NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 12:12

NRK - 13 feb. 21 kl. 13:45

Vil endre insentiv-ordning for film

Stiftelsen Den nasjonale filmkommisjonen (DNF) vil endre dagens filminsentiv-ordning, som lokker produksjoner til Norge ved å refusere deler av utgiftene. De mener ordningen er for liten, og at en større pott vil gi Norge større inntekter, melder VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Den, DNF, Norge, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, endre, insentiv-ordning, for, film
NRK - 14 april 21 kl. 10:11

Alle vil endre foreldrepermisjonen

Alle partiene på Stortinget vil endre dagens ordning for en tredeling av foreldrepermisjonen. Noen ønsker mindre justeringer, andre vil ha hele tredelingen fjernet. Ordningen ble sist endret i 2018, med støtte fra alle partiene unntatt KrF..

NRK - 18 feb. 21 kl. 06:58

SV vil kutte støtte til utleiere

SV vil ha slutt på at boliginvestorer får koronastøtte fra staten, og vil nå fremme et forslag i Stortinget for å endre ordningen. Dagens ordning gjør at staten kan hjelpe utleiere med å betale kostnader til blant annet renter, dersom leiemarkedet går dårlig. Kritikere mener dette kan føre til at utleierne ikke setter ned prisene, slik de ellers trolig ville gjort..

NRK - 23 jan. 21 kl. 13:29

FHI vil endre testmetode

FHI vil se på muligheten for at vanlige koronatester skal kunne avsløre mutasjoner i koronaviruset. I Storbritannia gir testingen svar på om mutert virus er til stede. – Ambisjonen er å endre testmetode slik at alle positive koronatester også avslører om det dreier seg om en av de nye virusmutasjonene.

NRK - 09 mars 21 kl. 11:29

FHI vil endre fordelingsnøkkel

FHI vil endre den sokalla fordelingsnøkkelen for vaksinar, frå å vere basert på alder over 65 år, til å vere basert på befolkning over 18 år. Dette er fordi ein no vil nærme seg vaksinering i yngre aldersgrupper..

NRK - 07 april 21 kl. 10:28

SV: Vil kunne endre gjenopningsplan

SV mener Stortinget bør kunne endre gjenåpningsplanen som statsminister Erna Solberg (H) legger fram klokken senere i dag. Konkret vil partiet at statsministerens redegjørelse blir underlagt ordinær komitébehandling. – Vi er ikke ute etter å detaljstyre datoer og lignende.

VG - 02 mars 21 kl. 12:53

Vil endre sidemål i videregående

FpU og Unge Høyre vil endre sidemål fullstendig. De reagerer sterkt på forslaget til Noregs Mållag om ekstra fordel for elever med nynorsk som hovedmål..

E24 - 08 mars 21 kl. 19:57

Flere Høyre-profiler vil endre oljeskatten

Skattereglene for oljebransjen må strammes inn, mener flere Høyre-profiler. De kommer til å foreslå å endre skattereglene tirsdag..

VG - 09 mars 21 kl. 10:46

FHI vil endre vaksinefordelingen: Oslo kan få 43 prosent mer

FHI mener det er riktig å endre fordelingsnøkkelen for vaksiner, fordi den eldste delen av befolkningen er vaksinert..

NRK - 19 jan. 21 kl. 18:18

For tidlig å endre skjenkeregel

Det er for tidlig å endre skjenkereglene mener helseminister Bent Høie..

NRK - 22 feb. 21 kl. 03:50

Ingen planer om å endre medielov

Australia kommer ikke til å endre den nye medie loven som pålegger Google og Facebook å betale australske medier for nyhetsinnhold som deles på deres plattform.Loven ventes å bli vedtatt innen slutten av uken, skriver Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 10 minutter siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 15 minutter siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..

NRK - 15 minutter siden

Fleire klubbar ute av superligaen

Den spanske klubben Atletico Madrid har trekt seg frå superligaen. Det melder nyheitsbyrået AFP. Også den italienske klubben Inter er ute, ifølgje italienske medium.

NRK - 15 minutter siden

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 30 minutter siden

250.000 på flukt i Myanmar

Sidan millitæret tok makta i Myanmar har kring 250.000 personar blitt drivne frå heimane sine. Det opplyser FNs spesialutsending til landet.

NRK - 15 minutter siden

Kjem truleg med råd om 17.mai

Helseminister Bent Høie og kulturminister Abid Raja held pressekonferanse torsdag om koronasituasjonen. NRK får opplyst av pressevakta i Kulturdepartementet at det truleg vil koma informasjon og råd om feiringa av 17.mai..

NRK - 30 minutter siden

Nytt koronarelatert dødsfall

Det er registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Fredrikstad det siste døgnet. Fredrikstad kommune opplyser at det dreier seg om en koronasmittet person over 70 år..

NRK - 45 minutter siden

Skal i møte med FHI

Ledelsen i Kristiansand kommune skal onsdag kveld i møte med FHI angående smittesituasjonen i kommunen, skriver Fædrelandsvennen. Et mulig utfall av møte er at det blir foreslått nye lokale regler sier kommunedirektøren..

NRK - 45 minutter siden

8 smitta etter gravferd

8 personar er koronasmitta etter å ha vore i same gravferd i Gjøvik. Smitteutbrotet har også ført til at ein heil skuleklasse ved Biri ungdomsskule er i karantene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt