NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:36

NRK - 09 Sep 19 kl. 15:05

Vil betre forholdet med Russland

Frankrike vil betre forholdet og dempe spenningane med Russland. Det sa den franske utanriksministeren under eit besøk i Moskva. – Tida er inne for å auke tilliten, sa Jean-Yves Le Drian på ein pressekonferanse. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Russland, Moskva, Jean-Yves Le Drian, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, betre, forholdetmed , Russland
NRK - 06 Jun 19 kl. 17:26

Britane ber Russland endre framferd

Storbritannia seier eit betre samarbeid med Russland er mogleg om russarane «endrar si framferd». Tidlegare i dag sa Vladimir Putins at Russland og Storbritannia burde starte med blanke ark etter at ei spionsak har øydelagd forholdet mellom landa..

P4 - 21 Feb 20 kl. 13:36

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.

NRK - 20 Sep 19 kl. 17:03

Russland og Kina i militærøvelse

Russland, Kina og flere andre land holder felles militærøvelse, der nærmere 130.000 soldater deltar. Russland og Kina har de siste årene gradvis styrket sitt sikkerhetssamarbeid, i takt med at forholdet til vestlige land har surnet..

P4 - 07 Sep 19 kl. 09:48

Fangeutveksling i Russland

Russland og Ukraina gjennomfører akkurat nå en utveksling av fanger som har sittet fengslet på hver sin side av grensen mellom landene. Målet er at det kan åpne for forhandlinger om den krigsherjede regionen i Øst-Ukraina, og forholdet mellom landene kan normaliseres. Ukrainas ferske president Volodymyr Zelenskyj har lovet at han vil bringe ukrainske fanger i Russland hjem..

NRK - 05 Mar 20 kl. 20:04

Vil ha betre samarbeid

– Vi må lære oss å jobbe betre saman, både innad i Venstre og også saman med andre politiske parti, sa Ventre-leiar Trine Skei Grande då ho torsdag kveld møtte pressa. Ho er innstilt av valkomiteen til å halde fram som partileiar..

NRK - 30 Apr 20 kl. 21:46

Drosjereform blir utsett

Regjeringas drosjereform blir utsett til november på grunn av koronasituasjonen. Målet med reforma er å sikre betre konkurranse og betre tilbod til dei reisande. Den skulle eigentleg tre i kraft 1.

NRK - 24 Oct 19 kl. 07:33

Betre resultat enn venta

Flyselskapet Norwegian tenar meir pengar enn i same periode i fjor. Tala for tredje kvartal syner eit resultat etter skatt på 1,67 milliardar kroner. Tala er betre enn det analytikarane hadde venta..

NRK - 26 Nov 19 kl. 02:54

Carrie Lam lovar betre stying

Hongkongs øvste politiske leiar Carrie Lam seier ho vil takke innbyggjarane i byen for at lokalvalet vart gjennomført i ordna former. Ho seier ho er klar over at mange var misnøgde og lova å betre styringa i byen..

NRK - 19 Apr 20 kl. 08:12

– Beredskapen har aldri vore betre

Justisminister Monica Mæland seier til Vårt Land at Noreg som land aldri har hatt betre beredskap. Samstundes meiner ho det er for tidleg å evaluera beredskapen og innsatsen under koronapandemien..

NRK - 27 May 20 kl. 15:41

– Betre førebudd enn nokon gong

Samferdselsminister Knut Arild Hareide meiner me er betre førebudd enn nokon gong på flaum og ras etter eit møte med sentrale samferdselsaktørar onsdag, skriv NTB. Det er fare for ras og flaum på fleire veg- og jernbanestrekningar i vekene som kjem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Lar de ansatte jobbe der de vil

De siste månedene har ni av ti ansatte i Telenor jobbet hjemmefra. Konsernsjef Sigve Brekke er så fornøyd at han har informert alle om at de nå kan velge selv hvor de vil sitte og jobbe. Telenor har rundt 20.

NRK - 3 minutter siden

Floyds familie til stedet han døde

NRK - nu

Omkom i motorsykkelulykke

Føreren av en motorsykkel er bekreftet død etter en ulykke i Drangedal i Telemark. Politiet sier til Varden at personen ble erklært død på stedet..

NRK - 45 minutter siden

Fylkesutval ut mot regjeringa

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal ber regjeringa stanse utbygginga av vindkraftanlegget på Haramsøya fram til varsla sak frå Motvind Noreg har vore avklart i rettsapparatet. Fleire peika på at konsesjonen som vart gitt i 2008/2009 ikkje bør gjelde no..

NRK - 30 minutter siden

Dagsnytt 18 direkte!

NRK - 45 minutter siden

PST-sjef får forelegg på 50.000 kr

Spesialenheten har ilagt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold et forelegg på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager fengsel, for brudd på våpenloven. Sjøvold oppbevarte tre skytevåpen uten å ha våpenkort, og uten å bruke godkjent sikkerhetsskap, melder VG..

NRK - 45 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking i Bærum

En person ble slått ned og fikk stikkskader ved Røde Kors-huset i Sandvika i ettermiddag, og en person med kniv ble senere pågrepet. Offeret er kjørt til sykehus. Politiet kjenner ennå ikke til noe motiv..

NRK - 1 time siden

Hetebølgje i Sibir kan gje brannar

Sommaren i Sibir har starta med ei uvanleg kraftig hetebølgje. Det er målt lufttemperatur på meir enn 25 grader over snødekt tundra, der det vanlegvis er minusgrader i slutten av mai. Dette kan vere med på å auke talet på intense brannar i regionen..

NRK - 1 time siden

Hardt skadd i MC-ulykke

En MC-fører er hardt skadd etter en ulykke på Tørdalsveien i Drangedal. Luftambulanse er bestilt. Veien er stengt i begge retninger..

NRK - 1 time siden

Seks bygninger skylt på sjøen

Flere jordras har gått i Alta. Politiet evakuerer nå en bolig hvor det skal oppholde seg personer. Seks bygninger er skylt på sjøen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt