NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 05:18

NRK - 23 May 19 kl. 20:00

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, E18

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha ny , E18, ferdig, til, fristen
Aftenposten - 18 Jan 19 kl. 15:23

Kan stå ferdig om fem år

Det nye vikingskipsmuseet på Bygdøy, til 1,7 milliarder kroner, kan stå ferdig i 2025..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 10:05

Ransakelsen av Waras hus er ferdig

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er lørdag ferdig med ransakelsen av huset til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp), ifølge NRK..

Dagbladet - 09 Jun 19 kl. 19:56

1500 nye boliger står ferdig innen 2025

Etter at Bispevika Nord er ferdig i 2020/2021, begynner OSU på leilighetene i Bispevika Sør. Første salgstrinn legges ut i høst..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 14:41

PST ferdig med spionetterforskning mot russer

Saken mot den spionmistenkte russeren som oppførte seg merkelig på Stortinget, er ferdig etterforsket, melder Politiets sikkerhetstjeneste (PST)..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 13:35

Nordmann trolig ferdig i NHL-klubb

Andreas Martinsen er trolig ferdig i Chicago Blackhawks, melder TV 2..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 10:37

Ransakelsen av Waras hus er ferdig. Nå får familien flytte hjem.

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er lørdag ferdig med ransakelsen av huset til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp), ifølge NRK..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 10:37

Ransakelsen av Waras hus er ferdig. Familien kan flytte hjem.

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) ble fredag ferdig med ransakelsen av huset til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp), ifølge familiens advokat..

P4 - 26 Jun 19 kl. 13:12

Hjelmeset ferdig i skiskytterforbundet

Odd-Bjørn Hjelmeset er ferdig i jobben som idretts- og markedssjef i skiskytterforbundet. Den tidligere langrennsløperen hadde egentlig avtale frem til OL i 2022, men partene har blitt enige om en sluttavtale, skriver VG..

Aftenposten - 23 May 19 kl. 15:42

Bekrefter at han er ferdig i Salzburg

Fredrik Gulbrandsen (26) er ferdig i østerrikske Salzburg etter tre sesonger. Nå er spissen på utkikk etter en ny klubb..

NRK - 03 Apr 19 kl. 17:35

Ferdig med sprenging ved E6

Vegvesenet er ferdig med å sprenge i fjellsida over E6 i Elstadkleiva i Ringebu. Nå begynner arbeidet med å utføre nødvendig rensking av fjellsida for å fjerne mindre steiner og løst fjell. Det er fortsatt ikke klart når E6 åpner for trafikk igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

«Humberto» blir en orkan

Den tropiske stormen «Humberto» er oppgradert til å være en orkan. ifølge meteorologer i USA. Den er foreløpig ventet å ikke treffe land.

NRK - 15 minutter siden

Venezuela-meklinger avsluttes

Samtalene mellom opposisjonen og president Maduro i Venezuela har feilet, ifølge opposisjonen. Formålet med samtalene var å finne en løsning på den politiske krisa i landet, melder Reuters. Det norske utenriksdepartementet har ledet samtalene..

NRK - 1 time siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 2 timer siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 3 timer siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 3 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 4 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 5 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 5 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 7 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt