NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:23

NRK - 17 Sep 19 kl. 07:45

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, fjerne, tillegg, for, uføre
Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 08:36

Vil fjerne tillegg for uføre som blir alderspensjonister

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme for uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen..

P4 - 07 Oct 19 kl. 05:54

Vil fjerne særregler for flyktninger

Regjeringen går inn for å fjerne flere særordninger for flyktninger i statsbudsjettet som legges frem i dag. VG erfarer at regjeringen vil fjerne retten til pensjon fra første dag etter oppholdstillatelse, samt heve botidskravet fra tre til fem år for arbeidsavklaringspenger og uføretrygd for flyktninger. I dag har flyktninger som får opphold i Norge krav på rettigheter som ellers krever 40 års medlemskap i folketrygden.

NRK - 13 Nov 19 kl. 10:07

Kan la Trump fjerne beskyttelse

Det konservative flertallet i USAs høyesterett kan være klare til å ha regjeringen til Trump fjerne beskyttelsen som lar 660.000 unge immigranter jobbe. Det ventes at høyesterett skal stemme over forslaget om å fjerne DACA-programmet i juni 2020..

NRK - 01 Oct 19 kl. 22:37

Dømt til å fjerne kirke

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg pålegger Bosnia å fjerne en serbisk-ortodoks kirke som er bygget ulovlig på en muslimsk enkes eiendom. Domstolen har gitt Bosnia tre måneder på å fjerne kirken, samt tilkjent enken 5.000 euro i oppreisning..

P4 - 15 Jan 20 kl. 09:53

Høyre vil fjerne pensjonstvang

Offentlige ansatte i yrker som politi og forsvar bør kunne stå lenger i jobben enn i dag. Det mener Høyre som nå åpner opp for å fjerne særaldersgrensen for pensjon. I flere stillinger med stor fysisk og psykisk belastning i offentlig sektor har personer i dag en plikt til å fratre når de har nådd en viss alder.

P4 - 06 Jun 19 kl. 16:14

Forslag om å fjerne 350-kronersgrensen

Finansdepartementet har i dag sendt et forslag om å fjerne den såkalte 350-kronersgrensen på høring. Avgiftsfritaket gjelder i dag varer som blir sendt fra utlandet, men Stortinget har vedtatt å fjerne den fra nyttår..

NRK - 19 Jun 19 kl. 08:25

Vil fjerne elbil-rabatten i Oslo

I framtida kan elbil-sjåfører måtte betale like mye som andre bilister i Oslos bomstasjoner. Årsaken er at det ikke er penger til alle de store kollektivprosjektene i Norges største bompengefinansierte bypakke, i tillegg til en elbilboom..

NRK - 05 Aug 19 kl. 07:26

Internett nede i Kashmir

Internett og telefonlinjer er nede i Kashmir i India, melder Reuters. I tillegg er regionsledere satt i husarrest, og innbyggerne frykter at statsminister Narendra Modi vil fjerne spesielle rettigheter til befolkningen i området..

P4 - 25 Dec 19 kl. 07:15

Kinas skiledere ville fjerne bok fra bibliotek i Meråker

Ledere for kinesiske langrennstalenter som er i Norge for å trene mot OL i Beijing i 2022, ønsket å få fjernet en kontroversiell kinesisk bok på biblioteket i Meråker. Kineserne er med på et samarbeidsprosjekt mellom Kina og Norge. Til Adresseavisen sier biblioteksjefen at de har fått flere henvendelser om å fjerne bøker.

P4 - 19 Jun 19 kl. 12:48

83 tiltak skal snu skuta for Ap

Arbeiderpartiet har i ettermiddag lansert 83 tiltak i håp om å bedre oppslutningen før valget. Listen toppes av å styrke innsatsen for hele, faste stillinger i arbeidslivet, samt fjerne adgangen til midlertidige ansettelser. I tillegg vil Ap be regjeringen om en maktutredning for å sikre jevnere maktbalanse mellom arbeidstakere og arbeidsgivere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 15 minutter siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 15 minutter siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 1 time siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 45 minutter siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 1 time siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sandfaste på Kanariøyene

Flyplassen ved Las Palmas på Kanariøyene er stengt på grunn av sandstorm. Tre passasjerfly som skulle til Oslo er forsinket. Varm vind, en såkalt calima, har ført med seg så mye sand at sikten er for dårlig til å lande og lette..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt