NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 11:28

NRK - 26 Mar 20 kl. 14:50

Vil forby flere enn to å møtes

Danmaks regjering foreslår å forby forsamlinger på mer enn to, med unntak for blant annet arbeidsplasser og politiske møter, skriver NTB. Den danske regjeringen vil også øke straffen for å stjele håndsprit med fengsel på opptil 30 dager..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, forby, flere, ennto å , møtes
P4 - 26 Mar 20 kl. 15:32

Vil forby flere enn to å møtes

Danmark vil forby flere enn to personer å møtes. Dette er ett av flere forslag på innstramninger som den danske regjeringen forslår i kampen mot koronaviruset. Forslaget hastebehandles nå sammen med forslaget om å øke straffen for å stjele håndsprit.

NRK - 29 Mar 20 kl. 12:12

Vil ikke forby karanteneregler

Regjeringen kommer til å legge flere føringer for hvordan lokale karanteneregler skal gjennomføres, men vil ikke forby kommunene å ha egne karanteneregler. Det melder TV 2, som har lest rundskrivet som sendes ut senere søndag..

P4 - 01 Apr 20 kl. 05:24

Kan forby forsamlinger på flere enn to

I Danmark er en ny hastelov innført som gir myndighetene mulighet til å forby forsamlinger på mer enn to personer. I dag er grensen 10 mennesker. Forbudet vil ikke gjelde nærmeste pårørende.

Dagbladet - 26 Dec 19 kl. 13:36

Flere vil forby fyrverkeri på nyttårsaften

Andelen som synes det er riktig å forby privat oppskyting av fyrverkeri på nyttårsaften, har økt, ifølge en ny undersøkelse..

P4 - I førrgår: 12:10

Regjeringen vil forby tvangsekteskap

Regjeringen vil forby tvangsekteskap. Det er en av flere endringer i straffeloven som de i statsråd i dag vedtok å legge fram for stortinget. De vil også gi transpersoner et sterkere vern mot diskriminering, og de vil ha et bedre vern av offentlige tjenestepersoner som politi og brann- og redningspersonell..

P4 - I førrgår: 12:10

Regjeringen vil forby shariaekteskap

Regjeringen vil forby shariaekteskap. Det er en av flere endringer i straffeloven som de i statsråd i dag vedtok å legge fram for stortinget. De vil også gi transpersoner et sterkere vern mot diskriminering, og de vil ha et bedre vern av offentlige tjenestepersoner som politi og brann- og redningspersonell..

P4 - 26 Dec 19 kl. 11:04

Flere vil forby fyrverkeri nyttårsaften

Flere ønsker å forby fyrverkeri på nyttårsaften i år enn i fjor. Det kommer frem i en ny undersøkelse Norstat har utført på vegne av Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon. 67 prosent av de spurte er enig eller noe enig i at privat bruk av fyrverkeri bør forbys.

Klartale - 15 Mar 20 kl. 10:32

Vil forby folk å dra på hytta

Regjeringen vil forby folk å dra til hytter utenfor sin egen kommune. Det melder kanalen NRK..

Aftenposten - 26 Dec 19 kl. 10:46

Flere synes det er riktig å forby fyrverkeri på nyttårsaften, ifølge undersøkelse

Andelen som synes det er riktig å forby privat oppskyting av fyrverkeri på nyttårsaften, har økt fra 2018 til i år, ifølge en ny undersøkelse..

VG - 19 Mar 20 kl. 15:32

Regjeringen vil forby hytteopphold

Regjeringen kommer til å forby hytteoppholod utenfor hjemkommunen, sier Bent Høie (H) på en pressekonferanse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Milliardar til humanitær hjelp

Noreg har inngått avtaler om partnarskap med ei rekke humanitære organisasjonar for til saman 6,8 milliardar kroner, skriv NTB. Behova i verda har auka trass i at mange land aldri har gitt meir, seier utanriksminister Ine Eriksen Søreide..

NRK - 15 minutter siden

Sju drepne i Kamerun

Sju personar vart drepne da to sjølvmordsbombarar, som skal vere medlemmer av jihadistgruppa Boko Haram, sprengde seg sjølv i Kamerun ved grensa til Nigeria. Det seier ein politimann ifølge nyheitsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Spania vil teste dei utan symptom

Regjeringa i Spania ønsker å teste alle dei viktigaste sektorane i samfunnet for koronavirus, for å avdekke om dei er smitteberarar utan symptom, skriv El País. Dei deler ut ein million testar, og gjer klart «karantenesenter» for dei som positive..

NRK - 15 minutter siden

Trygdeoppgjøret utsettes til høsten

Trygdeoppgjøret utsettes til høsten på grunn av koronasituasjonen og utsettelsen av lønnsoppgjøret. – Virkningstidspunktet vil imidlertid fortsatt være 1. mai, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Siktet for vold mot politiet

En mann i 30-årene er siktet for vold mot offentlig tjenesteperson, etter at han forsøkte å kjøre på politi på Finnøy lørdag. Mannen er avhørt, men politiet vil ikke ut med hva han har forklart. Det er ikke klart om politiet ber om varetektsfengsel..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall i Kristiansand

Ein bebuar ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døydde søndag ettermiddag, opplyser Kristiansand kommune. Fire personar har døydd av covid-19-sjukdom i Kristiansand..

NRK - 1 time siden

Kaos ved avfallsanlegg i Oslo

Politiet melder om kø og trafikale problem ved fleire avfallsanlegg i Oslo, Bærum og Asker. Gjenvinningsstasjonar har hatt ekstra stort besøk dei siste vekene, fordi mange nyttar karantenetida til å rydde heime..

NRK - 1 time siden

Trondheim opnar ikkje skolane

Skolane i Trondheim vil ikkje opne etter påske, skriv Trondheim kommune i ei pressemelding. – Vi treng lenger tid på å planlegge dette godt nok, seier oppvekst- og utdanningsdirektør Camilla Trud Nereid..

NRK - 1 time siden

11.400 nye søknader om dagpenger

Siden fredag har Nav fått 11.400 nye søknader om dagpenger. Til sammen har mer enn 350.

NRK - 12 timer siden

Slutt på gratis ferjer fra mandag

Mandag er det slutt på gratis reise med riksveiferjene, melder Vegvesenet. Som et smitteverntiltak ble alt manuelt billettsalg stanset 15. mars.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt