NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:27

NRK - 19 Sep 19 kl. 18:23

Vil ha omval i Evenes

Listetopp Knut Erik Hansen (SV) vil ha omval i Evenes kommune etter det blei oppdaga avvik i oppteljinga av stemmer. I den nye oppteljinga i dag viser det eit avvik på 27 av førehandsstemmene. I tillegg fann dei seks nye kommunevalstemmer..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Knut Erik Hansen, Evenes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , omvali , Evenes
NRK - 30 Sep 19 kl. 21:44

Vil ikke godkjenne Evenes-valg

Valgstyret anbefaler av kommunestyrevalget i Evenes ikke godkjennes. Det er konklusjonen etter at valgstyret i Evenes hadde møte mandag. For to uker siden ble det oppdaget flere avvik i valgresultatet.

NRK - 08 Oct 19 kl. 11:18

Evenes-valget er godkjent

Kommunestyret i Evenes godkjenner årets valg til tross for funn av minst 26 avvik. Det ble avgjort med 13 av 17 stemmer..

Klartale - 19 Sep 19 kl. 08:45

Alvorlige feil ved valget i Evenes

Valget til kommunestyre i Evenes i Nordland bør ikke godkjennes. Det mener valgstyret..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 19:00

Evenes er svært dårlig egnet som base for de maritime flyene | Jacob Børresen

At utbyggingen av Evenes blir enda betydelig dyrere, er det eneste som er sikkert..

P4 - 30 Sep 19 kl. 22:35

Godkjenner ikke valg i Evenes

Valget i Evenes kommune bør ikke godkjennes. Det er anbefalingen fra valgstyret etter at de hadde møte i kveld, melder NRK. Rådmannen har funnet 26 avvik i valgresultatet.

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 05:41

Norwegian-fly på vei til Bardufoss måtte lande på Evenes

Et Norwegian-fly med 134 passasjerer om bord på vei til Bardufoss måtte lande på Evenes på grunn av indikasjoner på teknisk feil, melder Fremover..

VG - 19 Sep 19 kl. 18:16

Omtelling avslørte flere feil i Evenes – SV vil ha omvalg

Etter omtelling i Evenes har man funnet flere avvik. SV krever nå omvalg..

P4 - 08 Oct 19 kl. 11:24

Godkjenner valg i Evenes

Årets valg i Evenes blir godkjent til tross for at det er funnet minst 26 avvik. Det har kommunestyret kommet fram til med 13 av 17 stemmer, melder NRK. Det ble blant annet funnet 22 flere forhåndsstemmer i urnene enn det var kryss i manntallet.

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 19:21

Omtelling avdekket flere feil i Evenes – SV krever omvalg

Flere feil er funnet i forbindelse med kommunevalget i Evenes i Nordland. Etter omtellingen torsdag har valgstyret funnet seks nye stemmer..

NRK - 05 Sep 19 kl. 00:57

Norwegian-fly måtte lande

Et Norwegian-fly på vei til Bardufoss, måtte lande på Evenes, ifølge avisa Fremover. Årsaken skal ha vært at piloten skal ha fått indikasjoner på en teknisk feil, og dermed foretatt en «sikkerhetslanding», opplyser lufthavnsjefen på Evenes til avisa..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 30 minutter siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 45 minutter siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 1 time siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..

NRK - 1 time siden

USA skjerper sanksjonene mot Cuba

USA skjerper sanksjonene mot Cuba, forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Haukland er ny leder i KrFU

KrFUs landsmøte valgte enstemmig inn 22 år gamle Edel-Marie Haukland fra Bodø som ny leder for ungdomspartiet. Det skriver avisa Dagen..

NRK - 2 timer siden

DUP vurderer å støtte utsettelse

Det demokratiske unionistpartiet (DUP) vurderer å støtte en utsettelse av avstemningen om brexitavtalen statsminister Boris Johnsons har inngått med EU, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Europris tilbakekaller tyggebein

Etter funn av emballasjebånd av plast i tyggebeinet MaxDog trekker Europris tilbake produktet. Emballasjebåndet har kommet med i produksjonen av tyggebeinet, og hunder kan få i seg plast, skriver Mattilsynet på sine nettsider..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt