NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 21:25

NRK - 19 Sep 19 kl. 18:23

Vil ha omval i Evenes

Listetopp Knut Erik Hansen (SV) vil ha omval i Evenes kommune etter det blei oppdaga avvik i oppteljinga av stemmer. I den nye oppteljinga i dag viser det eit avvik på 27 av førehandsstemmene. I tillegg fann dei seks nye kommunevalstemmer..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Knut Erik Hansen, Evenes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , omvali , Evenes
NRK - 13 Feb 20 kl. 09:00

Anbefaler Evenes

Forsvarsjef Haakon Bruun-Hanssen mener de nye marine overvåkingsflyene P8 bør plasseres på Evenes til den permanente basen på Evenes er klar. Forsvarsjefen gir sitt råd til forsvarsminister Bakke-Jensen i dag. De første flyene kommer til Norge i 2022.

NRK - 30 Sep 19 kl. 21:44

Vil ikke godkjenne Evenes-valg

Valgstyret anbefaler av kommunestyrevalget i Evenes ikke godkjennes. Det er konklusjonen etter at valgstyret i Evenes hadde møte mandag. For to uker siden ble det oppdaget flere avvik i valgresultatet.

NRK - 08 Oct 19 kl. 11:18

Evenes-valget er godkjent

Kommunestyret i Evenes godkjenner årets valg til tross for funn av minst 26 avvik. Det ble avgjort med 13 av 17 stemmer..

Klartale - 19 Sep 19 kl. 08:45

Alvorlige feil ved valget i Evenes

Valget til kommunestyre i Evenes i Nordland bør ikke godkjennes. Det mener valgstyret..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 19:00

Evenes er svært dårlig egnet som base for de maritime flyene | Jacob Børresen

At utbyggingen av Evenes blir enda betydelig dyrere, er det eneste som er sikkert..

NRK - 13 Feb 20 kl. 09:00

P8-flyene får Evenes som base

Forsvarsjef Haakon Bruun-Hanssen har avgjort at de marine overvåkingsflyene P8 skal plasseres på Evenes når det første flyene kommer i 2022. Forsvarsjefen har i dag orientert forsvarsministeren om dette..

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 09:13

Forsvarssjefen: Overvåkingsfly bør plasseres på Evenes

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen mener de nye marine overvåkingsflyene P8 bør plasseres midlertidig på Evenes før basen der er ferdig, melder NRK..

NRK - 13 Feb 20 kl. 09:00

P-8-flyene får Evenes som base

Forsvarsjef Haakon Bruun-Hanssen har avgjort at de nye marine overvåkingsflyene P-8 Poseidon skal plasseres på Evenes flybase ved Narvik når de første flyene kommer i 2022. Forsvarsjefen har i dag orientert forsvarsministeren om dette..

P4 - 30 Sep 19 kl. 22:35

Godkjenner ikke valg i Evenes

Valget i Evenes kommune bør ikke godkjennes. Det er anbefalingen fra valgstyret etter at de hadde møte i kveld, melder NRK. Rådmannen har funnet 26 avvik i valgresultatet.

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 05:41

Norwegian-fly på vei til Bardufoss måtte lande på Evenes

Et Norwegian-fly med 134 passasjerer om bord på vei til Bardufoss måtte lande på Evenes på grunn av indikasjoner på teknisk feil, melder Fremover..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 30 minutter siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 30 minutter siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 30 minutter siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 1 time siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 1 time siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.

NRK - 1 time siden

52 nye koronadødsfall i Frankrike

Det er registrert 52 nye dødsfall som følge av covid-19 i Frankrike det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter. Det er niende dag på rad at dødstallet er under 100, og totalt er det nå registrert 28.714 koronadødsfall, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Politimann arrestert i Minnesota

Politmannen Derek Chauvin, som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse, er pågrepet, opplyser lokale myndigheter i Minnesota..

NRK - 2 timer siden

Ønsker mer «omvendt voldsalarm»

Justisminister Monica Mæland (H) ønsker å senke terskelen for å ilegge omvendt voldsalarm, og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. Omvendt voldsalarm betyr at voldsutøvere forbys å oppholde seg bestemte steder..

NRK - 2 timer siden

Slått ned i sentrum

En person er slått ned etter et slagsmål mellom flere personer i Kristiansand sentrum. Ambulanse og politi er på stedet. Politiet leter etter gjerningspersonene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt