P4 > Nyheter

Monday, 22 April, 17:55

P4 - 15 Apr 18 kl. 15:54

Vil ha bedre forhold til Russland

USAs ambassadør til FN, Nikki Haley sier USA ønsker at det svært anstregte forholdet til Russland skal bli bedre.
Det sier hun nå i ettermiddag, ifølge Reuters.
Forholdet ble ytterligere forverret etter angrepet mot Syria i går.
Russlands president Vladimir Putin fordømmer angrepet, og omtaler det som brudd på folkeretten..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, FN, Haley, USA, Russland, Reuters, Syria, Vladimir Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , bedre, forhold, til, Russland
NRK - 27 Jun 18 kl. 16:33

Håper på bedre forhold til USA

At Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton besøker Moskva, gir håp om et bedre forhold til USA, sier Russlands president Putin. Bolton var onsdag i Moskva for å legge grunnlaget for et potensielt møte mellom Trump og Putin neste måned. (AFP).

Hegnar.no - 5 timer siden

Russland ser mulighet for bedre forhold til Ukraina

Russland mener det er mulig å bedre båndene til Ukraina under nyvalgte president Volodymyr Zelenskyj..

P4 - 21 Jun 18 kl. 13:39

Vil ha bedre forhold i varetekt

Regjeringen vil bedre forholdene for varetektsinsatte. Justisdepartementet har i dag sent ut et forslag på høring om endringer av varetektsforholdene, og ønske om å redusere oppholdstiden i arrest. Justisminister Tor Mikkel Wara sier sier det er viktig at opphold i politiarrester begrenses til et minimum..

Hegnar.no - 02 Feb 18 kl. 10:22

Meglerhus oppgraderer lakseaksje

Nordea Markets ser et bedre forhold mellom risiko og avkastning for Salmar..

Dagbladet - 13 Sep 18 kl. 21:50

Verdens mektigste flyvertinne skrev brev til Kjos. Så kom Norwegian til forhandlingsbordet

Nå håper Norwegians kabinansatte at en ny personaldirektør vil bedre et anstrengt forhold til fagforeningene..

NRK - 01 Jan 19 kl. 10:09

Drap på kvinner knyttet til forhold

Ti kvinner ble drept i 2018. I åtte av sakene ble de drept av menn de var i et forhold med eller hadde vært i et forhold med. Senest i romjula ble en syrisk mann pågrepet for drap på kona si..

NRK - 09 Sep 18 kl. 10:31

Skal gi bedre værvarsel

Meteorologene i Norge, Sverige og Finland får nye datamaskiner neste år og kan komme til å varsle værhendelser som styrtregn bedre. Meteorologisk institutt sier dette og bedre samarbeid vil gjøre dem bedre på å si hvor og når styrtregnet kommer..

NRK - 17 Sep 18 kl. 14:04

Dømt for sex med mindreårig

En 19 år gammel mann er dømt til ungdomsstraff for seksuell omgang med ei jente under 14 år. De hadde et forhold da jenta var 13 og han selv var 17 år. Jenta sa hun var 16, men retten mener han burde sjekket det bedre, skriver Akershus Amstidende..

NRK - 19 Jun 18 kl. 14:32

Lover bedre dyrevelferd

Svinenæringen lover landbruksminister Jon Georg Dale at den er i rute med å innføre dyrevelferdsprogrammet for slaktegrisprodusenter. Ved tilsyn i Rogaland avdekket Mattilsynet alvorlige forhold ved de fleste slaktegrisbesetningene, ifølge Nationen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt