P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 17:10

P4 - 20 Jun 19 kl. 16:58

Vil fortsatt la private ta betalt for Nordkapp-besøk

Nordkapp kommune vil fortsatt la private aktører ta betalt for å besøke Nordkapp-platået.
Det vedtok kommunestyret med minst mulig flertall, ti mot ni stemmer, i ettermiddag..
Les mer på P4


Les mer om:
Nordkapp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilfortsatt la , privateta , betalt, for, Nordkapp-besøk
Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 05:58

Private barnehager vil ha krav om tariffavtale for alle ansatte

Private barnehagers landsforbund mener norske kommuner skal kunne la være å gi tilskudd til private aktører som ikke tilbyr tarifflønn til sine ansatte..

Hegnar.no - 19 Feb 19 kl. 06:24

Oslo-byråd vil stramme inn tilskuddene til private barnehager

Inga Marte Thorkildsen (SV) sier private barnehager får høye tilskudd som ikke står i forhold til utgiftene og vil gjøre private barnehager «mindre lukrative»..

Hegnar.no - 11 Aug 19 kl. 09:14

Private barnehager i dragkamp med regjeringen om pensjon

Regjeringen mener private barnehager får for mye støtte til å dekke pensjoner, men Private Barnehagers Landsforbund hevder de har regnet feil..

P4 - 08 Jul 19 kl. 10:44

Færre private sykehjemsplasser

Det blir færre private sykehjemsplasser. Siden 2015 har antallet falt med 11,5 prosent, skriver magasinet Sykepleien. Tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at rundt ti prosent at landets sykehjemsplasser er private..

Aftenposten - 19 Feb 19 kl. 05:40

Oslo-byråd vil stramme inn tilskuddene til private barnehager

Inga Marte Thorkildsen (SV) sier private barnehager får høye tilskudd som ikke står i forhold til utgiftene og vil gjøre private barnehager «mindre lukrative»..

Aftenposten - 04 Apr 19 kl. 08:00

Ny rapport: Private barnehager fikk over 1 mrd. for mye til pensjoner

De private barnehagene fikk i 2017 et pensjonstilskudd fra staten som var over 1 milliard kroner mer enn de brukte. Private Barnehagers Landsforbund mener rapporten tegner et misvisende og ufullstendig bilde..

Klartale - 14 May 19 kl. 09:49

Gjengleder kan ha betalt politiet i Marokko

En leder for gjengen Young Bloods er utlevert til Norge. Han skal ha betalt penger for å ha fått treffe venner..

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 08:18

Uredelig om private barnehager

Historien om barnehagesektoren er en suksesshistorie, og de private barnehagene står for mye av suksessen..

P4 - 26 Apr 19 kl. 10:46

Vil stramme inn reglene for private barnehager

Regjeringen vil ha strengere regler for private barnehager. I dag la kunnskapsministeren frem et forslag til et nytt regelverk. Det har vært mange kontroverser rundt de private barnehagene - både når det gjelder profitt og manglende åpenhet.

P4 - 11 Jul 19 kl. 09:34

Private har bedre tid

Private selskap som driver med hjemmesykepleie er i gjennomsnitt dobbelt så lenge på besøk som den kommunale tjenesten. Det viser en oversikt Dagbladet har fått fra Helseetaten. Brukere av private leverandører har i snitt 31,6 timer hjelp i måneden mot 14,3 timer i det offentlige.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 minutter siden

- Vil gi færre jobber

SVs alternative budsjett som ble lagt fram i dag er en oppskrift på færre jobber. Det mener Høyre. Partiet reagerer på at SV vil øke skattene på norske arbeidsplasser og smøre dette tynt utover.

P4 - 4 minutter siden

66 skadet i Hongkong

Minst 66 personer har blitt skadet i demonstrasjonene i Hongkong i dag og har fått behandling av helsepersonell. Det melder CNN. Seks personer har blitt kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

P4 - 1 time siden

PST-sjefen avhørt om våpenoppbevaring

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold har blitt avhørt etter avsløringene om at han oppbevarte minst to håndvåpen ulovlig i flere år. Det opplyser Spesialenheten for politisaker til VG. De ønsker så langt ikke å kommentere om Sjøvold er formelt siktet..

P4 - 1 time siden

Veireno-sak til Høyesterett

Norges strengeste dom for brudd på arbeidsmiljøloven skal nå behandles av Høyesterett. Det melder NRK. Sjefen for søppelselskapet VEireno, Jonny Enger, ble dømt til ni måneders ubetinget fengsel i Borgarting lagmansrett etter at de ansatte måtte jobbe altfor mye under søppelkrisen i Oslo 2017..

P4 - 30 minutter siden

Stor tro på mindre stress og press

Elevorganisasjonen har tro på mindre stress og press med de nye læreplanene. Det sier leder Alida de Lange D'Agostino. I dag la Regjeringen frem over 40 nye læreplaner for grunnskolen og videregående skole.

P4 - 30 minutter siden

Folk kaster mye rart i do

Kaster du våtservietter og Q-tips i do, kan de ende opp på en strand nær deg. Mye av søpla som plukkes fra strendene kommer fra nemlig fra toalettet. Folk kaster også blant annet snus, tamponger og kondomer i do.

P4 - 1 time siden

Ønsker rask opprydning i NAV-saken

Domstolene må ta sin del av ansvaret for NAV-skandalen. Det slo styret i domstoladminsitrasjonen fast i et styremøte i dag. Mellom 50 og 80 personer har blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV feiltolket EØS-reglene.

P4 - 1 time siden

Oppretter straffesak etter evakuering

Politiet oppretter straffesak etter at rundt 200 elever fikk pustebesvær ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold i ettermiddag. Hele skolen måtte evakueres, og politiet mistenker at noen har spredd CS-gass gjennom ventilasjonsanlegget..

P4 - 1 time siden

Mor til siktet som ble drept

Politiet bekrefter nå at kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Oslo forrige uke er moren til kvinnen som er siktet for drap. Det melder VG. Den 36 år gamle kvinnen har knyttet seg til drapshandlingen.

P4 - 3 timer siden

19 års fengsel for drap

En 54 år gammel mann er dømt til 19 års fengsel for å ha drept eks-kona og forlatt sin ett år gamle datter alene med sin døde mor på Notodden i fjor. Det melder NRK. Straffen i Agder Lagmannsrett er den samme som han fikk i Aust-Telemark tingrett.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt