NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:55

NRK - 20 Jun 19 kl. 18:44

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..
Les mer på NRK


Les mer om:
FN, USA, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, bringe, dronesaken, inn, forFN
P4 - 20 Jun 19 kl. 18:40

Hevder å ha drone-bevis

USA hevder å ha bevis for at dronen som ble skutt ned av Iran i dag var i internasjonalt luftrom. Og på spørsmål om USA har planer om å slå tilbake mot Iran, svarte president Donald Trump i kveld at svaret på det kommer snart. Iran på sin side er i følge nyhetsbyrået AFP klare til å ta dronesaken til FN for å vise at USA lyver..

Hegnar.no - 01 Jun 19 kl. 10:51

Søndagens aksjetips

Dette kan være fortsettelsen på fallet, som kan bringe hovedindeksen tilbake til bunnen i den mer enn syv år lange stigende hovedtrenden..

Dagbladet - 24 Mar 19 kl. 20:41

Pilotenes egne bilder fra den dramatiske redningsaksjonen

Kjempet mot naturkreftene natta gjennom for å bringe passasjerene trygt i land..

Dagbladet - 01 Apr 19 kl. 10:52

Barn er ikke nazister eller terrorister

Er norske myndigheter forpliktet til å bringe hjem de norske IS-barna?.

NRK - 26 Apr 19 kl. 17:18

Vil at regjeringa snur om IS-mødre

Folk på KrF-grasrota vil fremme ein resolusjon på partiets landsmøte om ikkje å skilje IS-mødrene og barna deira, men bringe alle heim til Noreg. – Dette er ein prøvestein for vår politikk, seier fylkesordførarkandidat i Vestland KrF, Trude Brosvik..

Aftenposten - 05 Mar 19 kl. 05:47

«Heksedoktorene» tok armen hans. Kroppsdelene skulle bringe lykke og god helse.

Femåringen drømte om å bli doktor, fortalte moren. Sønnen er en av 10 barn som er drept i Tanzania i en ny, rituell drapsbølge. Nå er 65 «heksedoktorer» arrestert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frigjort etter trafikkulykke

Personen som var fastklemt etter en bilulykke ved Smihagatunnelen i Akershus, er frigjort. Personen er ved bevissthet og er trolig ikke alvorlig skadd. – Men blir fløyet til traume på Ullevål med tanke på høy hastighet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Kjemper mot branner i Portugal

Over 1.000 brannfolk kjemper mot en tre forskjellige skogbranner i Portugal. De tre brannene brøt ut lørdag i Castelo Branco-distriktet, nordøst for hovedstaden Lisboa, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 4 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 5 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 5 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 6 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt