P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 17:33

P4 - 15 May 19 kl. 18:25

Vil gjøre noe med reglene

Både Redningsselskapet og Statens havarikommisjon vil nå gjøre noe med reglene for båtutleie etter to nye dødsfall i Troms i går kveld.
Hver fjerde person som døde i en fritidsbåtulykke i 2018 var turist, og i går døde to russiske fisketurister etter at båten kantret utenfor Senja.
Politiet mener det var altfor dårlig vær til å gå ut med båt i går.
Redningsselskapet opplyser til NRK at mange av dem som kommer til Norge for å leie båt har liten kompetanse på å føre båt i norske farvann..
Les mer på P4


Les mer om:
Redningsselskapet, Statens, Troms, Senja, NRK, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, gjøre, noemed , reglene
Hegnar.no - 10 Mar 19 kl. 14:21

Ny endring av reglene om skatt på ansattrabatt

Fra 1. januar i år trådte nye skatteregler for ansattrabatter i kraft. De nye reglene skapte stor usikkerhet og uro blant mange, og særlig festivalarrangører og andre i kulturnæringen reagerte.

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 09:21

Twitter skjerper reglene mot netthat

Twitter strammer inn på reglene og forbyr hat og nedsettende språkbruk mot religiøse grupper. Brukere som bryter reglene, kan bli utestengt fra plattformen..

NRK - 10 Apr 19 kl. 15:03

Strammer inn diettreglene

I kjølvannet av flere saker om misbruk av Stortingets regler for reiseregninger har presidentskapet besluttet å skjerpe reglene ytterligere. En av reglene er at det skal være større offentlighet rundt delegasjons- og komitéreiser Stortinget foretar..

NRK - 08 Feb 19 kl. 07:55

Instagram strammer inn reglene

Instagram sier at de fremover vil stramme inn reglene for bilder som viser selvskading. Det skjer etter press fra Storbritannias helseminister, som har møtt flere medieplattformer for å snakke om den psykiske helsen til tenåringer..

P4 - 11 Jul 19 kl. 09:23

Strengere regler på Twitter

Twitter strammer inn reglene og forbyr hat og nedsettende språkbruk mot religiøse grupper. Bukere som bryter reglene kan bli utestengt fra nettverket. Twitter opplyser at de nye reglene er en følge av måneder med dialog og tilbakemeldinger fra publikum, eksterne eksperter og egne arbeidsgrupper.

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 15:03

Stortinget gjør ytterligere innstramminger i reglene for reiseregninger og diett

I kjølvannet av flere saker om misbruk av Stortingets regler for reiseregninger har presidentskapet besluttet å skjerpe reglene ytterligere..

NRK - 11 Jul 19 kl. 08:56

Strengere regler på Twitter

Twitter strammer inn på reglene og forbyr hat og nedsettende språkbruk mot religiøse grupper, skriver NTB. Brytes reglene, kan man bli utestengt fra plattformen. Twitter og andre nettverk har strevd med måter å hanskes med hatefulle ytringer på..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 18:30

Dette er reglene for bruk av elsparkesykkel

Hva er egentlig reglene for elsparkesykkelkjøring i Oslo sentrum? Kan man kjøre på fortauet? Må man bruke hjelm?

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 15:03

Stortinget gjør ytterligere innstramminger i reglene for reiseregninger og diett

I kjølvannet av flere saker om misbruk av Stortingets regler for reiseregninger har presidentskapet besluttet å skjerpe reglene ytterligere..

VG - 29 Oct 19 kl. 14:15

Nav-tillitsvalgt: – Reglene diskutert siden 2012

Helt siden 2012 har ansatte i Nav ment at tolkningen av reglene for å ta med seg trygdeytelser til utlandet var feil – uten at det førte til endringer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Høie snur og retter kritikk til Babcock

Helseminster Bent Høie snur, og retter nå kritikk mot selskapet Babcook som har ansvaret for ambulanseflyene i Norge. Til NTB sier Høie at han har forståelse for at halveringen i tilbudet skaper uro i nord, og at han venter bedring i beredskapen. Høie sier de hele tiden setter inn ekstra tiltak for å løse denne situasjonen..

P4 - 45 minutter siden

Norsk seier i Östersund

Det ble norsk seier på damenes skiskytterstafett i Östersund i dag. De norske jentene vant foran Sveits på andreplass og Sverige på tredje..

P4 - 1 time siden

Eier pågrepet etter storbrann i India

Eieren og lederen for fabrikken i New Delhi i India som ble rammet av en storbrann i dag, er nå pågrepet av politiet. 43 mennesker omkom i brannen. Eieren er i følge politiet siktet for drap og uaktsom håndtering av brennbart materialet..

P4 - 1 time siden

Frykter ambulanseflykrisen fører til dødsfall

Ambulanseflykrisen i nord kommer til å ende i dødsfall. Det frykter kommuneoverlege Jan Eggesvik i Gamvik i FInnmark. I går ble det kjent at Babcock satte fem av sine ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer.

P4 - 1 time siden

Artisten Juice Wrld er død

Den unge og kjente rapperen Juice Wrld er død, 21 år gammel. Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal rapperen ha fått et anfall på en flyplass, og han døde senere på sykehuset. Juice Wrld holdt sin første konsert i Norge i Oslo i 2018..

P4 - 1 time siden

Slange funnet i eske med boxershorts

En slange ble oppdaget i en eske med boxershorts i en sportsbutikk i Stavanger. Det var en av de ansatte som oppdagen slangen som skal være ca. 10-15 cm lang.

P4 - 1 time siden

Lundeby vant på Lillehammer

Maren Lundby vant for andre dag på rad i Lillehammer og sikret verdenscupseier tross tunge værforhold. I første omgang klinket Lundby til med et kjempehopp på hele 138,5 meter, og ledet foran finaleomgangen. Slev med et litt dårligere hopp på 121 meter i andre omgang vant hun med 15 poeng foran østerrike og japan..

P4 - 2 timer siden

1500 møtte til minnemarkering

Over 1500 personer møtte opp på minnemarkering i Tromsø i dag etter drukningstragedien mandag. To små barn og deres mor døde etter at de ble hentet livløse opp av sjøen, mens en ett år gammel jente fortsatt får intensiv behandling på sykehuset. Initiativtaker til samlingen, Øyvin Bakkeby Moe, sier til NRK at alle er berørt og det var behov for å samles..

P4 - 2 timer siden

EM-søv til Grøvdal

Karoline Bjerkeli Grøvdal løp inn til en sølvmedalje i EM terrengløp. Dette er hennes femte EM-medalje i terrengløp, fra før har hun fire bronsemedaljer..

P4 - 3 timer siden

Ordfører i Engerdal er død

Ordføreren i Engerdal, Lars Erik Hyllvang er død. Det opplyser kommunen på sine hjemmesider. Hyllvang døde ved Ullevål sykehus i natt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt