P4 > Nyheter

Monday, 17 December, 04:36

P4 - 22 Feb 18 kl. 20:45

Vil ha strengere straff for å spre nakenbilder

Et flertall på Stortinget vil gå inn for en ny bestemmelse i straffeloven som skal gi strengere straff for spredning av nakenbilder uten samtykke.
Arbeiderpartiet (Ap), Høyre og Frp, går inn for en ny bestemmelse i straffeloven, melder NRK.
Høyre og Frp vil imidlertid at forslaget skal utredes i justisdepartementet først..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, Frp, NRK

Dele artikeln

383 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , strengere, straff, forå , spre, nakenbilder
NRK - 03 Nov 17 kl. 14:31

Vil ha strengere straff

Påtalemyndigheten i Sør-Afrika forsøkte fredag å overbevise landets øverste ankedomstol om at drapsdømte Oscar Pistorius må få strengere straff. – Drap er drap, understreket statsadvokat Andrea Johnson under høringen i domstolen i Bloemfontein..

NRK - 12 Dec 18 kl. 02:01

Vil ha strengere straff for unge

Ungdomsstraff fungerer ikke for alle, mener oslopolitiet. De vil ha strengere straff og fengsel for ungdommer som gjentatte ganger begår alvorlig kriminalitet, skriver Aftenposten. Videre bør det være lettere å holde dem i varetekt, mener politiet..

NRK - 01 Dec 17 kl. 13:14

Litauer ville ha strengere straff

En litauer i 30-årene som var med på et gullsmedran i Trysil i mars, ba om strengest mulig straff i rettssaken i Sør-Østerdal tingrett. Retten hørte imidlertid på mannens forsvarer, som mente tre år og seks måneder var passende straff..

VG - 22 Feb 18 kl. 20:40

Vil ha strengere straff for å spre nakenbilder

Et flertall på Stortinget vil gå inn for en ny bestemmelse i straffeloven som skal gi strengere straff for spredning av nakenbilder uten samtykke..

P4 - 26 Oct 17 kl. 07:45

Vil ha strengere straff for kjønnslemlestelse

Frp vil ha strengere straff for foreldre som utsetter barn for kjønnslemlestelse. Partiet mener foreldre som ikke hindrer dette, står for en grov omsorgssvikt og skal miste omsorgsretten for barna, melder NRK. Dette skal også gjelde for tilfeller der foreldre sier de var uvitende om omskjæringen..

NRK - 22 Feb 18 kl. 19:10

Strengere straff for bildespredning

Et flertall på Stortinget mener det bør bli strengere straffer for å spre nakenbilder på nett uten samtykke. Arbeiderpartiet, Høyre og Frp støtter et slikt forslag..

P4 - 23 Jan 18 kl. 15:14

Skjerpet straff for overgrep

En 20 år gammel mann er i Eidsivating lagmannsrett dømt til 10 års fengsel for overgrep mot 39 jenter. Det er ett år strengere straff enn han ble dømt til i Hedmarken tingrett, melder Hamar Arbeiderblad. Mannen er dømt for sju fysiske overgrep, i tillegg til en rekke overgrep på nettet..

NRK - 02 Apr 18 kl. 18:55

Strengere straff for knivstikking

Vold utført med kniv skal straffes strengere i England og Wales, skriver The Guardian. Blir man tatt med kniv på offentlig sted, blir straffen på minst 18 måneder i fengsel. Tar man kniven med på skole eller i fengsel, blir straffen enda høyere..

Klartale - 06 Jun 18 kl. 08:43

Får dobbel straff etter drap

På institusjonen Små enheter drepte en 15-åring ei som jobbet der. Nå straffes selskapet med strengere bot..

NRK - 07 Feb 18 kl. 12:15

HIV-smittet får strengere straff

Lagmannsretten har skjerpet straffen til 8 1/2 år for en 29 år gammel mann som er kjent skyldig i to grove voldtekter. I 2015 og 2016 voldtok den HIV-smittede mannen to ulike kvinner i leiligheten sin i Asker, skriver Budstikka..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt