NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 16:22

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:38

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Trondheim, Khrono

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , bedre, kontroll, fadderuka
NRK - 17 Aug 19 kl. 15:52

Skyteklubber vil ha bedre kontroll

Flere skyteklubber ønsker seg bedre bakgrunnssjekker av kursdeltagere. – Instruktører føler seg av og til utrygge, for de vet ikke hvem de nye medlemmene er, sier Lars Kristian Sundtoft i Birkenes og Lillesand sportsskytterlag til VG..

Klartale - 17 Apr 19 kl. 11:58

Hver femte førerhund blir angrepet

Folk må ha bedre kontroll på hundene sine, sier Blindeforbundet..

P4 - 04 Sep 19 kl. 12:56

– Har kontroll på det vi kan ha kontroll på

– Norge har kontroll på det vi kan ha kontroll på. Det forsikret utenriksminister Ine Eriksen Søreide da hun møtte flere aktører fra norsk næringsliv for å diskutere status og konsekvenser for Norge ved en Brexit. I Storbritannia hersker det fullt politisk kaos om når og hvordan utmeldingen fra EU, og dermed også EØS vil skje.

P4 - 20 Aug 19 kl. 20:43

Studenter dopet ned

Flere studenter skal ha blitt dopet ned under fadderuka i Oslo. I dag har fadderstyret ved BI i Oslo lagt ut en advarsel på Facebook der de ber studenter være ekstra oppmerksomme, fordi dette kan potensielt være livstruende. Politiet i Oslo sier til TV2 at de ikke har fått inn noen anmeldelser så langt, men oppfordrer studenter som har opplevd dette om å gjøre det..

NRK - 15 Nov 19 kl. 17:25

– Ute av kontroll

Lederen for det kinesiske universitetet i Hongkong sier at campus er okkupert av maskerte inntrengere og at situasjonen er ute av kontroll. I et åpent brev beskriver universitetspresident Rocky Tuan situasjonen som uakseptabel og ute av kontroll..

NRK - 12 Aug 19 kl. 03:45

Skogbrann fortsatt ute av kontroll

Skogbrannene som har oppstått på øya Gran Canaria, var fortsatt ute av kontroll natt til mandag. Brannen oppsto lørdag ved byen Juncalillo oppe i fjellene, og har verken stabilisert seg eller er under kontroll av brannmannskapene, melder El Mundo..

NRK - 08 Apr 19 kl. 11:02

Skogbrann ute av kontroll

Ein skogbrann er ute av kontroll i Kvinesdal i Vest-Agder. Det brenner over eit stort område med mykje skog og det brenner på fleire stadar. Brannvesenet seier dei ikkje har kontroll på brannen og at dei slit med vind..

NRK - 14 Apr 19 kl. 07:51

Ikke kontroll på gressbrann

En gressbrann i Tysvær i Rogaland er ennå ikke under kontroll. En planlagt brann i et beiteområde kom ut av kontroll ved 17-tiden lørdag. Det er ingen fare for bebyggelsen, men ulendt terreng har gjort slokkearbeidet vanskelig..

NRK - 13 Oct 19 kl. 16:59

Tyrkia hevdar å ha kontroll på veg

Tyrkiske styrkar skal ha teke kontroll over ein strategisk viktig motorveg i Nord-Syria, ifølgje forsvarsdepartementet. Vegen går frå Aleppo til den irakiske grensa. Dersom det stemmer at Tyrkia har teke kontroll, vil det hemme YPGs forsyningar..

NRK - 24 Apr 19 kl. 03:08

Fortsatt ikke kontroll på skogbrann

Skogbrannen i Sokndal i Rogaland er fortsatt ute av kontroll. – Det brenner fortsatt, og det er ikke kontroll. Det er meldt om økende vind i løpet av natten og utover onsdag morgen, skriver Sørvest politidistrikt på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Pågripelser etter storbrann i India

Indisk politi har pågrepet eieren og lederen for fabrikken som søndag ble rammet av en storbrann i Indias hovedstad New Delhi. 43 personer omkom i infernoet. Eieren er siktet for drap og uaktsom håndtering av brennbart materiale, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Høie om luftambulanse-krisen

Helseminister Bent Høie (H) sier han har forståelse for at halveringen i luftambulansetilbudet skaper uro i nord, og han forventer en bedring i beredskapen, skriver NTB. Babcock har satt fem ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer..

NRK - 45 minutter siden

1500 på minnemarkering i Tromsø

Over 1500 mennesker i Tromsø har møtted opp til minnemarkeringen etter at tre personer døde. Mandag kveld ble en kvinne i 20-årene og hennes tre døtre hentet opp livløse fra sjøen ved Fagereng i Tromsø. Den yngste jenta er livstruende skadet..

NRK - 1 time siden

Tror 800.000 demonstrerte

Arrangørene mener 800.000 demonstrerte i Hongkong i en marsj som sammenfalt med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. Folkemengden var så stor at marsjen stod tidvis stille.

NRK - 1 time siden

Nedgang i kinesisk eksport

Kinas eksport hadde en nedgang på 1,1 prosent i november i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Det er den fjerde måneden på rad med svekket eksport, ifølge tall fra kinesiske myndigheter som ble offentliggjort søndag..

NRK - 1 time siden

Fire kjørte i beruset tilstand

Fire personer blir anmeldt for å ha kjørt bil i beruset tilstand i Ålesund. Det er resultatet av en kontroll UP og lokalt politi har gjennomført i Volsdalen i Ålesund i dag. I alt ble 881 bilførerer kontrollert..

NRK - 2 timer siden

Får ikkje fjerna steinen i dag

Steinen på rundt eitt tonn som har falle ned i Modalstunnelen er for stor til å bli fjerna i dag og tunnelen er framleis stengt. – Vi satsar på å få til køyring med ledebil om to-tre timar, seier Kjetil Larsen i Vegtrafikksentralen..

NRK - 2 timer siden

Narkotikadømt for sjuende gang

En mann i 50-årene fra Vennesla er dømt til 18 dagers fengsel for sitt sjuende narkotikalovbrudd. Mannen tilstod i retten for å ha oppbevart over 20 gram hasj og marihuana, skriver Vennesla Tidende..

NRK - 2 timer siden

Utagerende person med kniv i Brevik

Politiet har fått kontroll på en person som har gått rundt i Brevik i Telemark med kniv og slo i dører. Personen var utagerende og beruset. Mannen er nå kjørt i arresten..

NRK - 2 timer siden

Babcock beklager

Luftambulanseoperatør Babcock beklager at de har satt tjenesten i en ny vanskelig situasjon. De setter nå inn store ressurser på å finne løsninger. I helgen skal de ha åtte fly i beredskap.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt