P4 > Nyheter

Tuesday, 25 June, 06:15

P4 - 15 May 19 kl. 18:25

Vil gjøre noe med reglene

Både Redningsselskapet og Statens havarikommisjon vil nå gjøre noe med reglene for båtutleie etter to nye dødsfall i Troms i går kveld.
Hver fjerde person som døde i en fritidsbåtulykke i 2018 var turist, og i går døde to russiske fisketurister etter at båten kantret utenfor Senja.
Politiet mener det var altfor dårlig vær til å gå ut med båt i går.
Redningsselskapet opplyser til NRK at mange av dem som kommer til Norge for å leie båt har liten kompetanse på å føre båt i norske farvann..
Les mer på P4


Les mer om:
Redningsselskapet, Statens, Troms, Senja, NRK, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, gjøre, noemed , reglene
Hegnar.no - 10 Mar 19 kl. 14:21

Ny endring av reglene om skatt på ansattrabatt

Fra 1. januar i år trådte nye skatteregler for ansattrabatter i kraft. De nye reglene skapte stor usikkerhet og uro blant mange, og særlig festivalarrangører og andre i kulturnæringen reagerte.

NRK - 10 Apr 19 kl. 15:03

Strammer inn diettreglene

I kjølvannet av flere saker om misbruk av Stortingets regler for reiseregninger har presidentskapet besluttet å skjerpe reglene ytterligere. En av reglene er at det skal være større offentlighet rundt delegasjons- og komitéreiser Stortinget foretar..

NRK - 08 Feb 19 kl. 07:55

Instagram strammer inn reglene

Instagram sier at de fremover vil stramme inn reglene for bilder som viser selvskading. Det skjer etter press fra Storbritannias helseminister, som har møtt flere medieplattformer for å snakke om den psykiske helsen til tenåringer..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 15:03

Stortinget gjør ytterligere innstramminger i reglene for reiseregninger og diett

I kjølvannet av flere saker om misbruk av Stortingets regler for reiseregninger har presidentskapet besluttet å skjerpe reglene ytterligere..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 15:03

Stortinget gjør ytterligere innstramminger i reglene for reiseregninger og diett

I kjølvannet av flere saker om misbruk av Stortingets regler for reiseregninger har presidentskapet besluttet å skjerpe reglene ytterligere..

NRK - 31 May 19 kl. 22:23

Strengere droneregler

Nye EU-regler stiller strengere krav til dronepiloter. Reglene gjelder fra 6. juni, og stiller krav om sertifikat, utdanning og registrering.

Hegnar.no - 10 Feb 19 kl. 08:49

Jensen vil la tollerne bære pepperspray

Finansministeren vil endre på reglene..

Klartale - 10 Apr 19 kl. 14:12

Må betale 9.000 kroner

Jonas Gahr Støre brøt reglene i trafikken. Nå får han bot..

Hegnar.no - 08 Apr 19 kl. 15:27

Reglene du må huske ved bilsalg

Skal du kjøpe eller selge bil i vår, er det flere nye regler du bør være klar over..

Dagbladet - 05 Jan 19 kl. 11:16

Norge er blitt en kynisk dobbeltmoralist

Reglene uthules og vi selger til land som er diktaturer og som fører krig.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Omkom i MC-ulykke i Larvik

En mann i 20-årene er omkommet i en MC-ulykke i Larvik. Det ble gjort gjennopplivingsforsøk på stedet, men livet sto ikke til å redde. Det var ingen vitner til hendelsen, men mannen skal ha kjørt i grøfta og det skal ikke ha vært andre kjøretøy involvert, opplyser politiet til VG.

P4 - 45 minutter siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Russland har fått tilbake stemmeretten i Europarådet. Det vedtok rådets parlamentarikerforsamling i går, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya..

P4 - 15 minutter siden

To pågrepet etter melding om skudd

To menn er pågrepet etter at politiet fikk melding om at det var avfyrt skudd i en leilighet i Lyngdal i Agder. Ifølge politiet er det ikke noen som skal ha blitt skadet i forbindelse med hendelsen. Operasjonsleder Lars Hyberg sier væpnet politi rykket ut til adressen.

P4 - 15 minutter siden

Gir full støtte til USA

Frp-topper ville støttet USA hvis de hadde gått til krig mot Iran. Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen, som har liten tro på krig mellom de to landene, sier til Klassekampen at om det skulle skje må vi stå skulder ved skuler med amerikanerne. Han mener Norge også må være beredt til å bistå militært.

P4 - 6 timer siden

Ber Stortinget gripe inn i Birgitte-sak

Stortinget må gripe inn og rette opp i overtrampet som er begått mot fetteren til Birgitte Tengs. Det mener stortingspolitiker Hege Haukeland Liadal fra Arbeiderpartiet. Hun har sendt spørsmål til justisministeren om hva han vil foreta seg i denne typen sivile saker hvor mistanken om ugjerning ikke lenger er til stede, melder Stavanger Aftenblad.

P4 - 7 timer siden

Iran avviser dialog med USA

Irans FN-ambassadør sier det ikke er aktuelt å gå i dialog med USA så lenge de er truet av sanksjoner. Det melder nyhetsbyrået Reuters. USAs president Donald Trump skrev under på strengere sanksjoner med Iran i kveld.

P4 - 8 timer siden

Piloter saksøker Boeing

400 piloter saksøker Boeing fordi de mener flyprodusenten visste at flytypen 737 Max hadde en designfeil som gjorde at to fly styrtet. Pilotene mener Boeing har dekket over kjente feil, viser rettsdokumentene Asutralian Broadcasting Corporation har fått tilgang til. Flyprodusenten på sin side står fast på at flyet er designet for å være trygt.

P4 - 8 timer siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico øker nå vaktholdet ved den amerikanske grensen ytterligere. De har nå plassert ut rundt 15 000 soldater og vakter som stopper migranter som forsøker å krysse grensen ulovlig. De har også pågrepet og splittet opp migrantfamilier, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 8 timer siden

Vet ikke om smittekilden blir funnet

Det er usikkert om smittekilden som førte til en epidemi i Askøy blir funnet. Det opplyste varaordfører Bård Espelid på et folkemøte på Askøy i kveld. Kommunen har gjort undersøkelser av avføring som er funnet i nærheten av vannbassenget der de mistenker smitten oppsto, men disse har ikke inneholdt spor av campylobakter som førte til at folk ble syke.

P4 - 9 timer siden

Partiene bevilger penger til seg selv

Partigruppene på Stortinget bevilger penger til seg selv som de slipper å betale tilbake om de ikke bruker opp alt i løpet av året. Gjennom gruppetilskudd, representanttilskudd og opposisjonstilskudd fikk de ni stortingsgruppene til sammen 188 millioner kroner i fjor, melder VG. Partiene har nå nesten 200 millioner kroner til sammen i oppsparte midler..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt