NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:16

NRK - 09 Sep 19 kl. 15:05

Vil betre forholdet med Russland

Frankrike vil betre forholdet og dempe spenningane med Russland. Det sa den franske utanriksministeren under eit besøk i Moskva. – Tida er inne for å auke tilliten, sa Jean-Yves Le Drian på ein pressekonferanse. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Russland, Moskva, Jean-Yves Le Drian, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, betre, forholdetmed , Russland
NRK - 06 Jun 19 kl. 17:26

Britane ber Russland endre framferd

Storbritannia seier eit betre samarbeid med Russland er mogleg om russarane «endrar si framferd». Tidlegare i dag sa Vladimir Putins at Russland og Storbritannia burde starte med blanke ark etter at ei spionsak har øydelagd forholdet mellom landa..

NRK - 20 Sep 19 kl. 17:03

Russland og Kina i militærøvelse

Russland, Kina og flere andre land holder felles militærøvelse, der nærmere 130.000 soldater deltar. Russland og Kina har de siste årene gradvis styrket sitt sikkerhetssamarbeid, i takt med at forholdet til vestlige land har surnet..

P4 - 07 Sep 19 kl. 09:48

Fangeutveksling i Russland

Russland og Ukraina gjennomfører akkurat nå en utveksling av fanger som har sittet fengslet på hver sin side av grensen mellom landene. Målet er at det kan åpne for forhandlinger om den krigsherjede regionen i Øst-Ukraina, og forholdet mellom landene kan normaliseres. Ukrainas ferske president Volodymyr Zelenskyj har lovet at han vil bringe ukrainske fanger i Russland hjem..

NRK - 28 Jun 19 kl. 13:11

Ber Putin stoppe destabilisering

Under G20-møtet fredag fortalte Theresa May til Vladimir Putin at Russland må slutte med uansvarlige og destabiliserende handlinger mot Storbritannia, om forholdet mellom de to landene skulle forbedre seg, melder AFP..

Hegnar.no - 28 Jun 19 kl. 07:45

Trump hyller forholdet til Putin

USAs president Donald Trump skrøt av forholdet til russiske Vladimir Putin da de to møttes til samtaler på sidelinjen av G20-toppmøtet i Japan..

VG - 28 Jun 19 kl. 07:28

Trump hyller forholdet til Putin

USAs president Donald Trump skrøt av forholdet til russiske Vladimir Putin da de to møttes til samtaler på sidelinjen av G20-toppmøtet i Japan..

P4 - 07 Sep 19 kl. 12:38

- Utveksling utført

Russland og Ukraina skal nå ha gjennomført dagens planlagte fangeutveksling. Et fly med 35 ukrainske fanger har landet i Kiev, mens 35 russiske fanger nå har landet i Moskva, melder nyhetsbyrået AFP. Målet skal være å normalisere forholdet mellom landene..

P4 - 19 Jul 19 kl. 21:24

Trump vil ha samtaler med britene

USAs president Donald Trump sier han vil diskutere det som nå skjer i sjøen utenfor Iran med britiske myndigheter. Forholdet mellom USA og Iran har blitt stadig mer anspent den siste tiden, og det har også forholdet mellom Storbritannia og Iran..

P4 - 05 Jul 19 kl. 13:49

- Russland ikke nærmere nedrustningsavtale

Det er ingen fremgang i arbeidet med å få Russland tilbake i INF-avtalen. Det sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg etter et møte med russiske myndigheter. Onsdag trakk Russland seg formelt fra nedrustningsavtalen med USA fra 1987.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Har funnet en båt

Letemannskaper i Kragerø har funnet en havarert båt i nærheten av Teineskjær. Det er kommet inn melding om at det kan være en person i vannet, og søket fortsetter nå i dette området med helikopter, båter og dykkere..

NRK - 15 minutter siden

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..

NRK - 45 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 30 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 45 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 1 time siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt