NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 20:08

NRK - I førrgår: 20:02

Vil gjennomgå Flynn-saken

USAs justisminister William Barr ber om en gjennomgang av straffesaken mot Michael Flynn, det sier kilder til New York Times. Flynn er tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver, og tiltalt for å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, William Barr, Michael Flynn, New York Times, FBI, Russlands, Flynn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, gjennomgå, Flynn-saken
P4 - Igår: 20:28

Vil se på Flynn-saken på nytt

USAs justisminister William Barr ber nå om en gjennomgang av straffesaken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Det New York Times. Flynn har innrømmet å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland før Trump ble president.

NRK - I førrgår: 20:02

Vil revurdere Flynn-saken

USAs Justisminister William Barr ber om en gjennomgang av straffesaken mot Michael Flynn, det sier kilder til New York Times. Flynn er tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver, og tiltalt for å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør..

Aftenposten - Igår: 20:55

Saken mot Michael Flynn skal granskes

USAs justisminister William Barr har oppnevnt en ekstern etterforsker til å etterprøve saken mot tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn..

VG - I førrgår: 19:58

USAs justisminister åpner for etterprøving av Flynn-saken

William Barr ber om revurdering av flere saker rundt Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn..

P4 - 29 Oct 19 kl. 13:56

NAV-ansatte får gjennomgå

NAV-ansatte for nå gjennomgå på sosiale medier og i kommentarfelt. Det sier hovedtillitsvalgt i Parat NAV, Agathe Osland Hellesen. Hellesen sier de tillitsvalgte ikke skal ha blitt orientert om saken før den ble lagt frem på en pressekonferanse i går.

NRK - 15 Jan 20 kl. 11:13

Michael Flynn tekker tilståelse

Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn vil trekke sin tilståelse i forbindelse med etterforskningen av russisk innblanding i presidentvalget. Forsvarerne hans mener påtalemyndigheten forsøkte å presse ham til å avgi en falsk forklaring..

NRK - 15 Jan 20 kl. 11:13

Michael Flynn trekker tilståelse

Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn vil trekke sin tilståelse i forbindelse med etterforskningen av russisk innblanding i presidentvalget. Forsvarerne hans mener påtalemyndigheten forsøkte å presse ham til å avgi en falsk forklaring..

Aftenposten - 07 Jan 20 kl. 22:13

Justisdepartementet i Washington snur – ønsker fengsel for Michael Flynn

President Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn fortjener opptil seks måneders fengsel, mener justisdepartementet i Washington..

NRK - 18 Dec 19 kl. 08:04

Wara-saken sendt til Riksadvokaten

Statsatvokaten er ferdig med å gjennomgå etterforskningen av Laila Anita Bertheussen, samboeren til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Saken er nå sendt til Riksadvokaten, som skal avgjøre om det tas ut tiltale eller ikke, skriver TV2..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 17:56

Nav-ofre kan likevel få smekk

Nav-ofrene vil få gjennomgått saken sin av etatens egen innsatsgruppe. Da må de svare på om de har oppfylt forpliktelsene til ytelsene de har mottatt mens de har oppholdt seg i utlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 1 time siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 45 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 1 time siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt