P4 > Nyheter

Torsdag, 02 Juli, 18:42

P4 - 09 nov. 19 kl. 18:21

Vil fengsle brannstiftere

De to personene som nå er siktet å ha satt fyr på Musikkens hus i Farsund natt til i går, vil bli begjært fengslet mandag.
Det opplyser politiet.
De to, en kvinne og en mann i 30-årene, ble nylig løslatt fra fengsel etter å ha sonet dommer for brannsfting.
De er ifølge NRK tidligere dømt til å betale 12,9 millioner kroner i erstatning for å ha tent på flere bygg på Sørlandet.
Bygget som brant i Farsund i går er totalskadet..
Les mer på P4


Les mer om:
Musikkens, Farsund, NRK, Sørlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, fengsle, brannstiftere
VG - 25 mai 20 kl. 21:11

Vil fengsle «spionen» i 18 år: – Vi er i sjokk

Russland kjører hardt mot hardt og vil fengsle amerikanske Paul Whelan i 18 år. Saken har skapt spekulasjoner om en utleveringsavtale mellom USA og Russland..

Aftenposten - 02 feb. 20 kl. 13:08

Opphetet debatt om årsakene til Australias branner

Flere australske politikere forsøker å tone ned klimaendringenes betydning for de massive brannene i landet. I stedet rettes pekefingre mot brannstiftere..

Dagbladet - 20 nov. 19 kl. 15:04

Ambulansekaprer (32) siktet for fem drapsforsøk

Går med på å la seg fengsle..

P4 - 02 feb. 20 kl. 17:07

Sterke fronter om brannårsak

Etter at det i helgen har vært unntakstilstand i den australske hovedstaden Canberra, har en hard debatt om årsaken til de mange og langvarige skogbrannene i Australia blusset opp. Flere politikere forsøker nå å tone ned klimaendringenes betydning, og peker i stedet mot brannstiftere. Mens brannvesenet mener flertallet av brannene har startet etter lynnedslag..

Aftenposten - 01 okt. 19 kl. 06:19

Fem biler brant natt til mandag. Nå krever Jan Bøhler svar på hvor mange brannstiftere som faktisk blir tatt.

Natt til mandag var det igjen bilbranner i Oslo. Politiet mistenker at bilene ble påtent. Men Jan Bøhler (Ap) frykter at ingen vil bli dømt for bilbrannene..

P4 - 25 nov. 19 kl. 17:32

Jakter brannstifter i Sgøne

Politiet jakter en brannstifter i Søgne i Vest-Agder. Det har vært flere branner i blant annet ubebodde hus på et lite område den siste tiden, og politiet tror det er snakk om en eller flere brannstiftere. De har sjekket ut flere personer, melder Fædrelandsvennen, men har så langt ingen spesielle mistenkte..

VG - 02 feb. 20 kl. 13:31

Lynnedslag eller påtent: Australia krangler om brannårsak

Flere australske politikere forsøker å tone ned klimaendringenes betydning for brannene i landet. I stedet rettes pekefingre mot brannstiftere. Brannvesenet mener flertallet av brannene har startet etter lynnedslag..

Dagbladet - 01 mai 20 kl. 11:18

Nekter å svare om mystisk SMS

SMS-en var blant bevisene politiet la fram for retten da de ville fengsle den drapssiktede milliardæren Tom Hagen..

NRK - 20 nov. 19 kl. 13:59

Ambulansekaprer godtar fengsling

Den 32-årige mannen som er siktet etter ambulansekapringen i Oslo 22. oktober, samtykker til å la seg fengsle i nye fire uker. Det skriver Dagbladet..

Dagbladet - 20 juni 20 kl. 15:07

Anker løslatelsen

Spesialenheten fikk ikke medhold i å fengsle Eirik Jensen i fire uker. De anker avgjørelsen..

Fler nyheter fra P4

P4 - I førrgår: 07:12

Arbeidsledige og permitterte tilbys nettkurs

Arbeidsledige og permitterte over hele landet tilbys nå nettkurs. Det opplyser regjeringen. Prislappen er på 85 millioner kroner, og 235 nettbaserte kurs tilbys ved 46 utdanningsinstitusjoner.

P4 - I førrgår: 07:22

Det hvite hus ble informert om skuddpremie

Det hvite hus visste allerede i fjor om rapportene som fortalte at Russland tilbød belønning til Taliban for å drepe amerikanske soldater. Det er ett år tidligere enn det som tidligere er opplyst, sier offisielle kilder med kunnskap om saken til nyhetsbyrået AP. Donald Trump nekter for å ha visst om informasjonen om skuddpremier..

P4 - I førrgår: 07:50

Ap vil ha rasismeplan i skolen

Ap vil ha nulltoleranse mot rasisme og mobbing i skolen. Partiet vil til høsten på nytt legge fram for Stortinget en rekke forslag som regjeringen har stemt imot tidligere, skriver Dagsavisen. Grunnen til at Ap nå legger fram forslaget på nytt er at rasismedebatten har blitt løftet i Norge etter drapet på George Floyd i USA.

P4 - I førrgår: 08:09

Korrupsjonssiktede får ikke dokumenter

Ordfører Hilde Thorkildsen og de tre andre som er siktet i korrupsjonssaken i Nittedal vil først i august få innsyn i dokumenter om sin egen sak. Det sier advokaten til en av de siktede til Aftenposten. Økokrim har ikke villet dele etterforskningsdokumentene med de siktede.

P4 - I førrgår: 08:10

Advarer mot sandaler i bil

Sandaler i bil kan få alvorlige konsekvenser. Det advarer nå NAF som ber deg skifte fra flipflops og sandaler før du kjører bil i sommer. Uegnet fottøy kan kan henge fast i gulvmattene og skape farlige situasjoner melder medlemsorganisasjonen..

P4 - I førrgår: 08:16

SAS får krisehjelp

Flyselskapet SAS får nå krisehjelp fra de største eierene i selskapet Sverige, Danmark og Wallenberg-familien. Sammen gi de flyselskapet 14,3 milliarder svenske kroner melder Dagens Næringsliv. Norge står utenfor den nye redningspakken til det kriserammede selskapet..

P4 - I førrgår: 08:34

Søk etter savnet kvinne i Troms

Det pågår nå søk etter en savnet kvinne i 30-årene på Tjeldøya i Troms. Den savnede ble sist observert på Myklebostad i 2 tiden natt til mandag opplyser Troms politidistrikt..

P4 - I førrgår: 08:35

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å spørre

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å stille spørsmål under koronakrisen. Det tror generalsekretær Mina Gerhardsen i Nasjonalforeningen for folkehelsen. I dag overleverer de en rapport til Helsedirektør Bjørn Guldvog som oppsummerer tiden hvor frivillige på Koronalinjen har besvart spørsmål om koronaviruset siden Norge stengte ned..

P4 - I førrgår: 08:44

Livreddende førsthjelp etter ulykke på E6

Nødetatene jobber med livreddende førstehjelp på en person etter en ulykke på E6 i Saltdal i Nordland. Det skal være snakk om en bil som har kjørt ut av veien og det var kun denne personen involvert. Trafikken stanses på stedet på grunn av ulykken..

P4 - I førrgår: 08:56

Telenor får milliardbot

Telenor får nå en bot på 1,2 milliarder kroner for å ha misbrukt sin markedsmakt til å presse marginene hos andre operatører. ESA gir selskapet boten for å prise tjenester slik at utfordrere ville tape penger på å selge mobilt bredbånd til nettbrett og bærbare PCer fra 2008 til 2012..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt