Dagbladet > Nyheter

Sunday, 26 January, 09:36

Dagbladet - 29 Aug 19 kl. 18:42

Vil ha «danske tilstander»

Glem alt snakket om svenske tilstander. Det er danske tilstander som gjelder for Senterpartiets høytflygende partileder Trygve Slagsvold Vedum..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Senterpartiets, Trygve Slagsvold Vedum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilha , danske, tilstander
Aftenposten - 11 May 19 kl. 09:04

Dette er blitt symbolet på danske tilstander

KALVEHAVE/ISHØJ (Aftenposten): I Danmark skal asylsøkere helst sendes hjem. En liten holme er blitt symbolet på danske innstramninger..

VG - 20 Nov 19 kl. 16:27

Frp fremmer fem forslag for å unngå Malmø-tilstander

Frp-leder og finansminister Siv Jensen og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) fremmer fem forslag til egen regjering, for å hindre Malmø-tilstander i Norge. De foreslo det samme i fjor, svarer Aps Jan Bøhler..

NRK - I førrgår: 10:51

Hindres i å bli danske

Folketinget i Danmark har vedtatt at barn av danske fremmedkrigere ikke lenger automatisk blir danske statsborgere ved fødselen. Det skal gjelde danske barn som blir født i områder der terrororganisasjoner deltar i væpnet konflikt..

NRK - 30 Aug 19 kl. 17:34

Danske Bank politianmeldes

Skandalerammede Danske Bank har blitt politianmeldt av det danske finanstilsynet for å ha villedet kunder i forbindelse med salg av et spareprodukt..

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 17:06

Danske Bank politianmeldes

Skandalerammede Danske Bank har blitt politianmeldt av det danske finanstilsynet for å ha villedet kunder i forbindelse med salg av et spareprodukt..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 10:17

Danske fremmedkrigeres barn blir ikke automatisk danske statsborgere

Danmarks regjering foreslår at danske barn, som blir født i områder der terrororganisasjoner deltar i væpnet konflikt, ikke lenger kan bli danske statsborgere..

NRK - 27 Dec 19 kl. 16:41

Krev erstatning får Danske Bank

Rundt 70 investorar saksøkar Danske Bank for nesten to milliardar norske kroner på grunn av kvitvaskingssaka. Investorane meiner dei kan dokumentera at dei har tapt pengar som følge av fallet i aksjekursen til Danske Bank, skriv avisa Berlingske..

E24 - 16 Nov 19 kl. 17:45

Danske politikere vil utvide Danske Bank-etterforskning

Etterforskningen av hvitvasking i Danske Banks estiske filial bør også undersøke hvorvidt banken har tilbudt kunder gullbarrer for å skjule formuer..

NRK - 24 Jun 19 kl. 08:57

Danske Bank-sjef får sparken

Direktør i Danske Bank Jesper Nielsen må gå av. Årsaken er at kunder har betalt altfor høye gebyrer for å investere i produktet Flexinvest Fri. Danske medier melder at banken trolig må tilbakebetale drøyt 400 millioner kroner til kunder..

NRK - 23 Sep 19 kl. 11:20

Danske pensjonspenger til klima

Danske pensjonskasser skal frem til år 2030 investere 470 milliarder norske kroner i grønn omstilling, skriver DR. Det opplyser den danske statsministerens kontor. Statsminister Mette Frederiksen skal legge frem planene i New York mandag..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt