NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 01:51

NRK - 20 Jun 19 kl. 18:44

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..
Les mer på NRK


Les mer om:
FN, USA, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, bringe, dronesaken, inn, forFN
VG - 21 Oct 19 kl. 23:05

Selvsikker Venstre-Trine: - Jeg er best til å bringe partiet videre

En smilende og tilsynelatende meget selvsikker Trine Skei Grande fastslo følgende mandag kveld: – Det er fordi jeg tror at jeg er best til å bringe partiet videre..

P4 - 20 Jun 19 kl. 18:40

Hevder å ha drone-bevis

USA hevder å ha bevis for at dronen som ble skutt ned av Iran i dag var i internasjonalt luftrom. Og på spørsmål om USA har planer om å slå tilbake mot Iran, svarte president Donald Trump i kveld at svaret på det kommer snart. Iran på sin side er i følge nyhetsbyrået AFP klare til å ta dronesaken til FN for å vise at USA lyver..

VG - 21 Oct 19 kl. 23:05

Selvsikker Venstre-Trine: - Jeg tror jeg er best til å bringe partiet videre

En smilende og tilsynelatende meget selvsikker Trine Skei Grande fastslo følgende mandag kveld: – Det er fordi jeg tror at jeg er best til å bringe partiet videre..

Hegnar.no - 01 Jun 19 kl. 10:51

Søndagens aksjetips

Dette kan være fortsettelsen på fallet, som kan bringe hovedindeksen tilbake til bunnen i den mer enn syv år lange stigende hovedtrenden..

Dagbladet - 24 Mar 19 kl. 20:41

Pilotenes egne bilder fra den dramatiske redningsaksjonen

Kjempet mot naturkreftene natta gjennom for å bringe passasjerene trygt i land..

Dagbladet - 01 Apr 19 kl. 10:52

Barn er ikke nazister eller terrorister

Er norske myndigheter forpliktet til å bringe hjem de norske IS-barna?.

Dagbladet - 28 Sep 19 kl. 11:47

Det som tjener Norge

Norge vil inn i FNs sikkerhetsråd for å styrke internasjonal lov og orden. Det vil bringe oss i konflikt med Trumps USA, skriver John O. Egeland..

Dagbladet - 14 Oct 19 kl. 17:21

Hullet skjuler hemmelig kode

Nå prøver «Fortnite»-fans verden over å løse den skjulte koden, i håp om at det skal bringe «Fortnite» tilbake..

Dagbladet - 29 Aug 19 kl. 06:15

Innekatter – på tide med et forbud

Å bringe dyr inn i miljøer som ikke er tilpasset dem, er noe vi ikke har rett til å gjøre. Ikke la det få fortsette inn i framtida..

NRK - Igår: 16:26

Saudiarabisk oljekjempe går på børs

Saudi-Arabias oljegigant Aramco selger 1,5 prosent av aksjene sine i det som kan være en av de største børsnoteringene noensinne, det melder DPA. Børsnoteringen kan bringe inn opptil 231 milliarder kroner etter dagens kurs..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Tyrkia truer med nye angrep i Syria

Tyrkia mener USA og Russland ikke holder seg til våpenhvileavtalen nord i Syria Med mindre kurdiske militssoldater forlater grenseområdet nordøst i Syria, vil Tyrkia starte nye angrep i området, advarte utenriksminister Mevlüt Çavusoglu mandag..

NRK - 2 timer siden

EUs syn på bosetninger er uendret

EU tar avstand fra USAs avgjørelse om å godta Israels bosetninger på Vestbredden. EUs syn på bosetningene er uendret, sier unionens utenrikssjef Frederica Mogherini. – Bosetningene er ulovlige i henhold til folkeretten, sier hun..

NRK - 3 timer siden

Demonstranter pågrepet i Georgia

I det som beskrives som den største protesten mot regjeringen på flere år, samlet mer enn 20.000 personer seg i hovedstaden Tbilisi søndag og protesterte mot at regjeringen likevel ikke vil gjennomføre en valgreform. Flere er pågrepet og skadd..

NRK - 3 timer siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

NRK - 3 timer siden

Se Urix direkte

NRK - 6 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 4 timer siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 5 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 5 timer siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 5 timer siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt