P4 > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:17

P4 - 20 Jun 19 kl. 16:58

Vil fortsatt la private ta betalt for Nordkapp-besøk

Nordkapp kommune vil fortsatt la private aktører ta betalt for å besøke Nordkapp-platået.
Det vedtok kommunestyret med minst mulig flertall, ti mot ni stemmer, i ettermiddag..
Les mer på P4


Les mer om:
Nordkapp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilfortsatt la , privateta , betalt, for, Nordkapp-besøk
Hegnar.no - 19 Feb 19 kl. 06:24

Oslo-byråd vil stramme inn tilskuddene til private barnehager

Inga Marte Thorkildsen (SV) sier private barnehager får høye tilskudd som ikke står i forhold til utgiftene og vil gjøre private barnehager «mindre lukrative»..

P4 - 08 Jul 19 kl. 10:44

Færre private sykehjemsplasser

Det blir færre private sykehjemsplasser. Siden 2015 har antallet falt med 11,5 prosent, skriver magasinet Sykepleien. Tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at rundt ti prosent at landets sykehjemsplasser er private..

Aftenposten - 19 Feb 19 kl. 05:40

Oslo-byråd vil stramme inn tilskuddene til private barnehager

Inga Marte Thorkildsen (SV) sier private barnehager får høye tilskudd som ikke står i forhold til utgiftene og vil gjøre private barnehager «mindre lukrative»..

Aftenposten - 04 Apr 19 kl. 08:00

Ny rapport: Private barnehager fikk over 1 mrd. for mye til pensjoner

De private barnehagene fikk i 2017 et pensjonstilskudd fra staten som var over 1 milliard kroner mer enn de brukte. Private Barnehagers Landsforbund mener rapporten tegner et misvisende og ufullstendig bilde..

Klartale - 14 May 19 kl. 09:49

Gjengleder kan ha betalt politiet i Marokko

En leder for gjengen Young Bloods er utlevert til Norge. Han skal ha betalt penger for å ha fått treffe venner..

P4 - 26 Apr 19 kl. 10:46

Vil stramme inn reglene for private barnehager

Regjeringen vil ha strengere regler for private barnehager. I dag la kunnskapsministeren frem et forslag til et nytt regelverk. Det har vært mange kontroverser rundt de private barnehagene - både når det gjelder profitt og manglende åpenhet.

P4 - 11 Jul 19 kl. 09:34

Private har bedre tid

Private selskap som driver med hjemmesykepleie er i gjennomsnitt dobbelt så lenge på besøk som den kommunale tjenesten. Det viser en oversikt Dagbladet har fått fra Helseetaten. Brukere av private leverandører har i snitt 31,6 timer hjelp i måneden mot 14,3 timer i det offentlige.

NRK - 06 May 19 kl. 12:21

Michael Cohen begynner soningen

Donald Trumps tidligere private advokat, Michael Cohen, starter mandag soningen av tre års fengsel for blant annet å ha betalt hysjpenger på vegne av Trump. Cohen må møte opp ved et fengsel i Otisville, 11 mil nordvest for New York City..

Hegnar.no - 06 May 19 kl. 13:28

Tidligere Trump-advokat starter soningen

Donald Trumps tidligere private advokat, Michael Cohen, starter mandag soningen av tre års fengsel for blant annet å ha betalt hysjpenger på vegne av Trump..

Dagbladet - 27 Apr 19 kl. 06:00

Endeling innstramminger for de private barnehagene

Regjeringen innser problemene knyttet til misbruket av midler til private barnehager. Men vil tiltakene nytte?.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 4 timer siden

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 4 timer siden

Påkjørt av t-banen

En person ble påkjørt av t-banen i tunnelen ved Storo t-banestasjon i Oslo sent i kveld. Alle nødetater er på stedet, og strømmen er tatt, opplyser brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 5 timer siden

Vy: - Vanlig med trusler

- Det er vanlig med trusler fra passasjerene når det er buss for tog. Det sier pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby. I sommer det full togstans på flere av de mest trafikkerne strekningene på Østlandet, og det går utover de ansatte.

P4 - 6 timer siden

Vinproduksjon rammes av varme

Vinproduksjonen i Frankrike ligger an til å gå ned mellom seks og 13 prosent i år, sammenlignet med fjoråret. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skyldes først og fremst hetebølgen som rammet Frankrike i juni.

P4 - 6 timer siden

Ingebrigtsen klarte VM-krav

Henrik Ingebrigtsen satte i kveld personlig rekord på 5000-meter, og klarte VM-kravet med god margin. På et stevne i Belgia løp 28-åringen på 13.15,38, og det var hans nest siste mulighet til komme seg under VM-kravet.

P4 - 6 timer siden

Stort strømbrudd i Kristiansand

Et strømbrudd rammer store deler av Kristiansand i kveld. Ifølge Agder Energi er over 4500 kunder vest i byen nå uten strøm..

P4 - 6 timer siden

Vil flytte Jägermaister

Vinmonopolet vil nå endre plasseringen av Jägermeister i hyllene, etter 40 år. De mener det er feil at den er i kategorien bitter, og mener den heller bør være i likør-hylla. Begrunnelsen er blant annet EUs regler for kategorisering av brennevin, og at Systembolaget i Sverige kategoriserer den tyske drikken som likør, skriver Aftenposten.

P4 - 6 timer siden

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 6 timer siden

Mange returnerer varer

Tre av ti nordmenn som handler på nett, returnerer varene tilbake til butikken. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Posten og Brung. Og det er klær som oftest blir returnert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt