NRK > Nyheter

Onsdag, 23 September, 11:49

NRK - 14 feb. 20 kl. 20:02

Vil gjennomgå Flynn-saken

USAs justisminister William Barr ber om en gjennomgang av straffesaken mot Michael Flynn, det sier kilder til New York Times. Flynn er tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver, og tiltalt for å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, William Barr, Michael Flynn, New York Times, FBI, Russlands, Flynn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, gjennomgå, Flynn-saken
P4 - 24 juni 20 kl. 17:08

Forkaster anklager mot Flynn

Den føderale ankedomstolen i USA har nå beordret at saken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn henlegges. I 2017 innrømmet Flynn at han løy til FBI om sin kontakt med Russland, og ble dømt til fengsel. Flynn trakk senere tilståelsen, og bare dager før soningen brøt departementet inn i saken og Flynn ble frifunnet..

P4 - 13 mai 20 kl. 06:25

Dommer utsetter Flynn-avgjørelse

En føderal dommer har utsatt henleggelsen av saken mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn. Flynn innrømmet i 2017 å ha løyet om sin kontakt med russiske myndigheter men trakk senere tilståelsen. USAs justisdepartement henla nylig saken mot Flynn, og både justisminister William Barr og presidenten anklages nå for å ha grepet inn i saken.

P4 - 14 feb. 20 kl. 20:28

Vil se på Flynn-saken på nytt

USAs justisminister William Barr ber nå om en gjennomgang av straffesaken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Det New York Times. Flynn har innrømmet å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland før Trump ble president.

P4 - 07 mai 20 kl. 20:53

Dropper sak mot Flynn

Justisdepartementet i USA henlegger nå saken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Flynn har innrømmet å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland før Trump ble president.

P4 - 21 mai 20 kl. 07:20

Massiv kritikk mot henleggelse

Over 1.100 tidligere statsadvokater kritiserer USAs president Donald Trump for sin innblanding i saken mot hans tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. I 2017 innrømmet Flynn å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland, men trakk så senere tilståelsen.

NRK - 07 mai 20 kl. 20:40

Legger vekk saken mot Michael Flynn

Det amerikanske justisdepartementet sier det legger vekk saken mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn, skriver AP. Flynn har sagt seg skyldig i å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland i ukene før Trump ble president..

NRK - 24 juni 20 kl. 17:04

Saken mot Flynn blir henlagt

En føderal ankedomstol har beordret henleggelse av saken mot president Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Flynn tilsto i 2017 å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør i ukene før Trump ble innsatt..

NRK - 14 feb. 20 kl. 20:02

Vil revurdere Flynn-saken

USAs Justisminister William Barr ber om en gjennomgang av straffesaken mot Michael Flynn, det sier kilder til New York Times. Flynn er tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver, og tiltalt for å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør..

NRK - 01 mai 20 kl. 01:01

Trump åpner for å benåde Flynn

USAs president Donald Trump gir sterk sterk støtte til sin tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn som har innrømmet å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland. Trump sier han vil overveie å bringe Flynn tilbake i staben i Det hvite hus..

VG - 13 mai 20 kl. 05:08

Dommer i Flynn-saken vil ha mer informasjon: – Et svært uvanlig steg

Dommeren som skal avgjøre om saken mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael T. Flynn henlegges inviterer utenforstående til å komme med synspunkter i saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fant skytevåpen hos avdøde

Politiet har funnet skytevåpen hos mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet ved Bolkesjø turisthotell i Telemark tirsdag, skriver TA. Politiet vil ikke kommentere hva slags skytevåpen eller hvor mange det er som har blitt funnet..

NRK - 30 minutter siden

Usikker høst for loppemarkeder

Det er usikkert om det blir loppemarkeder i Oslo og Viken i høst på grunn av koronasituasjonen. For mange korps er loppemarked hovedinntektskilde og flere har planer om å gjennomføre dette de neste ukene..

NRK - 30 minutter siden

Skal overvåke regnskogene

Regjeringen skal kjøpe satellittbilder av verdens regnskoger for opptil 100 millioner kroner i året i fire år. Kongsberg Satellite Services skal levere bildene og skal brukes til overvåking og kontroll av global avskoging. Målet er å redusere avskoging..

NRK - 13 timer siden

Middelalderkirker er kostbare

Det haster å restaurere mange av landets 158 middelalderkirker i stein. 18 av dem har akutte behov. Kostnadene vil bli minst 2 milliarder kroner, viser ny utredning.

NRK - 13 timer siden

Kina vil bli karbonnøytralt

President Xi Jinping erklærte tirsdag at Kina vil slutte å øke sine klimautslipp innen 2030 og bli karbonnøytralt innen 2060. Kina har verdens største utslipp av klimagasser og står alene for rundt en firedel av verdens utslipp..

NRK - 1 time siden

Søksmål mot østerrikske regjeringen

Den østerrikske regjeringen har fått et sivilt søksmål mot seg etter koronautbruddet på skistedet Ischgl i mars. Gruppen som står bak søksmålet sier myndighetene reagerte for sent etter utbruddet..

NRK - 1 time siden

To skip kolliderte ved Øresundbrua

Eit svensk containerskip har kollidert med eit russisk krigsskip på den danske sida av Øresundbrua, det melder Aftonbladet. Det er uvisst kva som har skjedd, men det skal vere tjukk tåke i området..

NRK - 1 time siden

Lukasjenko teken i eid

Den kviterussiske presidenten Alexander Lukasjenko er teken i eid i ein uannonsert seremoni, melder Reuters. Seremonien, som normalt brukar å vere ei stor statleg hending, kom etter fleire veker med protestar og skuldingar om valjuks..

NRK - 1 time siden

Politiaksjon på Raufoss

Flere politipatruljer rykka ut til Raufoss sentrum etter meldinger om en mann som ble oppfatta som ustabil. Politiet fikk kontroll på mannen og han er kjørt i arrest. Ingen personer har kommet til skade..

NRK - 1 time siden

Støtte til barn og unge

I statsbudsjettet for 2021 setter regjeringen av 100 millioner kroner til unge med funksjonshemning, bekrefter Nikolai Astrup (H) overfor TV 2. Pengene skal brukes til å gi et tilbud for rehabilitering og avlastning for barn og unge funksjonshemmede..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt