P4 > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:39

P4 - 22 Feb 18 kl. 20:45

Vil ha strengere straff for å spre nakenbilder

Et flertall på Stortinget vil gå inn for en ny bestemmelse i straffeloven som skal gi strengere straff for spredning av nakenbilder uten samtykke.
Arbeiderpartiet (Ap), Høyre og Frp, går inn for en ny bestemmelse i straffeloven, melder NRK.
Høyre og Frp vil imidlertid at forslaget skal utredes i justisdepartementet først..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, Frp, NRK

Dele artikeln

383 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , strengere, straff, forå , spre, nakenbilder
NRK - 03 Nov 17 kl. 14:31

Vil ha strengere straff

Påtalemyndigheten i Sør-Afrika forsøkte fredag å overbevise landets øverste ankedomstol om at drapsdømte Oscar Pistorius må få strengere straff. – Drap er drap, understreket statsadvokat Andrea Johnson under høringen i domstolen i Bloemfontein..

NRK - 01 Dec 17 kl. 13:14

Litauer ville ha strengere straff

En litauer i 30-årene som var med på et gullsmedran i Trysil i mars, ba om strengest mulig straff i rettssaken i Sør-Østerdal tingrett. Retten hørte imidlertid på mannens forsvarer, som mente tre år og seks måneder var passende straff..

VG - 22 Feb 18 kl. 20:40

Vil ha strengere straff for å spre nakenbilder

Et flertall på Stortinget vil gå inn for en ny bestemmelse i straffeloven som skal gi strengere straff for spredning av nakenbilder uten samtykke..

P4 - 26 Oct 17 kl. 07:45

Vil ha strengere straff for kjønnslemlestelse

Frp vil ha strengere straff for foreldre som utsetter barn for kjønnslemlestelse. Partiet mener foreldre som ikke hindrer dette, står for en grov omsorgssvikt og skal miste omsorgsretten for barna, melder NRK. Dette skal også gjelde for tilfeller der foreldre sier de var uvitende om omskjæringen..

NRK - 22 Feb 18 kl. 19:10

Strengere straff for bildespredning

Et flertall på Stortinget mener det bør bli strengere straffer for å spre nakenbilder på nett uten samtykke. Arbeiderpartiet, Høyre og Frp støtter et slikt forslag..

P4 - 23 Jan 18 kl. 15:14

Skjerpet straff for overgrep

En 20 år gammel mann er i Eidsivating lagmannsrett dømt til 10 års fengsel for overgrep mot 39 jenter. Det er ett år strengere straff enn han ble dømt til i Hedmarken tingrett, melder Hamar Arbeiderblad. Mannen er dømt for sju fysiske overgrep, i tillegg til en rekke overgrep på nettet..

NRK - 02 Apr 18 kl. 18:55

Strengere straff for knivstikking

Vold utført med kniv skal straffes strengere i England og Wales, skriver The Guardian. Blir man tatt med kniv på offentlig sted, blir straffen på minst 18 måneder i fengsel. Tar man kniven med på skole eller i fengsel, blir straffen enda høyere..

Klartale - 06 Jun 18 kl. 08:43

Får dobbel straff etter drap

På institusjonen Små enheter drepte en 15-åring ei som jobbet der. Nå straffes selskapet med strengere bot..

NRK - 07 Feb 18 kl. 12:15

HIV-smittet får strengere straff

Lagmannsretten har skjerpet straffen til 8 1/2 år for en 29 år gammel mann som er kjent skyldig i to grove voldtekter. I 2015 og 2016 voldtok den HIV-smittede mannen to ulike kvinner i leiligheten sin i Asker, skriver Budstikka..

NRK - 01 Nov 17 kl. 07:34

Vil ha strengere bakgrunnssjekk

Trump varsler på Twitter at han vil ha strengere bakgrunnsjekk av innvandrere, i kjølvannet av terrorangrepet på Manhattan tirsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Mæland endrer forskrift

Kommunaldepartementet endrer nå forskriften om fylkes-sammenslåing. Det skjer etter at Finnmark fylkesting i dag vedtok å ikke velge medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen. Endringen betyr at antall medlemmer i fellesnemnda blir fordelt etter innbyggertall.

P4 - 15 minutter siden

Scheie tror Ronaldo blir toppscorer

Kommentatorlegenden Arne Scheie tror Cristiano Ronaldo blir toppscorer i VM. Ronaldo står med fire mål på to kamper, og Scheie sier til Dagbladet at det fort blir flere mål på mandag mot et Iran som må angripe..

P4 - 15 minutter siden

Truet politimann med kniv

En mann truet en politibetjent med kniv i Ålesund i ettermiddag. Politiet har ikke kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med ham. Ingen personer skal være skadet..

P4 - 15 minutter siden

Stoltenberg bekymret over svakere bånd

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener det må gjøres en innsats for å styrke NATO. I en uttalelse i dag sier han båndene mellom Europa og USA den siste tiden har blitt svekket - og viser blant annet til uenighet om handel, klima og Iran-avtalen. Stoltenberg understreker det ikke er sånn at de transatlantiske båndene nødvendigvis vil vare evig..

P4 - 30 minutter siden

- Conte ferdig i Chelsea

Antonio Conte kommer til å få sparken som Chelsea-manager i sommer. Det melder flere britiske medier i ettermiddag. De hevder også at Conte vil bli erstattet av tidligere Napolo-trener Maurizio Sarri..

P4 - 1 time siden

Politiets systemer oppe igjen

Politiet har nå rettet data-feilen som blant annet førte til problemer med pass-systemet tidligere i dag. Feilen førte til lange passkøer over store deler av landet..

P4 - 1 time siden

Vil ha bedre forhold i varetekt

Regjeringen vil bedre forholdene for varetektsinsatte. Justisdepartementet har i dag sent ut et forslag på høring om endringer av varetektsforholdene, og ønske om å redusere oppholdstiden i arrest. Justisminister Tor Mikkel Wara sier sier det er viktig at opphold i politiarrester begrenses til et minimum..

P4 - 1 time siden

Skal utvikle retningslinjer mot kroppspress i sosiale medier

Vil begrense kroppspresset blant unge..

P4 - 1 time siden

Ingen fra Finnmark stiller

Flertallet i Finnmark fylkesting sier nei til å oppnevne medlemmer til fellesnemnda med Troms. Det ble klart i ettermiddag. For å få gjennomført sammenslåingen av Troms og Finnmark må fellesnemnda starte arbeidet med å forberede den.

P4 - 1 time siden

Døde etter drukningsulykke

Den 36 år gamle mannen som ble innlagt på sykehus med kritiske skader etter at han ble hentet opp av Lille Lungegårdsvann i Bergen 2. juni, er død. Det melder Bergensavisen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt