P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 22:46

P4 - 09 Nov 19 kl. 18:21

Vil fengsle brannstiftere

De to personene som nå er siktet å ha satt fyr på Musikkens hus i Farsund natt til i går, vil bli begjært fengslet mandag.
Det opplyser politiet.
De to, en kvinne og en mann i 30-årene, ble nylig løslatt fra fengsel etter å ha sonet dommer for brannsfting.
De er ifølge NRK tidligere dømt til å betale 12,9 millioner kroner i erstatning for å ha tent på flere bygg på Sørlandet.
Bygget som brant i Farsund i går er totalskadet..
Les mer på P4


Les mer om:
Musikkens, Farsund, NRK, Sørlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, fengsle, brannstiftere
Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 06:19

Fem biler brant natt til mandag. Nå krever Jan Bøhler svar på hvor mange brannstiftere som faktisk blir tatt.

Natt til mandag var det igjen bilbranner i Oslo. Politiet mistenker at bilene ble påtent. Men Jan Bøhler (Ap) frykter at ingen vil bli dømt for bilbrannene..

P4 - 10 Nov 19 kl. 12:48

Vil fengsle svensk politiker for voldtekt

I Sverige er en politiker fra Moderaterna begjært varetektsfengslet som følge av flere voldtekter av en kvinne. Voldtektene skal ha skjedd over en treårsperiode, ifølge Expressen. Politikeren er også siktet for ett tilfelle av grov krenkelse.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Dømt for overgrep

En 20 år gammel mann er i Vest-Telemark tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Telemarksavisa. Han er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

P4 - 1 time siden

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld. Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet. De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

P4 - 1 time siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 15 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 2 timer siden

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..

P4 - 2 timer siden

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

P4 - 3 timer siden

Nav kjente til straffesaker

Nav var allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Det skriver arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i sine svar til kontrollkomiteen. Først i august skal Hauglie ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten.

P4 - 3 timer siden

Over 800 søkere til 24 stillinger

Det var nesten 35 søkere per stilling da politiet i Oslo lyste ut patruljestillinger. Det skriver Politiforum som har fått innsyn i søkertallene på jobbene i sentrum og på østkanten. Tallene tilsvarer to hele studentkull fra Politihøgskolen..

P4 - 4 timer siden

Henla anmeldelse mot Kopseng

En av de to siste anmeldelsene mot voldtektsdømte Julio Kopseng er henlagt. Det opplyser politiet til Dagbladet. Kopseng soner en forvaringsdom for overgrep mot 19 kvinner, og i forrige uke ble han dømt for å ha voldtatt ytterligere to kvinner.

P4 - 4 timer siden

Sikkerhetsrådgiver: – Upassende

- Telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president var upassende. Det sa Ukraina-ekspert i USAs nasjonale sikkerhetsråd, Alexander Vindman, da han vitnet i riksrettsgranskingen i Representantenes hus i dag. Høringen startet etter telefonsamtalen der Trump ba Ukrainas president etterforske den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden og hans sønn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt