P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 21:35

P4 - 09 Nov 19 kl. 18:47

Vil ha slutt på strømme-snylting

Flere store strømmetjenester går nå sammen for å få en slutt på at folk deler passord og låner bort kontoene sine til hverandre.
Tjenester som Netflix og HBO taper iføkge Bloomberg rundt 60 milliader kroner på passorddeling og piratkopiering bare i år.
Én mulig løsning er å kreve at folk må bytte passord regelmessig, eller at de må motta en kode på mobilen for fortsatt å ha tilgang.
Et annet alternativ er å kreve innlogging med fingeravtrykk..
Les mer på P4


Les mer om:
Netflix, HBO, Bloomberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , slutt, strømme-snylting
VG - 02 Oct 19 kl. 11:20

Kveldens travtips: V75-banker strøket

VGs travekspert, Anders Olsbu, endte til slutt opp med Montego Bay som eneste holdepunkt i V75-omgangen på Bjerke Travbane i kveld, etter at Jackson Avery ble strøket i morges..

VG - 03 Oct 19 kl. 14:00

«Naving» er ren snylting!

Det er helt uforståelig for meg at en voksen og arbeidsfør person klager på at NAV  ikke  vil gi stønad for at en arbeidssøker skal sitte hjemme på rumpa mens det brukes måneder på å søke den perfekte jobb. Hva er i veien for at arbeidsledige kan ta midlertidige jobber i yrker som ikke krever alt for mye fagutdannelse mens de søker ny jobb?.

NRK - 15 Sep 19 kl. 18:21

Nye strømbrudd

Nye feil har ført til ytterligere strømbrudd. Det er akkurat nå over 3500 strømkunder uten strøm i Agder. Arendal, Grimstad, Åmli og Tvedestrand er hardest rammet..

P4 - 29 Sep 19 kl. 23:18

Omfattede strømbrudd på Tenerife

Nesten én million mennesker på den spanske øya Tenerife mistet strømmen under et omfattende strømbrudd i ettermiddag. Strømbruddet rammet nesten hele øya, som jo også er svært populær blant rusiter. Nå i kveld har rundt to tredeler av øya fått strømmen tilbake.

Klartale - 16 Sep 19 kl. 14:56

Vil ha slutt på at elsparkesykler ligger strødd

Folk slenger fra seg elsparkesykler der folk skal gå. Det må utleierne gjøre noe med, sier samferdselsministeren..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 17:10

Vond smell for Fløya: Tapte toppkamp og ga fra seg serieledelsen

Fløya fikk en strålende start på kampen, men tapte til slutt 1–3 hjemme mot Gjelleråsen..

Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 22:01

Strålevernet sjekker mulig stråling i Norge etter eksplosjon i Russland

Strålevernet undersøker om eksplosjonen i Russland har økt strålefaren i Norge. Russere oppfordres til å drikke jod..

Klartale - 04 Aug 19 kl. 23:51

– Det må bli slutt på hatet

29 mennesker er drept i to masseskytinger i USA. Det skjedde på et døgn. President Donald Trump vil ha slutt på dette..

P4 - 09 Aug 19 kl. 18:51

Stort strømbrudd i Storbritannia

Strømmen skal ha kommet til flere steder i Storbritannia. Tidligere i kveld rammet et massivt strømbrudd store deler av London og sørøstlige deler av Storbritannia, ifølge BBC. Strømbruddet har blant annet påvirket tog, flyplasser og trafikklys..

VG - 22 Sep 19 kl. 19:53

Frisparkperle sendte Strømsgodset opp fra bunnplassen

(Tromsø-Strømsgodset 0–0). Mikkel Maigaard ga Strømsgodset en meget viktig seier med et herlig frispark. Med ni poeng på de siste fire kampene har Strømsgodset løftet seg opp fra jumboplassen i Eliteserien..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 14 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 1 time siden

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..

P4 - 1 time siden

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

P4 - 2 timer siden

Nav kjente til straffesaker

Nav var allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Det skriver arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i sine svar til kontrollkomiteen. Først i august skal Hauglie ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Over 800 søkere til 24 stillinger

Det var nesten 35 søkere per stilling da politiet i Oslo lyste ut patruljestillinger. Det skriver Politiforum som har fått innsyn i søkertallene på jobbene i sentrum og på østkanten. Tallene tilsvarer to hele studentkull fra Politihøgskolen..

P4 - 2 timer siden

Henla anmeldelse mot Kopseng

En av de to siste anmeldelsene mot voldtektsdømte Julio Kopseng er henlagt. Det opplyser politiet til Dagbladet. Kopseng soner en forvaringsdom for overgrep mot 19 kvinner, og i forrige uke ble han dømt for å ha voldtatt ytterligere to kvinner.

P4 - 2 timer siden

Sikkerhetsrådgiver: – Upassende

- Telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president var upassende. Det sa Ukraina-ekspert i USAs nasjonale sikkerhetsråd, Alexander Vindman, da han vitnet i riksrettsgranskingen i Representantenes hus i dag. Høringen startet etter telefonsamtalen der Trump ba Ukrainas president etterforske den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden og hans sønn.

P4 - 3 timer siden

Flere biler kjørte i hull

Minst fem biler har kjørt i et eller flere hull på fylkesvei 213 ved Moelv. Det er ikke meldt om store skader foreløpig, mopplyser politiet i Innlandet..

P4 - 4 timer siden

Avviser dom fra 2017

En EU-dom om en trygdesak fra 2017 angår ikke dagens NAV-skandale. Det mener arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Regjeringen var involvert i saken der kvinnen som hadde mistet trygdeytelsene vant fram.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt