforbrytelser, fått til sammen ca. 145 millioner kroner, ifølge BBC. Utbetalingen kommer fra oppløsningen av selskapet Weinstein Co, som erklærte seg konkurs i 2018..

NRK - 45 minutter siden

Million smittetilfeller i Indonesia

Indonesia har bikket en million registrerte koronatilfeller og nesten 29.000 dødsfall siden pandemien startet, melder AFP. En indonesisk epidemiolog tror likevel det har vært langt flere tilfeller på grunn av den lave andelen testing i landet..

NRK - 1 time siden

Stordalen selger luksushotell

Petter Stordalen selger sitt femstjernershotell Skt. Petri i København til en amerikansk hotellinvestor, ifølge Dagens Næringsliv. Verdien på salget skal være opptil 1,5 milliarder kroner.

NRK - 1 time siden

Helse Bergen: R-tallet nede i 0,5

Helse Bergen melder at det såkalte R-tallet nå er nede i 0,5. Sist uke ble tallet beregnet til å være 0,8. Fire pasienter er innlagt med covid-19, det samme som i går.

NRK - 1 time siden

Fregatt-saka: Rettssak utsett

Rettsaken etter kollisjonen mellom fregatten KNM «Helge Ingstad» og tankskipet Sola TS, er utsett på nytt, til 3. mai. Staten har saksøkt reiarlaget Twitt Navigation Limited.

NRK - 1 time siden

Avviser manglende vaksineeffekt

Tyske helsemyndigheter sier det ikke finnes data som underbygger det avisa Handelsblatt skrev i går, om at AztraZeneca-vaksinen ikke gir effektiv beskyttelse til personer over 65 år. Det er ventet at vaksinen blir godkjent for EU fredag..

NRK - 1 time siden

Mutert virus sprer seg i Danmark

12 prosent av smittetilfellene i Danmark er av den muterte koronavirusvarianten, melder danske TV 2. Andelen har økt hver uke over flere måneder. Andre uke i januar var andelen 7,4 prosent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt