NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 00:06

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:38

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Trondheim, Khrono

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , bedre, kontroll, fadderuka
NRK - 17 Aug 19 kl. 15:52

Skyteklubber vil ha bedre kontroll

Flere skyteklubber ønsker seg bedre bakgrunnssjekker av kursdeltagere. – Instruktører føler seg av og til utrygge, for de vet ikke hvem de nye medlemmene er, sier Lars Kristian Sundtoft i Birkenes og Lillesand sportsskytterlag til VG..

Klartale - 17 Apr 19 kl. 11:58

Hver femte førerhund blir angrepet

Folk må ha bedre kontroll på hundene sine, sier Blindeforbundet..

P4 - Igår: 20:43

Studenter dopet ned

Flere studenter skal ha blitt dopet ned under fadderuka i Oslo. I dag har fadderstyret ved BI i Oslo lagt ut en advarsel på Facebook der de ber studenter være ekstra oppmerksomme, fordi dette kan potensielt være livstruende. Politiet i Oslo sier til TV2 at de ikke har fått inn noen anmeldelser så langt, men oppfordrer studenter som har opplevd dette om å gjøre det..

NRK - 12 Aug 19 kl. 03:45

Skogbrann fortsatt ute av kontroll

Skogbrannene som har oppstått på øya Gran Canaria, var fortsatt ute av kontroll natt til mandag. Brannen oppsto lørdag ved byen Juncalillo oppe i fjellene, og har verken stabilisert seg eller er under kontroll av brannmannskapene, melder El Mundo..

NRK - 08 Apr 19 kl. 11:02

Skogbrann ute av kontroll

Ein skogbrann er ute av kontroll i Kvinesdal i Vest-Agder. Det brenner over eit stort område med mykje skog og det brenner på fleire stadar. Brannvesenet seier dei ikkje har kontroll på brannen og at dei slit med vind..

NRK - 14 Apr 19 kl. 07:51

Ikke kontroll på gressbrann

En gressbrann i Tysvær i Rogaland er ennå ikke under kontroll. En planlagt brann i et beiteområde kom ut av kontroll ved 17-tiden lørdag. Det er ingen fare for bebyggelsen, men ulendt terreng har gjort slokkearbeidet vanskelig..

NRK - 24 Apr 19 kl. 03:08

Fortsatt ikke kontroll på skogbrann

Skogbrannen i Sokndal i Rogaland er fortsatt ute av kontroll. – Det brenner fortsatt, og det er ikke kontroll. Det er meldt om økende vind i løpet av natten og utover onsdag morgen, skriver Sørvest politidistrikt på Twitter..

NRK - 09 Jul 19 kl. 07:10

Ønsker bedre halal-kontroll

Flere norske muslimer etterlyser en ordning for sertifisering av halalkjøtt, skriver Vårt Land. Siden Nortura og Islamsk Råd kuttet samarbeidet i 2018, har det ikke vært noen slik ordning i Norge..

NRK - 21 Jun 19 kl. 11:25

– Drikkevannet må overvåkes bedre

Myndighetene må følge bedre med på drikkevannet, konkluderer Helsedirektoratet i en ny rapport. Helsedirektør Bjørn Guldvog sier til NTB at kontrollen med vannet må bli bedre..

P4 - 22 Jul 19 kl. 17:42

Kontroll på skogbrann

Brannvesenet begynner nå å få kontroll på skogbrannen som har herjet i Tverrelvdalen i Alta i Finnmark i ettermiddag. Mye vind på stedet gjorde at brannen spredte seg. Men Brannvesenet opplyser til NRK at vinden nå har roet seg og de begynner å få kontroll fra bakken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 1 time siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 2 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 2 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 3 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 3 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 12 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

NRK - 3 timer siden

Avdekka alvorleg svikt i Austevoll

Fylkesmannen i Vestland konkluderer i ein rapport med at Austevoll kommune har svikta alvorleg når det gjeld «å beskytte og hjelpe barn». Det er blant anna påvist svikt i handtering av bekymringsmeldingar og undersøkingane av barna sin situasjon..

NRK - 4 timer siden

Intens jobb i regjeringen

Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå. NRK fikk tidligere i kveld høre at Høyre, Venstre og KrF skal møtes, men dette er ikke bekreftet av andre kilder..

NRK - 3 timer siden

Hentet av luftambulanse

En motorsyklist som kjørte av veien i Drangedal i Telemark er hentet av luftambulanse. Han har har trolig fått moderate skade, melder politiet. Fylkesvei 38 er stengt inntil videre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt