NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 05:54

NRK - 14 Aug 19 kl. 07:49

Vil hente born heim frå Syria

16 tidlegare statsrådar frå seks forskjellige parti har signert eit opprop om å hente norske born heim frå Syria. PST har anslått at det er rundt 40 norske born der. Utanriksdepartementet svarer på vegne av regjeringa, og seier det er uaktuelt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Syria, PST

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, hente, born, heim, frå, Syria
NRK - 23 Apr 19 kl. 13:53

Amundsen vil ikkje hente heim born

Frps Per Willy-Amundsen seier det er uklokt av statsminister Erna Solberg å åpne opp for å hente barn av IS-krigarar til Noreg. Han meiner blant anna at det er «djupt problematisk» fordi borna kan ha vorte utsette for terrortrening i Syria og Irak. –.

NRK - 11 Nov 19 kl. 17:16

Nederland må hente heim barn

Ein nederlandsk domstol slår fast at landet aktivt må forsøke å hente heim barn av IS-foreldre frå leirar i Syria. Dei kan derimot la mødrene bli igjen. Minst 90 nederlandske barn skal vere i leirane nordaust i Syria..

NRK - 19 Aug 19 kl. 19:45

Henta born frå Syria til Tyskland

Den tyske regjeringa har henta heim fire tyske barn av IS-krigarar som har vore i ein flyktningleir i Syria. Dei jobbar med å hente ut fleire barn. Tre av barna er foreldrelause, og mora til det fjerde barnet har gått med på å gje frå seg barnet..

NRK - 01 Jun 19 kl. 08:40

Tyskland hentar heim barn frå Syria

Tyskland skal hente heim barn av foreldre som har vore med i terrorgruppa IS, melder fleire tyske medium. Barna skal bli henta frå al-Hol-leiren nord i Syria. Ifølge rettsdokument dreier det seg i første omgang om to foreldrelause jenter..

NRK - 23 Apr 19 kl. 08:13

Kan hente foreldrelause til Noreg

Erna Solberg opnar for å hente foreldrelause barn i interneringsleirar nord i Syria heim igjen til Noreg. Det sa ho då ho møtte Ap-leiar Jonas Gahr Støre til duell politisk kvarter, tysdag morgon..

NRK - 09 Jun 19 kl. 14:52

Ingen Askøy-born på sjukehus no

Sidan laurdag kl 14 er to born og 12 vaksne blitt innlagde på Haukeland universitetssjukehus i samband med drikkevatn-epidemien på Askøy. Totalt 13 born og 34 vaksne har vore innlagde sidan torsdag. I dag kl 14 er ingen born og 18 vaksne på sjukehus..

NRK - 04 May 19 kl. 15:45

Vil stille krav om DNA-testing

Framstegspartiet vil stille krav om DNA-testing dersom foreldrelause born av norske IS-krigarar i Syria skal bli henta heim til Noreg. Det kjem fram på Frp sitt landsmøte..

NRK - 15 Jan 20 kl. 16:26

Raja: Hent heim alle borna

Abid Raja (V) seier til NRK onsdag ettermiddag at Noreg bør henta heim alle borna av IS-kvinner. Det seier han etter at Siv Jensen (Frp) trua med å gå ut av regjeringa som følge av at ei IS-kvinne og borna hennar blir henta heim..

NRK - 15 Jan 20 kl. 16:26

Raja: Hent heim alle IS-mødrene

Abid Raja (V) seier til NRK onsdag ettermiddag at han meiner Noreg bør henta heim alle IS-mødrene og borna deira. Det seier han etter at Siv Jensen (Frp) tua med å gå ut av regjeringa som følge av at ei IS-kvinne og borna hennar blir henta heim..

NRK - 27 Apr 19 kl. 17:00

KrF vil hente IS-mødre og barna

KrFs landsmøte vedtok ein resolusjon om å snarast hjelpe norske barn heim frå flyktningleire i Syria, om dei er med eller utan foreldre. Det kan ikkje vere ei føresetnad at dei skal bli skilde frå foreldra, meiner partiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.

NRK - 15 minutter siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 15 minutter siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 45 minutter siden

Arbeider omkom i ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsulykken klokken 23.45.

NRK - 30 minutter siden

Bolighus i brann på Hadeland

En beboer kom seg trygt ut da det begynte å brenne i et bolighus på Roa på Hadeland ved firetida i morges. En beboer i et nabohus er evakuert på grunn av fare for at brannen skal spre seg..

NRK - 1 time siden

To uthus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melder politiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent.

NRK - 1 time siden

To hus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melde rpolitiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent..

NRK - 2 timer siden

Libysk opprørsleder til Berlin

Den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar, en av de viktigste partene i konflikten i Libya, har kommet til Berlin før søndagens fredsmøte. Haftar ankom lørdag, ifølge den libyske TV-kanalen al-hadath, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Bil brant ved Mo i Rana

Føreren reddet seg ut da det begynte å brenne i en bil på Grønnfjelldalsvegen ved Mo i Rana. Bilen ble fullstendig utbrent. Politiet i Nordland mistenker at fører var beruset..

NRK - 2 timer siden

Politikvinne tiltalt for lekkasjer

En politikvinne må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha brutt taushetsplikten og delt opplysninger fra straffesaker med en annen person. Tiltalen som er tatt ut av Spesialenheten, omfatter også grove brudd på tjenesteplikten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt