NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 06:09

NRK - 11 Sep 19 kl. 21:59

Vil betale for å unngå straff

Nordmannen i 50-årene som er siktet for å ha drept en britisk mann i Phuket i Thailand, kan unngå fengsel om hans advokater blir enig med offerets pårørende, skriver TV 2. Nordmannens advokat sier til kanalen at dette etter thailandsk lov er mulig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Phuket, Thailand, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, betale, forå , unngå, straff
Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 06:11

Stein Erik Hagens familie unngår formuesskatt på 1,2 milliarder kroner i utbytte

Ved å overføre utbytte fra sitt norske holdingselskap til datterens selskap i Sveits, unngår Stein Erik Hagen og familien å betale en klekkelig formuesskatt..

E24 - 09 Jan 20 kl. 06:04

Stein Erik Hagens familie unngår formuesskatt på 1,2 milliarder kroner i utbytte

Ved å overføre utbytte fra sitt norske holdingselskap til datterens selskap i Sveits, unngår Stein Erik Hagen og familien å betale en klekkelig formuesskatt..

P4 - 09 Sep 19 kl. 09:30

- Staten bør betale for syke hunder

- Staten bør betale dyrlegeregningen for eiere med hunder som er rammet av den dødelige sykdommen som herjer nå. Det mener Frp-politiker og tidligere landbruks- og matminister Bård Hoksrud. Han sier til NTB at vi for enhver pris må unngå at folk ikke tar syke dyr til dyrlegen i frykt for å ikke ha råd.

NRK - 27 Aug 19 kl. 09:22

EU: Storbritannia må betale uansett

Storbritannia må betale de 39 milliardene pund Theresa May ble enige med EU om å betale, også om de forlater EU uten en avtale. Det sier avtroppende økonomikommissær Pierre Moscovici. Statsminister Boris Johnson har sagt landet ikke vil betale..

Klartale - 10 Feb 20 kl. 15:33

Vil unngå at dysleksi-hjelp blir urettferdig

Kan hjelpemidler på norskprøven gi ekstra fordeler til dyslektikere? Det vil de som lager prøvene, unngå..

Klartale - 11 Sep 19 kl. 14:01

Unngå at hunden din blir smittet

En mystisk betennelse i tarmen har tatt av livet av flere hunder. Her er rådene hundeeierne bør følge for å unngå smitte..

P4 - 16 Nov 19 kl. 18:14

Kvinner er best betalere

Menn er dårligere til å betale regninger enn kvinner. Det viser en ny analyse fra inkassobyrået Lindorff. To tredjedeler av inkassosakene i Norge tilhører menn.

P4 - 01 Oct 19 kl. 18:30

Aktivister dømt til å betale bøter

Flere klimaaktivister fra Extinction Rebellion er dømt i Oslo tingrett til å betale bøter for aksjoner de har holdt i Oslo. De har blant annet limt seg fast til Norge Bank og tatt seg inn på Stortinget. Seks aksjonister ble frikjent, mens de andre er dømt til å betale mellom 8000 og 15 000 kroner hver..

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 08:19

Stor Norway Cup-guide: Tips, triks og tabbene du må unngå

Her er tingene du må huske på – og unngå..

NRK - 07 Feb 20 kl. 13:59

Må betale bot etter dødsfall

Reiarlaget Nordnes AS er dømd å betale ei bot på 700 000 kroner, etter eit dødsfall om bord på trålaren «Nordstar» i juni 2018, det melder Sunnmørsposten. Reiarlaget må også betale 375 000 i oppreising til familien til den omkomne mannen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Dødstallene stiger i New Delhi

Antall døde etter de siste dagenes sammenstøt mellom hinduer og muslimer i Indias hovedstad New Delhi er nå oppe i 38. Det motstandere og tilhengere av en omstridt ny statsborgerskapslov som har støtt sammen..

NRK - 1 time siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 1 time siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 2 timer siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 3 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..

NRK - 3 timer siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 3 timer siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 7 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 4 timer siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..

NRK - 4 timer siden

Færre nye korona-smittede i Kina

Kina hadde 327 nye tilfeller av korona-smittede torsdag. Det var en nedgang fra 433 dagen før og det laveste tallet siden 23. januar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt