NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 22:19

NRK - 23 May 19 kl. 20:00

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, E18

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha ny , E18, ferdig, til, fristen
Aftenposten - 18 Jan 19 kl. 15:23

Kan stå ferdig om fem år

Det nye vikingskipsmuseet på Bygdøy, til 1,7 milliarder kroner, kan stå ferdig i 2025..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 10:05

Ransakelsen av Waras hus er ferdig

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er lørdag ferdig med ransakelsen av huset til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp), ifølge NRK..

Dagbladet - 09 Jun 19 kl. 19:56

1500 nye boliger står ferdig innen 2025

Etter at Bispevika Nord er ferdig i 2020/2021, begynner OSU på leilighetene i Bispevika Sør. Første salgstrinn legges ut i høst..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 14:41

PST ferdig med spionetterforskning mot russer

Saken mot den spionmistenkte russeren som oppførte seg merkelig på Stortinget, er ferdig etterforsket, melder Politiets sikkerhetstjeneste (PST)..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 13:35

Nordmann trolig ferdig i NHL-klubb

Andreas Martinsen er trolig ferdig i Chicago Blackhawks, melder TV 2..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 10:37

Ransakelsen av Waras hus er ferdig. Nå får familien flytte hjem.

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er lørdag ferdig med ransakelsen av huset til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp), ifølge NRK..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 10:37

Ransakelsen av Waras hus er ferdig. Familien kan flytte hjem.

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) ble fredag ferdig med ransakelsen av huset til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp), ifølge familiens advokat..

Aftenposten - 23 May 19 kl. 15:42

Bekrefter at han er ferdig i Salzburg

Fredrik Gulbrandsen (26) er ferdig i østerrikske Salzburg etter tre sesonger. Nå er spissen på utkikk etter en ny klubb..

NRK - 03 Apr 19 kl. 17:35

Ferdig med sprenging ved E6

Vegvesenet er ferdig med å sprenge i fjellsida over E6 i Elstadkleiva i Ringebu. Nå begynner arbeidet med å utføre nødvendig rensking av fjellsida for å fjerne mindre steiner og løst fjell. Det er fortsatt ikke klart når E6 åpner for trafikk igjen..

Aftenposten - 27 Feb 19 kl. 10:12

Nordens lengste jernbanetunnel ferdig boret

Boring av tunnel med maskiner har vist seg som en meget god metode, sier Bane Nor-leder etter at tunnelen til Follobanen nå er ferdig boret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 15 minutter siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 30 minutter siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..

NRK - 45 minutter siden

Plan mot vold i nære relasjoner

Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet. Den nye handlingsplanen skal ha en egen del om vold og overgrep i samiske samfunn..

NRK - 1 time siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 1 time siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 2 timer siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 2 timer siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt