NRK > Nyheter

Thursday, 20 February, 19:44

NRK - 02 Nov 19 kl. 12:05

Vil ha frihandel mellom India og EU

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil ha en frihandelsavtale mellom India og EU. De sa hun etter et to dager langt besøk i New Delhi. EU og India innledet forhandlinger i 2007, men samtalene brøt sammen i 2012..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Angela Merkel, India, EU, New Delhi

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , frihandel, mellom, Indiaog EU
P4 - 02 Nov 19 kl. 14:51

Ønsker avtale mellom India og EU

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil en frihandelsavtale mellom India og EU. Da hun avsluttet sitt todagersbesøk i New Delhi i dag sa Merkel at hun ser for seg større tyske investeringer i miljøvennlig teknologi i India. EU og India innledet forhandlinger i 2007, men samtalene brøt sammen i 2012..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 05:39

Mens Trump øker tollen og starter handelskriger, omfavner amerikanere flest frihandel som aldri før

Republikanere og demokrater er uenige om mye, men ikke om verdien av frihandel..

NRK - 02 Aug 19 kl. 07:03

India avviser tilbud fra Trump

India avviser igjen president Trumps tilbud om å mekle mellom India og Pakistan i Kashmir-konflikten, skriver nyhetsbyrået AP. Den indiske utenriksministeren skal ha formidlet dette til sin amerikanske motpart, Mike Pompeo, under et møte i Bangkok..

E24 - 02 Nov 19 kl. 12:10

Merkel vil ha frihandelsavtale mellom India og EU

Tysklands regjeringssjef Angela Merkel tok til orde for en frihandelsavtale mellom India og EU da hun avsluttet sitt todagersbesøk i New Delhi lørdag..

Klartale - 16 Jul 19 kl. 10:29

Minst 40 kan være fanget under bygning i India

Mellom 40 og 50 mennesker kan være fanget under en bygning. Den raste sammen i Mumbai i India..

NRK - 08 Aug 19 kl. 11:21

Pakistan stenger toglinje til India

Pakistans jernbaneminister, Sheikh Rashid Ahmed, har bestemt at jernbanen som går mellom Pakistan og India skal stenges, melder Reuters. Dette kommer som en respons på Indas vedtak om å fjerne en grunnlovsparagraf som gir Kashmir spesialstatus..

Aftenposten - 21 Dec 19 kl. 07:18

Ytterligere fem personer har mistet livet under protester i India

En åtte år gammel gutt og fire demonstranter er drept i sammenstøt mellom politi og demonstranter under protestene mot en ny statsborgerskapslov i India..

Aftenposten - 21 Dec 19 kl. 07:18

Dødstallene stiger etter nye sammenstøt i India

Seks demonstranter døde fredag i India i nye sammenstøt mellom demonstranter og politi. 15 personer er drept i protester mot en omstridt statsborgerskapslov..

NRK - 24 Jan 20 kl. 05:13

India på innvandrertoppen

India er det landet utenfor EØS det kommer flest innvandrere til Norge fra. De siste fem årene har 14.058 personer fra India fått oppholdstillatelse.

NRK - 18 Aug 19 kl. 17:58

4000 pågrepet i Kashmir

Totalt 4000 personer er arrestert i Kashmir siden selvstyret ble opphevet for to uker siden. Situasjonen i regionen, den eneste i India med muslimsk folkeflertall, er fortsatt svært spent. Kashmir har vært delt mellom India og Pakistan siden 1947..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Nye fredssamtalar i Libya

Regjeringa i Libya tar opp igjen fredssamtalane, etter at dei trakk seg tysdag. Den FN-støtta regjeringa er tilbake ved forhandlingsbordet..

NRK - 30 minutter siden

400 tonn egg kan bli grisefôr

Nortura har fått grønt lys til å bruke 400 tonn egg til grisefôr, skriv Nationen. Egga blir omregulerte til såkalla miljøfôr. Ifølge Nortura skal det ikkje vere mogleg å bruke opp egga på andre måter før dei blir for gamle..

NRK - 45 minutter siden

Ny direktør for Helse Vest

Inger Cathrine Bryne blir ny direktør for Helse Vest. Helse Vest har ansvaret for spesialisthelsetjenestene i helsevesenet. Bryne er i dag administrerande direktør i Helse Stavanger..

NRK - 30 minutter siden

Får millionar til Alzheimer-senter

Nobelprisvinnarane Edvard og May-Britt Moser skal drive eit nasjonalt senter for forskning på demenssjukdommen Alzheimer. Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen 22,5 millioner kroner til senteret..

NRK - 45 minutter siden

Menn med våpen i Trondheim

Tre menn i 20-årene ble pågrepet etter å ha blitt observert med våpen i sentrum av Trondheim. Da de ble pågrepet, fant politiet våpen i bilen. Politet var bevæpnet under pågripelsen..

NRK - 1 time siden

Samde om regjering i Sør-Sudan

Dei politiske rivalane Salva Kiir og Riek Machar er samde om å danne ei ny koalisjonsregjering i Sør-Sudan, etter ein krig som har kosta minst 380.000 menneskeliv. Sør-Sudan er verdas nyaste stat..

NRK - 1 time siden

Stone dømt til over 3 år i fengsel

Tidlegare Trump-rådgjevar Roger Stone er dømt til litt over tre år i fengsel, og til å betale 20.000 dollar. Stone er mellom anna kjent skyldig i å ha loge for Kongressen under Russland-etterforskinga.

NRK - 1 time siden

Knivstikking i London ikkje terror

Knivstikkinga i London var ikkje terror, seier politiet. Ein mann i 70-åra vart stukken med kniv i ein moske i London i dag. Mannen vart frakta til sjukehus, men livet hans er ikkje i fare.

NRK - 1 time siden

Sjå Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Klagar til EFTA om Y-blokka

Den norske stat blir klaga inn for frihandelsforbundet EFTA for praktiseringa av regelverket i prosessen rundt samling av sjukehusa på Ullevål og Gaustad i Oslo og rivinga av Y-blokka. Klagarane meiner det mellom anna manglar konsekvensutredningar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt