P4 > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:04

P4 - 09 nov. 19 kl. 18:47

Vil ha slutt på strømme-snylting

Flere store strømmetjenester går nå sammen for å få en slutt på at folk deler passord og låner bort kontoene sine til hverandre.
Tjenester som Netflix og HBO taper iføkge Bloomberg rundt 60 milliader kroner på passorddeling og piratkopiering bare i år.
Én mulig løsning er å kreve at folk må bytte passord regelmessig, eller at de må motta en kode på mobilen for fortsatt å ha tilgang.
Et annet alternativ er å kreve innlogging med fingeravtrykk..
Les mer på P4


Les mer om:
Netflix, HBO, Bloomberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , slutt, strømme-snylting
VG - 02 okt. 19 kl. 11:20

Kveldens travtips: V75-banker strøket

VGs travekspert, Anders Olsbu, endte til slutt opp med Montego Bay som eneste holdepunkt i V75-omgangen på Bjerke Travbane i kveld, etter at Jackson Avery ble strøket i morges..

Aftenposten - 10 jan. 20 kl. 07:25

Forbrukerrådet krever opprydning blant useriøse strømselskaper

Forbrukerrådet vil ha slutt på lureavtaler og hemmelige priser i strømmarkedet. Nå krever de en opprydning..

NRK - 13 april 20 kl. 08:08

Over 3000 fortsatt uten strøm

Minst 6000 husstander i Trøndelag var mandag morgen uten strøm. Klokka 08 har under halvparten fått strømmen tilbake. Det viser hjemmesiden til strømleverandøren Tensio.

P4 - 27 april 20 kl. 19:52

Historisk lave strømpriser

Det er historisk lave strømpriser nå. På Forbrukerrådet sin strømportal er det nå flere strømselskap som tilbyr kontrakter der du får betalt for å bruke strøm. I følge NVE er det 20 år siden strømprisene var like lave, melder NRK, og de tror prisene vil holde seg slik lenge..

NRK - 09 feb. 20 kl. 17:31

Bare en uten strøm i Skien

De over 600 kundene som var uten strøm i Skien, har nå fått strømmen tilbake med unntak av en. I alt 279 av Skagerak Energis kunder i Vestfold og Telemark er strømløse. Flest strømløse er det i Porsgrunn med 75 og Sandefjord med 64..

VG - 03 okt. 19 kl. 14:00

«Naving» er ren snylting!

Det er helt uforståelig for meg at en voksen og arbeidsfør person klager på at NAV  ikke  vil gi stønad for at en arbeidssøker skal sitte hjemme på rumpa mens det brukes måneder på å søke den perfekte jobb. Hva er i veien for at arbeidsledige kan ta midlertidige jobber i yrker som ikke krever alt for mye fagutdannelse mens de søker ny jobb?.

P4 - 27 juni 20 kl. 12:16

Vet ikke hva strømmen vil koste

Fire av ti nordmenn vet aldri hva strømmen vil koste før strømregningen kommer. Det viser en undersøkelse Norstat har gjort for strømm-app-selskapet Tibber, skriver Nettavisen. Den viser også at en av tre sier strømmen utgjør en betydelig andel av de månedelig utgiftene.

NRK - 15 sep. 19 kl. 18:21

Nye strømbrudd

Nye feil har ført til ytterligere strømbrudd. Det er akkurat nå over 3500 strømkunder uten strøm i Agder. Arendal, Grimstad, Åmli og Tvedestrand er hardest rammet..

P4 - 29 sep. 19 kl. 23:18

Omfattede strømbrudd på Tenerife

Nesten én million mennesker på den spanske øya Tenerife mistet strømmen under et omfattende strømbrudd i ettermiddag. Strømbruddet rammet nesten hele øya, som jo også er svært populær blant rusiter. Nå i kveld har rundt to tredeler av øya fått strømmen tilbake.

NRK - 13 april 20 kl. 03:30

Minst 6000 uten strøm i Trøndelag

Minst 6000 har mistet strømmen flere steder i Trøndelag. Det viser hjemmesiden til strømleverandøren Tensio natt til mandag. De jobber med å finne feil i strømnettet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne døde i dag etter et fall fra en berg-og-dalbane i en fornøyelsespark nord i Frankrike. Parken hadde også en lignende hendelsen i 2009 sier en talsperson for parken til CNN..

P4 - 1 time siden

Siktet etter Floyd-drapet - politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er nå løslatt fra fengselet. Det bekrefter fengselet i Hennepin County i følge The Guardian. George Floyd døde 25.

P4 - 1 time siden

Israel med motangrep på Hamas

Det israelske luftforsvaret angrep i kveld mål knyttet til Hamas på Gazastripen. Bakgrunnen er at to raketter og ett «prosjektil» ble avfyrt mot Israel tidligere i dag. Luftangrepet var rettet mot Hamas underjordiske terrorinfrastruktur opplyser det israelske forsvaret.

P4 - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud

På grunn av en økning i antallet koronatilfeller i Iran har myndighetene nå innført et påbud om å bruke maske innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Men meningsmeålinger viser at mange iranere ikke tar pandemien på alvor, og det er mange som går rundt uten maske i Teheran melder NTB. I dag ble det registrert 163 nye dødsfall som følge av koronaviruset i landet...

P4 - 1 time siden

Turister måtte hjelpes ned fra fjellet

To turister på fjelltur ved Moskenes i Nordland måtte hjelpes ned av Røde Kors etter at de gikk seg fast i bratt terreng. I følge politiet i Nordland befant turistene seg mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet. Nå er turistene trygt nede igjen, melder politiet..

P4 - 2 timer siden

Frankrike vil ikke forby Huawei

Frankrike kommer ikke til å innføre et totalforbud mot å bruke utstyr fra kinesiske Huawei i 5G-nettet. Men mobiloperatørene blir bedt om å unngå Teleteknologiselskapet. Det sier lederen for det franske cybersikkerhetsbyrået ANSSI, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

P4 - 3 timer siden

Mann savnet i Oslo

En 23 år gammel mann er savnet i Oslo. Frivillige leter etter mannen som har vært savnet siden i går formiddag. Det antas at han befinner seg rundt Songsnvann / Ullevålseter.

P4 - 3 timer siden

Stoltenberg: - Åpen og direkte diskusjon med Trump

USAs president sa han var misfornøyd, og det var en åpen og direkte diskusjon. Det sier Nato-sjef Jens Stoltenberg i et intervju med TV2 om hva som skjedde da USAs president Donald Trump truet med å trekke USA ut av NATO. Han sier han har brukt tid på å få et godt arbeidsforhold til Trump, særlig ettersom USA er Natos største bidragsyter..

P4 - 4 timer siden

Ordførerens hus utsatt for steinkasting og tyveri

De siste årene har ordføreren i Sandefjord blitt utsatt for steinkasting, tyveri og andre ting forteller han til Dagbladet. Han legger til at de tidligere hendelsene ikke har vært av samme karakter som det han opplevde i natt da huset ble tent på. Politiet etterforsker hendelsen som mordbrann.

P4 - 4 timer siden

Prioriterer homofile flyktninger

Regjeringen vil nå for første gang prioritere lesbiske, homofile, bifile og transpersoner både som gruppe og som individ ved uttak av såkalte kvoteflyktninger eller overføringsflyktninger. I nærmere 70 land er homofili kriminelt og de som bryter med normer for kjønn og seksualitet kan bli utsatt for forfølgelse og diskriminering i hjemlandet sitt. Det kan gi rett til beskyttelse i Norge skriver regjeringen i en pressemeldling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt