P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 17:54

P4 - 26 jan. 20 kl. 20:18

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger.
I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling.
Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.
Inkassoselskapene tok inn nærmere fire milliarder kroner i gebyrer i fjor, men dette vil trolig halveres dersom forslagenes tas til følge, melder Dagens Næringsliv..
Les mer på P4


Les mer om:
Dagens Næringsliv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, forby, inkassoselskaper, fete, gebyrer
E24 - 29 nov. 19 kl. 21:07

MDG vil ikke forby Black Friday: – Da må du fort forby farsdagen også

Arild Hermstad i Miljøpartiet De Grønne mener Black Friday er en helt unødvendig gimmick, men vil ikke forby shoppingdagen. – Da må du fort forby farsdagen også, sier han..

P4 - 24 des. 19 kl. 09:18

Akevitt hjelper dårlig mot julemat

Er du en av dem som tar en akevitt for å få i gang fordøyelsen av all den fete julematen? Da må du følge med nå, for forskning viser at det neppe hjelper, og heller har motsatt effekt. Forskning viser demlig at snaps og akevitt gjør at den fete julematen blir i magen mye lenger og i tillegg minsker det forbrenningen skriver Forskning.

P4 - 03 nov. 19 kl. 08:51

Airbnb vil forby husfester

Airbnb vil forby husfester etter at fem personer ble drept under en skyteepisode i et leid hus i California torsdag. Det melder selskapet på Twitter. Airbnb vil fra i dag forby såkalte «festhus», og dobler innsatsen for å bli kvitt voldelige oppførsel fra verter og gjester.

P4 - 08 mai 20 kl. 18:37

Vil ikke forby våtmarkeder

Til tross for at et marked med salg av levende dyr i Wuhan i Kina spilte en avgjørende rolle for koronautbruddet, vil ikke Verdens Helseorganisasjon forby slike markeder. En talsmann for WHO sier markedene er virkige for å sikre både mat og inntekt for millioner av mennesker, og at myndighetnee bør forbedre forholdene i stedet for å forby dem..

NRK - 01 aug. 20 kl. 04:34

Trump vil forby TikTok

USAs president Donald Trump sier han vil forby en populære kinesiske appen TikTok. Beskjeden om at presidenten har bestemt seg for å forby appen ble gitt til reportere om bord i presidentens fly Air Force One fredag kveld. Ifølge en CNN-journalist..

E24 - 31 aug. 20 kl. 18:44

Kredinor venter å tape 180 mill. i inntekter årlig på kutt i gebyrer

Et av Norges største inkassoselskaper velger derfor å legge ned to av sine kontorer..

P4 - 03 april 20 kl. 12:10

Regjeringen vil forby shariaekteskap

Regjeringen vil forby shariaekteskap. Det er en av flere endringer i straffeloven som de i statsråd i dag vedtok å legge fram for stortinget. De vil også gi transpersoner et sterkere vern mot diskriminering, og de vil ha et bedre vern av offentlige tjenestepersoner som politi og brann- og redningspersonell..

P4 - 03 april 20 kl. 12:10

Regjeringen vil forby tvangsekteskap

Regjeringen vil forby tvangsekteskap. Det er en av flere endringer i straffeloven som de i statsråd i dag vedtok å legge fram for stortinget. De vil også gi transpersoner et sterkere vern mot diskriminering, og de vil ha et bedre vern av offentlige tjenestepersoner som politi og brann- og redningspersonell..

P4 - 04 mars 20 kl. 06:54

Vil ha forbud mot reklame for flyreiser

Oslo MDG vil forby reklame for flyreiser og fossilbiler. Partiet vil sidestille forurensning med alkohol og tobakk, og dermed forby reklame for selskaper og produkter som skader klimaet, skriver Dagsavisen. Leder i Oslo MDG, Sigrid Heiberg, mener det er et lurt sted å begynne, når vi uansett vet at vi må kutte ned og etterhvert slutte med fossilt brennstoff..

P4 - 29 mars 20 kl. 12:19

- Vil ikke forby karanteneregler

Regjeringen vil ikke forby kommuner å ha egne karanteneregler. Det får TV2 opplyst av anonyme kilder. Om en time skal helseminister Bent Høie legge frem en nasjonal veileder, og vil da ifølge kanalen legge en rekke føringer, men ikke gå inn for et forbud.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 45 minutter siden

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.

P4 - 1 time siden

Bertheussen brøt karantenereglene flere ganger

Dokumenter fra etterforskningen viser at Laila Bertheussen brøt karantenebestemmelsene flere ganger. Blant annet ble et brev til hennes forsvarer John Christian Elden postet i Sverige samtidig som hun handlet i Strømstad. Aktor mener brudd på karanteneregler viser risikovilje skriver NRK.

P4 - 1 time siden

Alle landskamper uten publikum

I dag ble det bekreftet det mange har fryktet. Det blir ingen publikum på hjemmekamper for Norge i høst på grunn av koronasituasjonen. Det bekreftet Norges Fotballforbund i dag.

P4 - 1 time siden

Politiet vil følge utviklingen

Oslo Politidistrikt vil følge utviklingen etter at de nye smittevernreglene i Hovedstaden trådte i kraft klokken 12 i dag. I utgangspunktet vil de ikke gjennomføre egne smittevernkontroller, men skrive i en pressemelding i ettermiddag at åpenbare og gjentatte brudd på smittevernloven vil kunne bli anmeldt. I dag ble det innført påbud om munnbind i Oslo.

P4 - 1 time siden

Sjåfør måtte skjæres ut etter arbeidsulykke

Mannen som var involvert i arbeidsulykken i en vindpark i Kvinesdal i går kveld, satt i en bil som ble blåst over ende i eksplosjonen under et sprengningsuhell. Han måtte skjæres ut av bilen før han ble sendt til sykehus. Politiet opplyser nå at mannen er skrevet ut av sykehuset i dag.

P4 - 2 timer siden

Jensen, Hagen og Tybring-Gjedde på Stortingslisten

Siv Jensen, Christian Tybring-Gjedde og Carl I. Hagen står på de tre øverste plassene på Frps liste til stortingsvalget neste år. Det viser forslaget til nominasjonskomiteen for Fremskrittspartiet.

P4 - 2 timer siden

Ingen planer om å slutte med 3 for 2-tilbud

Dagligvarekjeden Coop sier de ikke har noen planer om å slutte med tre for to-tilbudene. Det opplyser kommunikasjonssjef Harald Kristiansen. Forbrukerrådet mener slike tilbud fører til at folk kjøper mer enn de trenger, noe som fører til mer matsvinn.

P4 - 2 timer siden

Eier av kartselskap tiltalt for bedrageri

Eieren av Det norske kartselskapet er tiltalt for å ha bedratt norske bedrifter og kommuner for 62 millioner kroner. I følge VG har eieren blitt etterforsket av Oslo politidistrikt siden 2018. Eieren nekter straffskyld for grovt bedrageri..

P4 - 2 timer siden

Vil ha vurdering av psykiater

Politiet vil at en psykiater skal vurdere mannen i30-årene som er siktet for drap på en mann i 50 årene i Sarpsborg i forrige uke. Mannen er nå til behandling i helsevesenet, og politiet ivaretar varetektsfengslingen ved vakthold opplyser de til Sarpsborg Arbeiderblad. Den siktede har samtykket til fire uker i varetekt, men han erkjenner ikke straffsyld for drapet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt