Dagbladet > Nyheter

Onsdag, 23 September, 11:48

Dagbladet - 29 aug. 19 kl. 18:42

Vil ha «danske tilstander»

Glem alt snakket om svenske tilstander. Det er danske tilstander som gjelder for Senterpartiets høytflygende partileder Trygve Slagsvold Vedum..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Senterpartiets, Trygve Slagsvold Vedum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , danske, tilstander
E24 - 30 aug. 20 kl. 22:10

Danske Bank skal ha krevd inn foreldet gjeld fra danske kunder i årevis

Danske Bank har i årevis tatt for mye betalt og krevd inn for høye beløp fra tusenvis av danske kunder på grunn av en svikt i IT-systemet, skriver Berlingske Tidende og danske TV2. Feilen kan ifølge mediene koste den storbanken et tresifret millionbeløp..

VG - 20 nov. 19 kl. 16:27

Frp fremmer fem forslag for å unngå Malmø-tilstander

Frp-leder og finansminister Siv Jensen og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) fremmer fem forslag til egen regjering, for å hindre Malmø-tilstander i Norge. De foreslo det samme i fjor, svarer Aps Jan Bøhler..

P4 - 03 sep. 20 kl. 12:15

Advarer mot amerikanske tilstander

Nærpolitireformen kan i verste fall føre til amerikanske tilstander i Norge. Det sier politiforsker ved OsloMet, Thea Wathne til NRK. Wathne viser at politiet har sagt fra seg politioppgaver til det private, og at politiets mandat oftere blir spisset mot kontroll.

Aftenposten - 11 mai 19 kl. 09:04

Dette er blitt symbolet på danske tilstander

KALVEHAVE/ISHØJ (Aftenposten): I Danmark skal asylsøkere helst sendes hjem. En liten holme er blitt symbolet på danske innstramninger..

Aftenposten - 13 nov. 19 kl. 10:17

Danske fremmedkrigeres barn blir ikke automatisk danske statsborgere

Danmarks regjering foreslår at danske barn, som blir født i områder der terrororganisasjoner deltar i væpnet konflikt, ikke lenger kan bli danske statsborgere..

NRK - 23 jan. 20 kl. 10:51

Hindres i å bli danske

Folketinget i Danmark har vedtatt at barn av danske fremmedkrigere ikke lenger automatisk blir danske statsborgere ved fødselen. Det skal gjelde danske barn som blir født i områder der terrororganisasjoner deltar i væpnet konflikt..

Aftenposten - 26 mai 20 kl. 17:20

Ropstad: «Jeg frykter vi vil få islandske og danske tilstander i Norge. I Danmark og på Island fødes det knapt barn med Downs syndsrom.

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) tapte slaget om bioteknologiloven så det sang. Han mener tapet er stort tilbakeskritt for menneskeverdet og likeverdet..

Aftenposten - 23 sep. 19 kl. 05:45

Danske pensjonsselskaper øremerker 350 milliarder til grønn omstilling

Private danske pensjonsselskaper vil investere 350 milliarder danske kroner på grønn omstilling frem til 2030..

E24 - 16 nov. 19 kl. 17:45

Danske politikere vil utvide Danske Bank-etterforskning

Etterforskningen av hvitvasking i Danske Banks estiske filial bør også undersøke hvorvidt banken har tilbudt kunder gullbarrer for å skjule formuer..

NRK - 18 juni 20 kl. 11:41

Danskane får reise til utlandet

Danske styresmakter har avgjort å opne grensene for reisande ytterlegare, melder danske TV 2. Dei nye reiseråda vil gjelde frå 27. juni og gjer mellom anna at danske borgarar kan reise til land i EU og Schengen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 10 minutter siden

Mistet nettet til samme tid hver eneste dag

Hver eneste dag på nøyaktig samme tidspunkt falt nettforbindelsen til beboerne i den lille landsbyen i Wales. Etter nitidig detektivjobbing fra en rekke ingeniører, har de endelig funnet svaret..

Dagbladet - 1 time siden

Følte seg dolket i ryggen

Ingvil Smines Tybring‐Gjedde gikk hardt ut mot pressen, men forklarte også hvorfor hun til slutt selv fattet mistanke om hun kunne ha blitt lurt av Laila Bertheussen..

Dagbladet - 3 timer siden

Vitne: Mannen hadde øks

To patruljer rykket ut til stedet der en mann ble skutt og drept av politiet. Ifølge Varden hadde mannen en øks..

Dagbladet - 3 timer siden

Kalte muslimer «hijabhorer» - dømt

En kvinne i 40-årene er dømt til 30 dagers fengsel, blant annet for å ha kalt to muslimske kvinner «hijabhorer» og landsforrædere..

Dagbladet - 6 timer siden

Anklager om kosmetisk kirurgi

USAs president, Donald Trump, brukte valgmøtet sitt tirsdag kveld til blant annet å anklage Joe Biden for doping og latterliggjøre ham angivelig kosmetisk kirurgi..

Dagbladet - 6 timer siden

FHI snur om munnbind

Innledningsvis advarte Folkehelseinstituttet mot munnbind i befolkningen. Nå støtter de Oslo kommunes brede anbefaling om munnbind. FHI er heller ikke prinsipielt imot et munnbindpåbud..

Dagbladet - 8 timer siden

Autistisk gutt skutt av politiet

Politiet frigir video av hendelsen hvor autistiske Linden (13) ble skutt av politiet..

Dagbladet - 9 timer siden

- Kan selv ha svelget giften

Russlands president Vladimir Putin skal angivelig ha antydet at opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj forgiftet seg selv med Novitsjok i samtale med Frankrikes president Emmanuel Macron, ifølge fransk storavis..

Dagbladet - 12 timer siden

Turnuslegen Adeline (28) død av corona

Adeline Fagan var inne i sin siste periode som turnuslege da covid-19 ble en del av hverdagen hennes. Etter å ha behandlet syke for viruset ble hun selv smittet og døde etter to måneders kamp..

Dagbladet - 12 timer siden

Oppsiktsvekkende funn i Egypt

I Saqqara, sør for Kairo, er det i løpet av kort tid gjort funn av flere titalls sarkofager. Det gjør at eksperter omtaler funnet som et av de største av sitt slag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt