NRK > Nyheter

Søndag, 01 November, 02:28

NRK - 18 sep. 20 kl. 04:47

Vil ha strengere straffer for vold

USAs justisdepartement oppfordrer i et notat rettsinstanser landet rundt til langt strengere straffeforfølgelse av demonstranter som forårsaker vold, skriver nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , strengere, straffer, for, vold
Aftenposten - 18 sep. 20 kl. 05:43

USAs justisdepartement vil ha strengere straffer for vold under demonstrasjoner

USAs justisdepartement oppfordrer i et notat rettsinstanser landet rundt til langt strengere straffeforfølgelse av demonstranter som forårsaker vold..

P4 - 26 sep. 20 kl. 17:34

Venstre vil ha laverer straffer

Venstre vil ha lavere straffer og redusert bruk av minstestraff. Det ble klart etter at partiet startet behandlingen av sitt nye prinsipprogram i ettermiddag. I partiets nye program heter det at straff ikke skal brukes for å løse sosiale problemer.

P4 - 01 okt. 20 kl. 21:21

Vil gi strengere straffer for lønnstyveri

Arbeidstakere som stjeler lønnen til sine ansatte eller på andre måter utnytter dem økonomisk skal straffes hardere. Regjeringen foreslår nå å øke strafferammen for såkalt lønnstyveri fra tre til fem år, skriver VG. I forslaget påpekes det at spesielt ressurssvake arbeidstakere fra utlandet ofte utnyttes, fordi de ikke kan språket eller kan lite om norske arbeidsvilkår.

NRK - 13 okt. 20 kl. 11:22

Utestengt for juks på teoriprøven

Tre personer har fått sju og ni måneders utestengelse for juks på teoriprøven. Det ble innført strengere straffer ved nyttår. En kandidat fikk ni måneders utestengelse fordi vedkommende brukte en skjult ørepropp, skriver Statens vegvesen..

P4 - 03 okt. 20 kl. 10:53

Vil ha strengere regler i idretten

Senter mot incest og seksuelle overgrep, Smiso, krever nå strengere regler mellom voksne og barn i idretten. Norges idrettsforbund har ikke oppdatert retningslinjene mot seksuell trakassering og overgrep på ti år. Smiso opplyser til NRK at reglene om at voksne ikke skal ha kontakt med utøvere i private rom uten flere til stede, må utvides til også å gjelde sosiale medier.

P4 - 27 okt. 20 kl. 10:32

Helsedirektoratet ville ha strengere tiltak

Helsedirektoratet frykter Norge ikke vil få kontroll på smitteøkningen og ville innføre strengere tiltak enn det regjeringen la frem. Det går frem i et brev til regjeringen, som Nettavisen viser til. Direktoratet ønsket blant annet at alle i en husstand må gå i karantene dersom en person tester seg og venter på svar.

P4 - 18 sep. 20 kl. 13:34

Oslo vurderer strengere smitteverntiltak

Oslo kommune vurderer å innføre strengere smitteverntiltak for å hindre videre spredning av koronaviruset. 14 av 15 bydeler har så høye smittetall at de regnes som røde. Og det er meldt om smitte på 20 forskjellige skoler.

NRK - 18 sep. 20 kl. 14:15

Strengere restriksjoner i Danmark

Danmark innfører strengere koronarestriksjoner. Fra nå av må alle barer i landet stenge klokken 22. Fram til nå har dette bare vært gjeldende i København.

Klartale - 18 sep. 20 kl. 14:34

Strengere korona-regler i Danmark

Det blir strengere regler for å hindre smitte i Danmark. Smittet sprer seg raskt i landet..

NRK - 22 sep. 20 kl. 13:45

Nye tiltak i Storbrittania

Statsminister Boris Johnson la tirsdag fram nye tiltak mot koronasmitte. Regler for munnbind blir strengere, og den planlagte gjenåpningen i oktober utsettes. Reglene skal også håndheves strengere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Trump og Biden gjorde narr

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden burde bruke større solbriller etter å ha skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie».

NRK - 30 minutter siden

Supertyfon traff Filippinene

Den uvanlig sterke tyfonen «Goni» har slått inn over den østlige delen av Filippinene med vindkast på 77 meter per sekund, opplyser landets meteorologiske institutt. Rundt én million mennesker er evakuert. I hovedstaden Manila er flyplassen stengt..

NRK - 15 minutter siden

Trump taler i Montoursville

President Donald Trump er i gang med sitt fjerde valgkamparrangement for dagen, i Montoursville i Pennsylvania..

NRK - 30 minutter siden

Supretyfon traff Filippinene

Den uvanlig sterke tyfonen «Goni» har slått inn over den østlige delen av Filippinene med vindkast på 77 meter per sekund, opplyser landets meteorologiske institutt. Rundt en million mennesker er evakuert. I hovedstaden Manila er flyplassen stengt.

NRK - 45 minutter siden

To siktet for uaktsomt drap

To menn på 22 og 24 år som var i bilen som natt til lørdag kjørte av veien i Tokke i Telemark, er siktet for uaktsomt drap etter at en 20-åring mistet livet. De to er asrrestert og skal ikke huske hvem av dem som kjørte bilen, ifølge Varden..

NRK - 1 time siden

5 reddet fra husbrann i Tysvær

Fem personer reddet seg ut av et bolighus i Dalbygda i Tysvær i Nord-Rogaland, melder politiet i Sør-Vest. De får tilsyn av helsepersonell. Brannen er slukket.

NRK - 1 time siden

Hytte totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Trump og Biden utvekslet kritikk

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden hadde skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie»..

NRK - 1 time siden

269 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registert 269 nye koronatilfeller her i landet. De siste to dagene er økningen på 767, ifølge tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. 60 pasienter er innlagt på sykehus og 282 er døde..

NRK - 9 timer siden

Passerer én million smittede briter

Storbritannia har passert én million tilfeller av koronasmitte siden pandemien startet, viser offisielle tall. Nesten 22.000 tilfeller og 326 dødsfall etter covid-19 er bekreftet siste døgn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt