NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:45

NRK - 15 Mar 19 kl. 17:04

Vil ha unnskyldning frå Solberg

Tidlegare høgsterettsdommar Ketil Lund meiner Erna Solberg mangler dømmekraft når ho ikkje vil unnskylde seg for utsegna sine om teaterstykket «Ways of seeing». Lund er sjølv skodespelar i stykket. Statsministeren vil ikkje kommentere saka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ketil Lund, Erna Solberg, Solberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , unnskyldning, frå, Solberg
P4 - 16 Jun 19 kl. 15:15

Hongkong: Ber om unnskyldning

Hongkongs leder Carrie Lam ber nå befolkningen om unnskyldning. Titusenvis av demonstranter tok i dag, igjen, til gatene for å protestere mot det omstridte utleveringsforslaget fra Kina, som ble satt på vent i går. Demonstrantene har bedt om en unnskyldning, og at hele forslaget skal skrotes for godt.

NRK - 08 May 19 kl. 15:14

– Må be om unnskyldning

– Forsvarsministeren må be de etterlatte etter tragedien på Hopseide våren 1945 om unnskyldning. Det mener stortingsrepresentant for Senterpartiet i Finnmark Geir Iversen. – De etterlatte har ikke fått en forklaring eller unnskyldning, sier Iversen..

Dagbladet - 27 Mar 19 kl. 10:03

NÅ: Vil Erna be om unnskyldning?

Arbeiderpartiet krever at Erna Solberg sier unnskyld til Black Box-teateret. Tidligere har hun nektet..

Dagbladet - 16 Jun 19 kl. 15:43

Hongkong-leder ber om unnskyldning

Hongkongs leder Carrie Lam ber folket om unnskyldning for håndteringen av det omstridte lovforslaget som ville ha åpnet for utlevering av borgere til Kina..

Dagbladet - 05 May 19 kl. 11:54

Hareide raser mot Siv Jensen. Nå ber hun om unnskyldning

Ap-topp krever svar fra Erna Solberg. Knut Arild Hareide ber Siv Jensen trekke ordene, og finansministeren beklager nå..

NRK - 02 Jun 19 kl. 18:29

Paven ber romfolk om unnskyldning

Under et besøk i Romania ba Pave Frans romfolket om unnskyldning for den katolske kirkens diskriminering av dem. Romfolket står for 10 prosent av Romanias befolkning på 20 millioner, og mange av dem er marginalisert og lever i fattigdom..

Klartale - 22 Feb 19 kl. 09:08

Giske vil ha en unnskyldning

– Det ser verre ut enn det var, sier kvinnen som Trond Giske danset med i en video. Giske ønsker seg en unnskyldning fra avisa VG..

NRK - 16 Jun 19 kl. 15:28

Leder ber om unnskyldning

Hongkongs leder Carrie Lam ber folket om unnskyldning for håndteringen av det omstridte lovforslaget som ville ha åpnet for utlevering av borgere til Kina. Beklagelsen kom mens hundretusenvis av mennesker demonstrerte for andre søndag på rad..

NRK - 03 Apr 19 kl. 20:18

Bouteflika ber om unnskyldning

Algeries president Abdelaziz Bouteflika ber i et avskjedsbrev til det algirske folket om unnskyldning etter at han denne uken søkte avskjed, melder nyhetsbyrået AFP. I mange måneder har det vært store protester mot hans styre og avlysning av valget..

Hegnar.no - 22 Feb 19 kl. 14:08

Utenriksminister nekter å be om unnskyldning

Israels utenriksminister Israel Katz nekter å be om unnskyldning for sine kommentarer om Polen og krigen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt