NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:31

NRK - 11 Sep 19 kl. 21:59

Vil betale for å unngå straff

Nordmannen i 50-årene som er siktet for å ha drept en britisk mann i Phuket i Thailand, kan unngå fengsel om hans advokater blir enig med offerets pårørende, skriver TV 2. Nordmannens advokat sier til kanalen at dette etter thailandsk lov er mulig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Phuket, Thailand, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, betale, forå , unngå, straff
P4 - 09 Sep 19 kl. 09:30

- Staten bør betale for syke hunder

- Staten bør betale dyrlegeregningen for eiere med hunder som er rammet av den dødelige sykdommen som herjer nå. Det mener Frp-politiker og tidligere landbruks- og matminister Bård Hoksrud. Han sier til NTB at vi for enhver pris må unngå at folk ikke tar syke dyr til dyrlegen i frykt for å ikke ha råd.

NRK - 27 Aug 19 kl. 09:22

EU: Storbritannia må betale uansett

Storbritannia må betale de 39 milliardene pund Theresa May ble enige med EU om å betale, også om de forlater EU uten en avtale. Det sier avtroppende økonomikommissær Pierre Moscovici. Statsminister Boris Johnson har sagt landet ikke vil betale..

Klartale - 11 Sep 19 kl. 14:01

Unngå at hunden din blir smittet

En mystisk betennelse i tarmen har tatt av livet av flere hunder. Her er rådene hundeeierne bør følge for å unngå smitte..

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 08:19

Stor Norway Cup-guide: Tips, triks og tabbene du må unngå

Her er tingene du må huske på – og unngå..

P4 - 27 Jul 19 kl. 15:29

- Mange aksjoner kunne vært unngått

Mange grunnløse leteaksjoner kunne vært unngått om folk hadde merket småbåtene sine med navn og mobilnummer. Det mener Hovedrednigssentralen. Da kunne de lett kontaktet eierne av båter som har slitt seg, i stedet for å starte opp store leteaksjoner etter mulige folk i vannet.

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 06:27

Frps Hoksrud vil at staten skal ta regningen for hundeeiere

Frp-politiker Bård Hoksrud sier at staten bør betale for å unngå at folk ikke skal behandle hundene sine og slik bidra til å spre den hittil ukjente sykdommen..

P4 - 25 Aug 19 kl. 08:20

Vil ikke betale hele Brexitregningen

Storbritannia har ingen planer om å betale hele Brexitregningen om de forlater EU uten en avtale. I følge Sky News skal statsminister Boris Johnson i dag fortelle EU-president Donald Tusk at de bare vil betale 9 av 39 milliarder pund av brexitregningen. Flere advarer mot konsekvensene av dette, og frykter det vil hindre en fremtidig handelsavtale..

P4 - 19 Jun 19 kl. 18:39

Telenor må betale 788 mill

Telenor slipper ikke unna og må betale 788 millioner kroner i gebyr. Konkurranseklagenemda har avslått klagen fra Telenor, og dermed må telegiganten betale rekordgebyret for å ha misbrukt sin dominerende stilling i det norske mobilmarkedet. Telenor skriver i en pressemelding at de er skuffet over ikke å bli hørt.

Hegnar.no - 09 Jun 19 kl. 08:30

Vil kke betale brexitregning

Boris Johnson sier at Storbritannia bør nekte å betale brexitregningen på 39 milliarder pund dersom EU ikke tilbyr bedre skilsmissevilkår..

NRK - 01 Aug 19 kl. 16:44

– Gjorde alt for å unngå bråk

Rapperen ASAP Rocky erkjente i retten i Stockholm at han slang 19-åringen i bakken og sparket og slo ham, men sier han gjorde alt han kunne for å unngå bråk. Han fastholder at volden han utøvde mot 19-åringen i Stockholm sentrum, var selvforsvar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt