NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 20:42

NRK - 02 nov. 19 kl. 12:05

Vil ha frihandel mellom India og EU

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil ha en frihandelsavtale mellom India og EU. De sa hun etter et to dager langt besøk i New Delhi. EU og India innledet forhandlinger i 2007, men samtalene brøt sammen i 2012..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Angela Merkel, India, EU, New Delhi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , frihandel, mellom, Indiaog EU
Aftenposten - 04 nov. 19 kl. 05:39

Mens Trump øker tollen og starter handelskriger, omfavner amerikanere flest frihandel som aldri før

Republikanere og demokrater er uenige om mye, men ikke om verdien av frihandel..

P4 - 02 nov. 19 kl. 14:51

Ønsker avtale mellom India og EU

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil en frihandelsavtale mellom India og EU. Da hun avsluttet sitt todagersbesøk i New Delhi i dag sa Merkel at hun ser for seg større tyske investeringer i miljøvennlig teknologi i India. EU og India innledet forhandlinger i 2007, men samtalene brøt sammen i 2012..

P4 - 11 juni 20 kl. 08:47

Over 10 000 nye smittede i India

Etter en veldig streng nedstenging, har India nå begynt å åpne opp igjen - det har ført til en stor smitteøkning. Nesten 10.000 nye tilfeller er registrert det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter, ifølge NTB.

NRK - 03 sep. 20 kl. 06:59

Smitten øker i India

I India er det registrert nær 84 000 koronasmitta og over eitt tusen dødsfall siste døgn. Dette er det høgaste talet på eitt døgn i India til no. 3,85 millionar indarar er registrert smitta.

NRK - 02 aug. 19 kl. 07:03

India avviser tilbud fra Trump

India avviser igjen president Trumps tilbud om å mekle mellom India og Pakistan i Kashmir-konflikten, skriver nyhetsbyrået AP. Den indiske utenriksministeren skal ha formidlet dette til sin amerikanske motpart, Mike Pompeo, under et møte i Bangkok..

Aftenposten - 31 mai 20 kl. 16:07

Slik ble Kinas leder hyllet i India i fjor. Nå kan de to landene stå på randen av en væpnet konflikt.

Både Kina og India har flyttet et stort antall soldater til den omstridte grensen mellom landene. Kinesiske soldater skal ha tatt seg flere kilometer inn i et område India anser som sitt, ifølge indiske medier..

NRK - 03 sep. 20 kl. 07:13

India forbyr flere kinesiske apper

India forbyr ytterligere 118 kinesiske apper. I denne runden forbys blant annet mobilversjonen av skytespillet PUBG, som brukes av millioner av indere. Spenningen mellom Kina og India har økt som følge av sammenstøt ved grensa i juni..

NRK - 14 aug. 19 kl. 13:14

– Pakistan vil svare India

Statsministeren i Pakistan lovar at dei vil respondere dersom India gjer noko angåande Kashmir, melder AFP. Det er auka spenning om grenseområdet, og både Kina, India og Pakistan gjer krav på Kashmir..

NRK - 12 mars 20 kl. 01:46

India avlyser alle turistbesøk

India kansellerer alle turistvirsum fram til 15. april. Alle tilreisende som kommer fra sju land som er hardt rammet av smitten, vil bli internert, opplyser myndighetene ifølge nyhetsbyrået AFP.

NRK - 05 aug. 19 kl. 08:05

India opphever spesialstatus

India opphever Kashmirs spesialstatus i grunnloven, skriver Reuters. Kashmir har vært en autonom region i India, og det har vært begrensninger på hvem som har fått lov til å kjøpe boliger i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 8000 nye tilfeller i Frankrike

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 8051 nye tilfeller av koronasmitte i Frankrike, melder Reuters. Det er nesten dobbelt så mange som i går, da det ble registrert 4070 nye smittetilfeller. Over 540.

NRK - 45 minutter siden

Russisk historiker dømt til 13 år

Den russiske historikeren Yuri Dmitriev er dømt til 13 års fengsel for seksuelle overgrep mot sin adoptiv-datter, melder Reuters. Han ble opprinnelig dømt til tre og et halvt års fengsel. Dmitriev og hans støttespillere mener anklagene er falske..

NRK - 45 minutter siden

Anbefaler nye regioner som røde

Folkehelseinstittutet anbefaler at regionene Blekinge og Södermanland i Sverige og den finske regionen Helsingfors/Nyland blir røde, og at det dermed innføres innreisekarantene for regionene. FHI anbefaler også å gjøre Päijät-Häme i Finland gult..

NRK - 1 time siden

Søker etter kvinne på Korgfjellet

Politiet søker etter en kvinne i 50-årene som skal ha problemer med å komme seg ned fra Korgfjellet. Politi- og redningshunder er satt inn i søket. Politiet opplyser at redningsmannskap snart skal være på plass.

NRK - 1 time siden

Biden offentliggjør selvangivelse

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har offentliggjort sin selvangivelse for 2019. Den viser ifølge Reuters at ekteparet Biden betalte over 346.000 dollar i skatt i 2019.

NRK - 1 time siden

Kraftig smitteøkning i Kristiansund

Møre og Romsdal har minst smitte av alle fylkene i hele landet, men nå er smittesituasjonen i Kristiansund blitt krevende etter at seks personer har testa positivt for korona..

NRK - 1 time siden

15 barnehagebarn i karantene

Én ansatt i Øvre Toppenhaug barnehage på Bærums Verk er bekreftet smittet av covid-19, skriver Budstikka. Alle barn og ansatte ved barnehagen er satt i karantene..

NRK - 1 time siden

Biden offentliggjør skattemelding

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har offentliggjort skattemeldingen for 2019. Skattemeldingen viser at han og kona Jill Biden hadde en inntekt på nær 985.000 dollar i 2019, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Dovre

Det er satt i gang leteaksjon etter at en 69 år gammel kvinne ikke kom hjem etter fjelltur i Dovre. Det melder politiet på Twitter. Røde Kors og Norske redningshunder er varslet i forbindelse med søket..

NRK - 1 time siden

Biden vil offentliggjøre skattetall

Demokratenes presidentkandidat vil ifølge Reuters offentliggjøre sin skattemelding for 2019 i løpet av tirsdag. Bidens valgkamp-apparat sier også at Trumps kampanje har bedt om at korondødsfallene i landet ikke nevnes under nattens president-debatt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt