P4 > Nyheter

Saturday, 22 February, 08:06

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:25

Vil hente sauer med helikopter

En sau og to lam som i to uker har stått fast i fjellet på Kvaløya i Tromsø, skal i morgen bli forsøkt reddet av helikopter.
Dyrene har vært lenge i fjellet, men ble fanget i fjellsiden etter at det kom mye snø for et par uker siden, melder NRK.
Sauene skal ha det bra, forholdene tatt i betrakning..
Les mer på P4


Les mer om:
Kvaløya, Tromsø, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, hente, sauermed , helikopter
NRK - 25 Dec 19 kl. 18:03

Skiløper fant sauer i Rondane

Like før det ble mørkt på julaften oppdaget en skiløper tre levende sauer i Rondane. I morgen skal eier Torbjørn Elvestad ut med snøscooter for å hente de utsultede sauene. Det skriver GD.

VG - 08 Nov 19 kl. 20:19

Tre sauer sitter fast i fjellet - skal reddes med helikopter

En søye med to lam har stått fast i fjellet på Kvaløya i Tromsø i over to uker. Lørdag skal de bli forsøkt reddet med helikopter..

VG - 16 Sep 19 kl. 09:36

Elv tatt med seg 100 sauer : - Mange sauer som ligger og flyter ned elven

Ved elva Surna i Surnadal har flere sauer allerede druknet. - Det er tungt, sier sauebonden..

P4 - 03 Sep 19 kl. 11:55

Henter ned helikopter

I dag vil Havarikommisjonen hente ned deler av helikopteret som styrtet i Alta. Arbeidet vil foregå ved hjelp av helikopter fra ulykkesstedet, og vil videre bli flyttet over på en lastebil. Det er fremdeles fly- og ferdselsforbud i et område på 500 meter rundt ulykkesstedet..

P4 - 17 Aug 19 kl. 20:45

Sauer døde etter hundeangrep

En hund har jaget sauer på et jorde i Sandnes. Til nå er det funnet ti skadede og døde sauer, opplyser Sør-Vet politidistrikt. Noen har trolig ligget en stund, mens andre har blitt drept eller skadet i dag.

P4 - 03 Aug 19 kl. 15:43

Sauer kan være tatt av ras

Flere sauer kan ha blitt tatt av jordraset i Jølster i Sogn og Fjordane tirsdag. Det gikk 20 sauer på markene som ble tatt av raset, og bonden sier til Bergens Tidende at de ikke har sett noen av dyrene ennå, og at noen trolig er tapt i raset. Fortsatt har ingen full oversikt over hvor store skader raset førte til..

NRK - 09 Nov 19 kl. 12:46

Sauer reddet ned fra fjellet

Søya og hennes to lam som har vært værfast i fjellet på Kvaløya i nesten to uker, er hentet ned fra fjellet med helikopter. Saken har engasjert mange, og det ble satt i gang kronerulling for å hjelpe sauene..

VG - 09 Nov 19 kl. 15:33

Sauene reddet ned fra fjellet med helikopter: – I fin form

I nesten to uker har tre sauer stått værfast i en fjellside i Tromsø. Lørdag ble alle tre reddet ned i god behold..

P4 - 16 Sep 19 kl. 08:54

100 sauer tatt av flom

Over 100 sauer er tatt av flommen fra elva Surna, som gikk over sine bredder i formiddag. Brannvesen og politi er på stedet med båt, og prøver å redde dyrene. Ingen personer skal være i fare..

P4 - 19 Sep 19 kl. 15:11

70 sauer døde etter flom

70 sauer og lam er døde etter flommen i Surnadal i Møre og Romsdal mandag. Tallet er nedjustert fra 100 som først ble opplyst, melder Nationen. Fortsatt er det usikkert hvor mange storfe som ble tatt av vannet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Voldshendelse i Tønsberg

En mann i 30-årene er lagt inn på sykehus med ukjent skadeomfang etter at han i natt ble utsatt for vold i Tønsberg. En mann i 20-årene er pågrepet etter hendelsen. Politiet vet foreløpig lite om hva som har skjedd..

P4 - 15 minutter siden

Advarer om glatte veier

Vegtrafikksentralen på Østlandet advarer mot glatte veier i deler av gamle Oppland fylke. Det er regn som fryser på bakken som fører til problemer. Entrepenører er ute for å salte og gruse..

P4 - 45 minutter siden

Problemer på veiene

Uvær fører også i dag til problemer på veiene flere steder. Blant annet er det stengt på Riksvei 7 Hardangervidda, og der blir ikke veien åpnet igjen i dag. Også på Vikafjellet er det stengt, mensd et er kolonnekjøring på E134 Haukelifjell og Riksvei 52 Hemsedalsfjellet.

P4 - 1 time siden

Ingen nordmenn på pallen

Det er kjørt verdenscup i storslalåm i Yuzawa Naeba i Japan i natt. Der ble Leif Kristian Nestvold-Haugen best av de norske på 4. plass.

P4 - 45 minutter siden

Evakuert etter brann

Flere boliger er evakuert på grunn av brann i en enebolig i Sagvåg på Stord. Politiet i Sør-Vest melder at både beboerne i huset og flere nabohus er evakuert. Det er ikke meldt om skadde personer.

P4 - 45 minutter siden

- Faren var i huset

Faren til mannen som drepte ti mennesker i Hanau i Tyskland denne uken, er nå ett av politiets viktigste vitner. Faren skal ha vært til stede da 43-åringen skjøt moren og seg selv etter angrepet natt til torsdag, ifølge tyske medier. Skytemassakren i Hanau etterforskes som et terrorangrep med rasistisk motiv..

P4 - 45 minutter siden

13 evakuert i Florø

13 personer er evakuert etter en kraftig brann i en tomannsbolig i Florø i natt. Både huset som brant og to nabohus ble evakuert, melder politiet. Tomannsboligen har brent helt nedig.

P4 - 45 minutter siden

Til sykehus etter slagsmål

En kvinne er sendt til sykehus og to menn er pågrepet etter et slagsmål i en leilighet på Galgeberg i Oslo i natt. Seks eller sju personer var ifølge politiet involvert, og kvinnen som er sendt til sykehus skal ha blitt slått med batong. Tilstanden hennes er ikke kjent..

P4 - 45 minutter siden

Ran i Oslo

En mann i 30-årene er sendt til sykehus med alvorlige hodeskader etter å ha blitt ranet på Grünerløkka i Oslo i natt. Politiet opplyser at skadene ikke er livstruende. Han skal ha blitt slått med øks og batong.

P4 - 8 timer siden

Hevder Russland hjelper Sanders

Russland prøver å påvirke demokratenes nominasjonskamp i USA ved å hjelpe Bernie Sanders. Det hevder ikke navngitte kilder, som skal ha kjennskap til saken, til Washington Post. Både Sanders, president Donald Trump og andre statlige ansatte skal ha blitt orientert av myndighetene om det angivelige påvirkningsforsøket.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt