P4 > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:13

P4 - 24 Aug 19 kl. 22:14

Vil ikke blokkere avtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og Sør-Amerika.
Det opplyser landets regjering i dag.
Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen.
EU-kommisjonens president Donald Tusk har sagt at det er vanskelig å forestille seg at avtalen skal ratifiseres så lenge Amazonas står i brann..
Les mer på P4


Les mer om:
EU, Sør-Amerika, Brasil, Donald Tusk, Amazonas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikke, blokkere, avtale
Hegnar.no - 01 Jul 19 kl. 09:09

- Kartellet "kan dø"

Iran vil ikke blokkere Opec+-avtale..

NRK - 24 Aug 19 kl. 21:26

Vil ikke blokkere handelsavtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen, hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen..

Hegnar.no - 25 Aug 19 kl. 08:14

Spania vil ikke blokkere handelsavtale med Sør-Amerika

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående frihandelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 06:00

Skulle forhindre «no deal» - strandet i Parlamentet

Det ble ikke flertall for forslaget som skulle gi de britiske folkevalgte anledning til å blokkere forsøk på å ta Storbritannia ut av EU uten avtale..

NRK - 14 Aug 19 kl. 09:56

–Parlamentet kan stoppe hard brexit

Det seier den tidlegare finansministeren Philip Hammond. Han seier han er sikker på at det er mogleg å blokkere at Storbritannia forlét EU utan ein avtale 31. oktober.

NRK - 10 Jul 19 kl. 01:14

Trump kan ikke blokkere folk

En ankedomstol i New York i USA slår fast at Donald Trump ikke kan blokkere brukere på Twitter fordi det bryter med ytringsfriheten. Flere som var blitt blokkert gikk til sak fordi de mener hans profil er et offentlig forum..

NRK - 10 Jul 19 kl. 01:14

Trump kan ikke blokkere på Twitter

En ankedomstol i New York i USA slår fast at Donald Trump ikke kan blokkere brukere på Twitter fordi det bryter med ytringsfriheten. Flere som var blitt blokkert gikk til sak fordi de mener hans profil er et offentlig forum..

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 20:32

Forslag som skulle forhindre «no deal» strandet i Parlamentet

Det ble ikke flertall for forslaget som skulle gi de britiske folkevalgte anledning til å blokkere forsøk på å ta Storbritannia ut av EU uten avtale..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 13:06

Frankrike vil blokkere Facebooks nye kryptovaluta

Frankrike vil forsøke å blokkere utviklingen av Facebooks nye kryptovaluta libra i Europa fordi den truer regjeringers suverenitet over egen valuta..

Aftenposten - 01 Aug 19 kl. 20:00

Ranheims suksesstrener får uvanlig avtale: – Vi blir ikke kvitt ham nå

Svein Maalen har inngått en ny avtale med Ranheim. En avtale som i teorien betyr at han kan bli værende i klubben så lenge han vil..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Juks ved bilverksted i Sandefjord

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet deres feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Det skjer etter at Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. En ansatt har godkjent et stort antall kjøretøy uten at verkstedet er sikre på om de faktisk har vært inne til kontroll.

P4 - 1 time siden

Nordmenn betaler mest kontantløst i verden

Nordmenn har ikke sedler og mynter i lommeboka lenger - der ligger det kort. For nå er vi de som betaler mest kontantløst i verden. Det gjør vi i snitt mer enn én gang hver dag.

P4 - 1 time siden

Ble skutt fire ganger

Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ble skutt og drept med fire skudd. Det viser den endelige obduksjonsrapporten etter drapet, som stebroren Philip Manshaus er siktet for å stå bak. 17-åringen ble funnet drept i hjemmet sitt på Eiksmarka i Bærum 10.

P4 - 45 minutter siden

Saudi-Arabia varsler motangrep

Også Saudi-Arabia sier nå at de er sikre på at det var Iran, og ikke den jemenittiske Houthi-militsen som sto bak droneangrepet som rammet halvparten av landets oljeproduksjon i helgen. En talsmann for den saudiske militærkoalisjonen sier at de nå forbereder "nødvendige tiltak" for å beskytte landets befolkning - og vil slå hardt tilbake..

P4 - 3 timer siden

Bruker mer dyrket mark enn planlagt

Statens Vegvensen har tatt mer dyrket mark til veiformål enn planlagt hvert eneste år, fra og med 2009. Det viser deres egne årsrapporter, skriver Nationen. De siste ti årene har vegvesenet beslaglagt i overkant av 4.

P4 - 2 timer siden

Tror tre branner er påsatt

Politiet tror tre branner i Buskerud i natt var påsatt. Avstanden mellom brannene var bare fem kilometer, og politiet mener det er grunn til å tro at det er en sammenheng. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

P4 - 1 time siden

Advarer mot velgermanipulering

En ny rapport advarer mot velgermanipulering. De norske partiene gjennomføret minst 5.300 målrettede kampanjer på Facebook i valgkampen.

P4 - 2 timer siden

Dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende norske hjem er brannslokkingsapparatet minst ti år. Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en ny undersøkelse. Trolig er det mange som ikke vet at brannslokkingsapparater i private boliger skal kontrolleres av fagfolk minimum hvert femte år.

P4 - 3 timer siden

Ap tapte mest i flest kommuner

Arbeiderpartiet var den største taperen i nær halvparten av kommunene ved valget i år. En oversikt fra NRK viser at Ap tapte mest oppslutning i 163 av Norges 356 kommuner. Og det var intet lystig valg for det nest største partiet heller - Høyre tapte nest mest og var den største taperen i 58 kommuner..

P4 - 2 timer siden

Tror noen går ut av regjeringen

- Regjeringen kan gå i oppløsning allerede i høst. Det tror valgforsker Svein Tore Marthinsen. Før valget holdt bompengekrangelen mellom Venstre og Frp på å utløse en regjeringskrise og etter et elendig lokalvalg fortsatte de to kranglingen da Venstres Abid Raja anklaget Frp for å komme med «brun propaganda».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt