NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:47

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:12

Vil ikke forhandle uten livsbevis

Hagen-familiens advokat Svein Holden orienterte pressen mandag kveld om at familien er positiv til ny kontakt, men at det fremdeles er en enveiskommunikasjon. De følger politiets råd om å ikke forhandle før de mottar eventuelle livsbevis..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Svein Holden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikke, forhandle, uten, livsbevis
P4 - 23 Jun 19 kl. 23:07

USA beredt til å forhandle med Iran

USA åpner for å forhandle direkte med Iran. Og utenriksminister Mike Pompeo sier de er forberdt på å forhandle uten forhåndsbetingelser, med en gang Iran er beredt til å opprette kontakt. Pompeo er på vei til Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater for å holde krisemøter om Iran..

Dagbladet - 11 Feb 19 kl. 19:17

- Motparten har skissert at de vil sende livsbevis

Hagen-familiens bistandsadvokat sier at familien ikke har mulighet til å svare mistenkte kidnappere direkte, og at de ikke vil forhandle uten livsbevis..

VG - Igår: 18:13

Sentrale Venstre-kilder: Vil forhandle videre

Venstre vil forhandle videre i bompengekrisen som har rammet regjeringen. - Vil vil forhandle videre. Vi gjør det for klimaet, sier en sentral Venstre-kilde til VG..

P4 - 15 timer siden

- Bompengesamtaler må fortsette

Høyre-nestleder Jan Tore Sanner sier han forventer at alle de fire regjeringspartiene fortsetter bompengeforhandlingene. Regjeringen er fremdeles ikke enige om hvordan de skal løse saken og situasjonen virker nå mer fastlåst enn før etter at Frp i går slo fast at de ikke vil forhandle mer. Venstre derimot er klare på at bompengeskissen ikke er god nok og vil forhandle videre.

Dagbladet - 06 Nov 18 kl. 20:17

Må forhandle med Sylvi Listhaug: - Glad det ikke er meg, sier Simen Bondevik

Frp's første nestleder har kalt KrF et parti uten ryggrad, og KrF var medvirkende til at Listhaug måtte gå av som justisminister tidligere i år. Nå skal de lage en felles regjeringsplattform..

P4 - 2 timer siden

- Uten ledelse i bompengesaken

- Regjeringen er helt uten styring og ledelse i bompengesaken. Det sier Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre til TV2. Han er kritisk til at denne saken får overskygge alle andre valgkampsaker som skole og arbeidsliv.

Klartale - 19 Dec 18 kl. 12:41

Sier ja til å forhandle med regjeringen

Kristelig Folkeparti skal forhandle med Høyre, FrP og Venstre over nyttår. Det bestemte partiet onsdag..

NRK - 02 Jun 19 kl. 14:00

Pompeo åpner for Iran-forhandlinger

USA er villig til å forhandle med Iran, uten at det stilles betingelser, sier utenriksminister Mike Pompeo. Ordkrigen mellom de to landene har hardnet til den siste tiden. I mai sa Irans president at situasjonen ikke var egnet for samtaler..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 20:38

Pompeo åpen for Iran-forhandlinger

USA er villig til å forhandle med Iran, uten at det stilles betingelser, sier utenriksminister Mike Pompeo. – Ikke særlig sannsynlig, svarer Iran..

VG - 02 Jul 19 kl. 14:54

Brasil-kapteinen kan gå gratis – sjekk denne «Bosman-elleveren»

Dani Alves (36) står uten kontrakt og kan fritt forhandle med de han måtte ønske. Og høyrebacken er i celebert selskap denne sommeren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 30 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 45 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 3 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt