P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 03:10

P4 - 24 Aug 19 kl. 22:14

Vil ikke blokkere avtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og Sør-Amerika.
Det opplyser landets regjering i dag.
Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen.
EU-kommisjonens president Donald Tusk har sagt at det er vanskelig å forestille seg at avtalen skal ratifiseres så lenge Amazonas står i brann..
Les mer på P4


Les mer om:
EU, Sør-Amerika, Brasil, Donald Tusk, Amazonas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, ikke, blokkere, avtale
Hegnar.no - 01 Jul 19 kl. 09:09

- Kartellet "kan dø"

Iran vil ikke blokkere Opec+-avtale..

NRK - 24 Aug 19 kl. 21:26

Vil ikke blokkere handelsavtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen, hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen..

Hegnar.no - 25 Aug 19 kl. 08:14

Spania vil ikke blokkere handelsavtale med Sør-Amerika

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående frihandelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 06:00

Skulle forhindre «no deal» - strandet i Parlamentet

Det ble ikke flertall for forslaget som skulle gi de britiske folkevalgte anledning til å blokkere forsøk på å ta Storbritannia ut av EU uten avtale..

NRK - 14 Aug 19 kl. 09:56

–Parlamentet kan stoppe hard brexit

Det seier den tidlegare finansministeren Philip Hammond. Han seier han er sikker på at det er mogleg å blokkere at Storbritannia forlét EU utan ein avtale 31. oktober.

NRK - 10 Jul 19 kl. 01:14

Trump kan ikke blokkere folk

En ankedomstol i New York i USA slår fast at Donald Trump ikke kan blokkere brukere på Twitter fordi det bryter med ytringsfriheten. Flere som var blitt blokkert gikk til sak fordi de mener hans profil er et offentlig forum..

NRK - 10 Jul 19 kl. 01:14

Trump kan ikke blokkere på Twitter

En ankedomstol i New York i USA slår fast at Donald Trump ikke kan blokkere brukere på Twitter fordi det bryter med ytringsfriheten. Flere som var blitt blokkert gikk til sak fordi de mener hans profil er et offentlig forum..

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 20:32

Forslag som skulle forhindre «no deal» strandet i Parlamentet

Det ble ikke flertall for forslaget som skulle gi de britiske folkevalgte anledning til å blokkere forsøk på å ta Storbritannia ut av EU uten avtale..

NRK - 17 Dec 19 kl. 03:47

Johnson vil blokkere lang brexit

I Storbritannia vil statsminister Boris Johnson blokkere muligheten for en forlenget overgangsperiode for landets uttreden av EU, melder britiske medier. Johnson vil presse gjennom en ny lov som hindrer at forhandlingene kan pågå utover 2020..

NRK - 21 Sep 19 kl. 06:52

Må ikke være klar før valget

Før Kina avsluttet nye handelssamtaler med USA fredag kveld, uttalte president Donald Trump at han føler han ikke trenger å sikre en avtale før neste års valg. – Jeg er ikke ute etter en delvis avtale, jeg er ute etter en fullstendig avtale, sa han..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

- Giske innstilles likevel

Trondheim Arbeiderparti vil ikke ta til følge ønsket fra Trond Giskes eget lokallag, om ikke å innstille han til styret i Trøndelag Ap overhodet. Ifølge Adresseavisen innstiller Trondheim Ap tvert imot Giske som sin lederkandidat. Tidligere har det vært kjent at Giske var ett av seks innspilte navn til styret, men nå i kveld opplyser laget at det er ledervervet de ønsker Giske inn i..

P4 - 5 timer siden

400 tonn egg kan bli grisefor

400 tonn egg kan nå bli grisefor. Nortura har et altfor stort egg-lager, og nå har de fått tillatelse til å bruke eggene, som var ment å være menneskemat, til dyremat i stedet, melder NTB. Ifølge Nortura er det ikke mulig å få brukt opp eggene på andre måter før de blir for gamle, og det statlige Omsetningsrådet innvilget søknaden med åtte mot to stemmer..

P4 - 4 timer siden

Ishockey: Bunnlag slo topplag

Det var bunn mot topp - og det endte topp for bunnlaget i Get-ligaen i ishockey i kveld. Oslolaget Grüner slo den suverene seriemesteren Stavanger Oilers 4-3. Kveldens øvrige kamper endte slik: Storhamar – Manglerud Star 4-2 Vålerenga – Narvik 4-1 Stjernen – Lillehammer 1-2.

P4 - 5 timer siden

- Stone har gode sjanser for å bli renvasket

Roger Stone blir ikke benådet umiddelbart, men han har en god sjanse til å full renvaskelse. Det sa president Donald Trump i kveld - bare timer etter hans tidligere nære rådgiver ble dømt til vel tre års fengsel. Dommen var langt lavere enn aktoratets opprinnelige påstand om sju til ni års fengsel.

P4 - 7 timer siden

Ranet i sitt eget hjem

En mann i 20-årene ble ranet i sitt eget hjem i Stavanger i kveld. Flere ungdommer tok seg inn i leiligheten hans i Skredbakka, opplyser politiet til TV2. De skal ha truet mannen, men han skal ikke ha blitt fysisk skadd.

P4 - 6 timer siden

Giske skal ha blitt vraket av sine egne

Trond Giskes eget lokallag har vraket han som kandidat til Trøndelag Arbeiderparti. Det opplyser kilder både til Adresseavisen og VG. Mens krefter i Trøndelag Ap har jobbet for å få Giske som kandidat, skal hans lokallag, Trondheim Arbeidersamfunn, ha levert en liste uten hans navn.

P4 - 6 timer siden

Nedturen fortsetter for Høyre

Nedturen fortsetter for Høyre. I Dagbladets ferske partibarometer er de nede i en oppslutning på 18,8 prosent. Det er 0,9 prosentpoeng lavere enn forrige måling da de for første gang på mange år falt under 20 prosent.

P4 - 7 timer siden

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

P4 - 7 timer siden

Moser oppretter Alzheimer-senter

Nobelprisvinnerne Edvard og May-Britt Moser skal drive et nasjonalt senter for forskning på demenssykdommen Alzheimer. Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen gir 22,5 millioner kroner til senteret, som har som mål å finne en kur mot sykdommen, melder NRK. Rundt 50 millioner mennesker i verden lever med Alzheimer i dag..

P4 - 8 timer siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt