NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:16

NRK - 24 Aug 19 kl. 21:26

Vil ikke blokkere handelsavtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen, hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Mercosur, Brasil

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikke, blokkere, handelsavtale
Hegnar.no - 25 Aug 19 kl. 08:14

Spania vil ikke blokkere handelsavtale med Sør-Amerika

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående frihandelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering..

NRK - 10 Jul 19 kl. 01:14

Trump kan ikke blokkere folk

En ankedomstol i New York i USA slår fast at Donald Trump ikke kan blokkere brukere på Twitter fordi det bryter med ytringsfriheten. Flere som var blitt blokkert gikk til sak fordi de mener hans profil er et offentlig forum..

P4 - 24 Aug 19 kl. 22:14

Vil ikke blokkere avtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og Sør-Amerika. Det opplyser landets regjering i dag. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen.

NRK - 09 Aug 19 kl. 16:02

Ikke klare for handelsavtale

Den amerikanske presidenten, Donald Trump, sier at landet ikke er klare for en handelsavtale med Kina. Det melder AFP. Men presidenten forteller at samtalene mellom landene fortsetter, ifølge Reuters..

NRK - 10 Jul 19 kl. 01:14

Trump kan ikke blokkere på Twitter

En ankedomstol i New York i USA slår fast at Donald Trump ikke kan blokkere brukere på Twitter fordi det bryter med ytringsfriheten. Flere som var blitt blokkert gikk til sak fordi de mener hans profil er et offentlig forum..

P4 - 09 Aug 19 kl. 16:12

Ikke klar for handelsavtale

USA er ikke klar for å inngå en handelsavtale med Kina. Det opplyser president Donald Trump i dag, i følge nyhetsbyrået AFP. Men Trump forteller at samtalene mellom landene fortsetter.

NRK - 24 Aug 19 kl. 11:19

SV vil stoppe handelsavtale

Dersom det er riktig at Norge og EFTA har blitt enige med Brasil om en handelsavtale, vil SV foreslå at Stortinget stopper avtalen. Det melder Audun Lysbakken på Twitter..

E24 - 06 Aug 19 kl. 12:38

Storbank tror ikke Trump vil ha handelsavtale før valget

Analytikere i Goldman Sachs tror ikke USA og Kina blir enige om en handelsavtale før etter presidentvalget i USA neste år. .

Hegnar.no - 26 Aug 19 kl. 05:37

Japan og USA nær en ny handelsavtale

USA og Japan har fremforhandlet store deler av en ny handelsavtale som skal undertegnes i New York i september..

P4 - 24 Aug 19 kl. 12:20

Bekrefter handelsavtale med Brasil

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen bekrefter nå at Norge og de andre EFTA-landene er enige med Brasil om en handelsavtale. Regnskogsfondet er blant de som reagerer på avtalen, og mener Norge ikke burde inngått denne så lenge avskogingen øker og skogbrannene i regnskogen ikke er stanset. Regjeringen opplyser i en pressemelding at de ser alvorlig på situasjonen i Amazonas, og at det er en bestemmelse i avtalen om handel og bærekraftig landbruk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 30 minutter siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 30 minutter siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 1 time siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 2 timer siden

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt